Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Reli.C napísal:silmarillslovenské zákony sú písané dosť na pitchu. alebo sa do toho len nerozumiem? :|
Slovenské zákony sú deravé ako sitko na scedenie cestovín :D

Pokiaľ ide o toho kreténa čo zabil, tak v správach na JOJ-ke hovorili, že ten chlapčisko bol postrachom dediny, že dennodenne lietal na aute...v takomto prípade sa nehoda dala čakať a aj to, že vždy si to odnesie nevinný človek. Dosť mi je ľúto najmä otca toho dievčaťa, ako hasič ide zachraňovať ľudský život a na mieste sa dozvie, že už nemôže nijakým spôsobom pomôcť a čo je horšie, že to bola jeho dcéra..... . Ak ten fagan alebo jeho blízky bude mať za sebou konexie, tak súd sa s nim bude ťahať aspoň rok a čo z toho, keď každý humbuk trvá tri dni ? chlapčisko dostane možno 3 roky basy a po odsedení 2/3 môže požiadať o podmienečné prepustenie....slovenské zákony...hlavná vec, že Batman Spišiak vyháňa viac fízlov do ulíc :D :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Mrk napísal:no pani, trochu som si to prezrel, lebo podobna vec sa moze stat hocikomu
kazdemu urcite nie, iba retardovane individua s IQ hupacieho konika jazdia v obci 100+
Mrk napísal:to je jedno, robil prediehaci manever a urcite kazdy z vas v zaujme bezpecnosti prida
v zaujme bezpecnosti prida? drbe ti? ked obchadzam autobus v dzedzine na zastavke, tak spomalujem na 30 a noha na brzde!
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Po prvé bol v obci, takže aj keby šiel 90 a nie 130, tak nemal prečo. Po ďalšie, v zákone o cestnej premávke sa píše, že ak autobus zastaví na zastávke v obci, tak vodič prechádzajúci okolo (to platí pre vodiča v smere aj protismere) musí zvýšiť opatrnosť a zvážiť možnosť, že na vozovku môžu, či už omylom alebo umýselne, vojsť na vozovku osoby, ktoré práve vystúpili.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no to s tym pridanim som bral tak vseobecne, je pravda, ze tiez sa inak spravam ak obieham autobus na zastavke, moja chyba

ale zase ak by som obiehal rychlostou 30km/h tak nic neobehnem...

lahko sa nam takto generalizuje, ked sme tam nikto neboli

aj ked vyhlaska tvrdi, ze ak zastavi v obci autobus, treba davat bacha na tych chodcov, fajn, ale to im dava prednost pred vozidlami ?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Určite nie, myslel som na prípad, keď vystúpia deti z autobusu a nechtiac niekto do niekoho drgne, ten stratí rovnováhu a prejde na vozovku napríklad. Predbiehať 30km/h STOJACÍ autobus je podľa mna úplne normálne v obci (nebavíme sa tu o predbiehaní áut ako takom), keď má vodič ešte ako taký čas zabrzdiť, prípadne ak aj niekoho zrazí, tak tie následky budú minimálne keď k tomu pridá hneď brzdenie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nedava, ale chodci su blbi, casto nemaju vodicak a neuvedomuju si, ze vodic si ich nemusi hned vsimnut a este aj vcas zastavit. A tych 30 km/h plati pre autobus stojaci na zastavke :) Je jasne, ze ked sa predbieha cez protismer niekde na okreske, tak je bezpecnejsie ostavat v druhom pruhu co najkratsie, tu len ide o to, ze v dedine treba pocitat s tym, ze hocikedy moze niekto vojst do cesty.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ano, ak oproti nejde nic, tak sa tych 30km/h da povazovat za realnych, ja som si to len premietol do reality v BA, kde jazdim skoro kazdodenne, tak tu mi 30km/h staci tak mozno pre obehnutie nocaku, ale na druhu stranu tu je vela priechodov, takze chodic nemaju co robit na ceste mimo priechodov
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak tak, ja ako chodec som zmenil svoje správanie o 360 stupňov (respektíve 180? :D, no chápeme sa, proste som ho zmenil dosť výrazne :D )po tom ako som spravil vodičák, pretože už viem aké to je, keď niekomu vletíš do cesty. Odvtedy to prizvukujem aj priateľke (za čo ma nenávidí), lebo stále ma tendenciu keď prechádza cez cestu, tak si našľapnúť na cestu ako je už auto blízko. Síce ona vie, že chce prejsť až potom ako auto prejde, ale vodič si to môže zobrať inak, strhnúť volant do iného pruhu kde bude nejaké auto a to už nie je sranda. Kvôli jednému skorému našlapnutiu na cestu. Neviem, ja som sa naučil viac predvídať po vodičáku. Chodci si niekedy neuvedomujú čoho sa dopúštajú a zbytočne vznikajú takéto situácie. Ale každopádne toto bola vina vodiča a 5 rokov sa mi zdá úboho málo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tu je zaujimava reportaz ani nie tako arogantnych vodicov, ako skor o arogantnych mestskych policajtoch: Mestskí policajti vyberali pokuty neoprávnene
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mestskí sa pochlapili aj v lete na výstave psov na dostihovej, kde kolabovala doprava, štátni navigovali parkovať autá na trávu (kedže inde sa už nedalo) a mestskí to následne začali pokutovať. :slap: pre mňa je mestská polícia niečo ako technické služby.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Frikso napísal:Mestskí sa pochlapili aj v lete na výstave psov na dostihovej, kde kolabovala doprava, štátni navigovali parkovať autá na trávu (kedže inde sa už nedalo) a mestskí to následne začali pokutovať. :slap: pre mňa je mestská polícia niečo ako technické služby.
to tvrdim stale - mestski by mali vyfasovat pohodlne topanky, teple oblecenie a lopatku a sacik na psie exkrementy - pokutovat psickarov je tak vsetko co im v mojich ociach prinalezi :-) ...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

