Problém s tlačiarňou
Problém s tlačiarňou
Nazdar. Nevie mi niekto poradiť ? Mám tlačiareň HP deskjet 2280 a systém win 7, neviem nejak mi to blbne dám tlačiť dokument a nič, tlačiareň čaká, je nainštalovaná ale nejde to...už mám s toho rohy..........
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s tlačiarňou
Skúšal si nainštalovať tlačiareň s driverom zo stránky hp? Tak isto, skúšal si nastaviť tlačiareň v systéme ako predvolenú v ovládacích paneloch a priamo v programe, z ktorého chceš tlačiť?
no mám origo inštalačné cd...to mi nešlo, vyskakoalo tam, že na win 7 to nejde, tak som si z ich stránky HP stiahol inštalačný súbor, to je v podstate celé CD pod Win 7 a nainštaloval...no v ˇovládačoch resp. v systéme je nainštalovaná ako predvolená aj tak to blbne...???
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked das nieco tlacit, tak si otvor danu tlaciaren (v ovladacich paneloch --> zariadenia) a hod sem screen. Tipujem, ze bud tam visia nejake dokumenty, alebo tam nebudu ziadne? Tlaciaren je v Ready stave?
Predpokladam ze si chcel vidiet toto http://i53.tinypic.com/20u4v7m.jpg ked nie tak ti sfotim co si chcel... Tlail som cestovny poriadok na 1 stranu 1x . inak pri zarovnani kaziet mi tu stranku, kt ma ist potoém do scanera vytlaci dobre ale napr uz pri skusobnej stranke to zase robi tie somariny
presne toto aj mne ukazuje, dnes som všetko preinštaloval na novo, presne podľa návodu, aj skúšobnú stránku mi to vytlačilo. No potom som dal tlačiť normálny dokument alebo jednoduchý obrázok a všetko brebehlo v poriadku, tlačiareň je redy a v nástrojoch mi tiež ukázalo, že tlačí sa dokument ale nič sa nedialo, akurát sa procesor rozbehol skoro na 100 perc. a stojí to normálne som mimo ???????
už neviem čo robiť...
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 22:27)
možno je niekde chyba v kábli alebo dakde ale, pri inštalácii ani teray mi žiadnu vadu alebo dačo podobné neukázalo, všetko je v zelenom a všade fajfka.....
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 22:28)
nedokážem vytlačiť básničku o dvoch vetách.................
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 22:27)
možno je niekde chyba v kábli alebo dakde ale, pri inštalácii ani teray mi žiadnu vadu alebo dačo podobné neukázalo, všetko je v zelenom a všade fajfka.....
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 22:28)
nedokážem vytlačiť básničku o dvoch vetách.................