Newfoundlandsky pes
Newfoundlandsky pes
Tu piste Vsetko onich
zaujimavosti , krmenie , charakter atdd...
-
javatar
Hardcore addict
Re: Newfoundlandsky pes
kamos jedneho kupil domov... vyzera to skvele... len je to naozaj velke (par mesacne stena)
Byva v byte alebo v dome?javatar napísal:kamos jedneho kupil domov... vyzera to skvele... len je to naozaj velke (par mesacne stena)
-
javatar
Hardcore addict
no byvaju v dome.. to bol vianocny darcek od neho pre rodicov... co rozpraval tak ho krmia granulami a strasne kuse
ale ze je to dobry pes
Aj moj je hrozne pazravyjavatar napísal:no byvaju v dome.. to bol vianocny darcek od neho pre rodicov... co rozpraval tak ho krmia granulami a strasne kuseale ze je to dobry pes
-
javatar
Hardcore addict
teraz rozmyslam cim to asi krmia eskimaci... lebo im to musi asi zozrat vela ryb
a pre ostatnych co nevedia o co sa jedna
toto su len stenata - ked to vyrastie je to obrovsky pes
zaujmavostou je ze je prisposobeny na plavanie - ma na labach blany a srst sa mu prirodzene masti
byva to priatelsky a neproblemovy pes
//za toto
? 
zaujmavostou je ze je prisposobeny na plavanie - ma na labach blany a srst sa mu prirodzene masti
//za toto
Ano ja viem ze je to obrovske mam doma 6 mesacnu suckujavatar napísal:teraz rozmyslam cim to asi krmia eskimaci... lebo im to musi asi zozrat vela ryb
Krásne psy, ale ako je to s výcvikom? Dajú sa zvládať bez problémov, alebo treba skúsenú ruku profi cvičiteľa ?
No tak je to dost je to moj prvy Pes Zvladat sa da Ale moc ma nepocuva ale Reaguje na povel sadniColdRain napísal:Krásne psy, ale ako je to s výcvikom? Dajú sa zvládať bez problémov, alebo treba skúsenú ruku profi cvičiteľa ?
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak čo by som k tomu povedala, je to pes vhodný do rodiny keďže je veľmi priateľský k ľudom a hlavne deťom ale aj k ostatným zvieratám. Tiež je vždy dobre naladený, spoločenský, prítulný, pokojný, poslušný a mierumilovný. Jeho najobľúbenejšou činnosťou je plávanie a stále by len niekoho zachraňoval z vody, proste to majú v krvi
Čo sa týka výchovy netreba na nich tlačiť ale postupujte kľudne a vyrovnane. Vďaka jeho srsti, ktorá ho veľmi dobre chráni pred vodou a chladom je možné ho bez problémov chovať vonku, naopak bytom by ste sa mali s týmto plemenom vyhýbať. Takáto srsť si samozrejme vyžaduje aj určitú dávku pravidelnej starostlivosti. To jest asi všetko odo mňa a môj osobný postoj k tomuto plemenu hodnotím pozitívne, je to proste taký veľký a dobrosrdečný obor 
Ja ho mam v byte a zijem (zatial)Chester5 napísal:Tak čo by som k tomu povedala, je to pes vhodný do rodiny keďže je veľmi priateľský k ľudom a hlavne deťom ale aj k ostatným zvieratám. Tiež je vždy dobre naladený, spoločenský, prítulný, pokojný, poslušný a mierumilovný. Jeho najobľúbenejšou činnosťou je plávanie a stále by len niekoho zachraňoval z vody, proste to majú v krviČo sa týka výchovy netreba na nich tlačiť ale postupujte kľudne a vyrovnane. Vďaka jeho srsti, ktorá ho veľmi dobre chráni pred vodou a chladom je možné ho bez problémov chovať vonku, naopak bytom by ste sa mali s týmto plemenom vyhýbať. Takáto srsť si samozrejme vyžaduje aj určitú dávku pravidelnej starostlivosti. To jest asi všetko odo mňa a môj osobný postoj k tomuto plemenu hodnotím pozitívne, je to proste taký veľký a dobrosrdečný obor
a myslíš, že sa tvojmu 70kilovému psovi v byte páči?
Jemu sa paci , Ked sme u nasich oni byvaju v rodinom dome tak kce byt tam kde sme mi Boli sme von na zahrade bola aj ona ked sme boli dnu bola aj ona , pes je spolocensky , kamarat ho chova na zahrade a cely den lezi pri dverach a knuciColdRain napísal:a myslíš, že sa tvojmu 70kilovému psovi v byte páči?
Určite lepšie ako v útulku... Pokiaľ máš psa v byte a pravidelne ho venčíš tak to je možno aj lepšie ako v dome kde ho len necháš drbnutého na záhrade a necháš tak.ColdRain napísal:a myslíš, že sa tvojmu 70kilovému psovi v byte páči?
Presne takLaster napísal:
Určite lepšie ako v útulku... Pokiaľ máš psa v byte a pravidelne ho venčíš tak to je možno aj lepšie ako v dome kde ho len necháš drbnutého na záhrade a necháš tak.
ja sám mám psa v byte, ale má 20kg, nie 70, ale ok, viem, že pes je spoločenský, ak máte možnosť domu s výbehom tak ok, npLaster napísal:
Určite lepšie ako v útulku... Pokiaľ máš psa v byte a pravidelne ho venčíš tak to je možno aj lepšie ako v dome kde ho len necháš drbnutého na záhrade a necháš tak.
Neni jedno kolko ma Kilo?ColdRain napísal: ja sám mám psa v byte, ale má 20kg, nie 70, ale ok, viem, že pes je spoločenský, ak máte možnosť domu s výbehom tak ok, np
-
Chesterka
Light Star
Hej, hej tak to určite lepšie ako ten útulok. Neviem či je to zrovna lepšie, ale ak je havo odjakživa zvyknutý na byt a má naozaj dostatok pohybu po vonku v prírode tak no problem. Ale predsa len keď má svoj vlastný výbeh, svoje územie, kľudné miesto na záhrade tak mu je podľa mňa lepšie.Laster napísal:
Ako som uz spominal Novofoundlanskemu psovi neni dobre ked je sam , mozno takemu ovciakovi by lepsie bolo ale Fundlakovi nie vlastna skusenostChester5 napísal: Hej, hej tak to určite lepšie ako ten útulok. Neviem či je to zrovna lepšie, ale ak je havo odjakživa zvyknutý na byt a má naozaj dostatok pohybu po vonku v prírode tak no problem. Ale predsa len keď má svoj vlastný výbeh, svoje územie, kľudné miesto na záhrade tak mu je podľa mňa lepšie.
-
Chesterka
Light Star
Jasne jasne šak to som aj ja hovorila, že je to spoločenský pes ale táto moja odpoveď bola hlavne o tom jeho životnom prostredí teda či je vhodnejší byt či záhrada.Whiteboss napísal: Ako som uz spominal Novofoundlanskemu psovi neni dobre ked je sam , mozno takemu ovciakovi by lepsie bolo ale Fundlakovi nie vlastna skusenost