2nordkapp: este by som ich posielal nech pokutuju tych d*bilov co nevedia respektovat zakazy fajcenia na zastavkach, nastupistiach a inych verejnych miestach napriek tomu, ze napisy o zakaze su na kazdom kroku.
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

nezabudnite nase obchody a tie rezervovane miesta pre "velke auta"s nakreslenim vozikom naspodu :) ze tam by mohol byt aspon jedne policajt v kazdom obchode
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

traktorista -> tak to nie, lebo ked to zacnu robit tak ma zkasiruju za to ze fajcim na PRAZDNEJ zastavke :-D :-D ((na preplnenej a nedaj boze este krytej si nezapalim - vzdy si drzim na verejnom priestranstve, kde je zakazane fajcit odstup od nefajciara nejaky ten metrik, aby som mal paku, ked bude nejaky kkt prudit)) ...

chobot -> na jednej strane nezavidim pipke s iq30 kocirovat 300 konove SUV - kde to ma inde pichnut, ked je sama postihnuta, akurat vozik nepotrebuje ? :-) na strane druhej sucasne nezavidim posmesky idiotovi, ktory pre hadam ani nie 1% obyvatelstva vyhradi 20% parkoviska
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

dnes som skúsil co je to sikana od policajtov..asi 30km isli za mnou, v meste kde je 50ka ma doslova tlacili ist rychlejsie no neriskol som to..mimo obce cely cas za mnou, vobec ma neobehli a to som spomalil aj na 60..nakonec som radsej zastal na parkovisku nech nejdu za mnou a uplne necakane isli za mnou na parkovisko. klasika doklady, otvorit kufor. nechapem co tym chceli docielit ze isli za mnou tak dlho, mohli zapnut majaky dal by som sa na kraj a usetrili by ma tych stresov.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

mal si ist naschval 50 ani o chlp viac...ja by som isiel este na just 40 :)
a mimo mesto 90 a nemas sa coho bat....zastavili ta zrejme preto lebo si isiel na parkovisko a zrejme sa im zadlo ze sa ich chces zbavit.....ja som zrovna dneska zazil opacnu situaciu.... isiel som z NR a isli predomnou..lenze problem bol v tom ze mimo obce isli tak 70-80 a keby ich chcem predbehnut tak by som pravdepodobne musel prekrocit 90km/h..nikdy nevies aky egomasturbator to tam sedi a nakolko mam este aj zaj*banu zadnu SPZ od bordelu tak som to radsej neriskoval a poslušne jak školacik som isiel za nimi asi 10 km az pokial neodbočili :)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mestski policajti by mohli pokutovat auta co "parkuju" so zapnutym motorom a stretavacimi svetlami.. ako inak, priamo do oci..
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

plusminus napísal:mestki policajti by mohli pokutovat auta co "parkuju" so zapnutym motorom a stretavacimi svetlami.. ako inak, priamo do oci..
v pritismere, taky su najlepsi
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

plusminus napísal:mestki policajti by mohli pokutovat auta co "parkuju" so zapnutym motorom a stretavacimi svetlami.. ako inak, priamo do oci..
podla mna, by takymto ludom stacilo vypnut motor alebo svetla :)

ja to robim tak, ze ak niekto zaparkuje ako retard, tak to napisem na papier a zasuniem pod stierac debilovi, nech o tom vie...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to by som sa napísal...na papier a ceruzky (resp. perá) by išlo viac financii ako na benzín...
Napísať odpoveď