Akadémia finančnej gramotnosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Ivo1007
Amateur
Amateur

Re: Akadémia finančnej gramotnosti

Príspevok od používateľa Ivo1007 »

Čaute aj som sa stretol s AFG bol som na tom vstupnom pohovore povedali mi tam krásne veci že ako bude všetko super,no potom som prišiel na vaše fórum a dozvedel sa niečo viac takže ste mi ušetrili 50 eur začo ďakujem. Rozprával som sa o tom s kamarátom ktorý to robí a niečo zarobil tak mi povedal že to nieje pre každého teda nemusí mať každý na to vlohy. A potom mi písal ten chalan z AFG a presviedčal ma aby som do toho išiel aloe nechcel som dať tých 50 eur tak som sa s ním dohodol tak že mi vysvetlí teóriu aby som mohol začat zarábať a že dokým nezarobím na vstupný seminár nepôjdem. Potom som sa rozprával s ďalším kamarátom ktorý to tiež robí tak mi vysvetlil že oni vyvinuli taký produkt ktorý kombinuje výhody bankových vkladov, DSS, poistiek a ešte neviem čo. a že tak človek získa z vložených peňaží omnoho viac. Mňa by ale zaujímalo že či sú tie peniaze bezpečne uložené a či nemôže o nich človek prísť a dalej jarda.j písal že si treba pozriet meno majitela. Ja som pozeral obchodný register a nejak mi tam nešlo hľadanie. Ja len viem že spoluzakladateľ je jeden chalan čo minulý rok skončil FEI TUKE neviem či jeho meno tu môžem zverejnit. ALe kto je ten majitel na ktorého ste mysleli?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

IVO,

na Google nájdeš všetko, aj www, aj foto, aj skúsenosti, a aj podvodné akcie a exekúcie.
http://www.akademiafg.sk/
Na www.nbs.sk som nenašieľ nič o tejto "firme", na ktoré povolenie od NBS sa odvoláva. Možno to aj je, ale všeobecné podvodnícke praktiky nepustia. Kamkoľvek inam...

Na www.orsk.sk je pod jeho menom 5 firiem, táto nie. A sídlo stále udáva na Hrabine, o ktorú prišel vplyvom neplatenia dodávateľom a následnou exekúciou, a sám sa udal na polícii, že chcel polovicu platby "mimo kasu po prepise na katastri", ale dotyčný ho odmietol, a tak sa vlastne sám udal... /pripravovaný daňový podvod v sume 5 mil. SK/

Všeobecne - funguje bez daňových dokladov, falšuje podpisy, podvádza spolupracovníkov, splieta piate cez deviate, rád sa počúva, manipuluje, klame... doklady mám a sú aj na polícii, na súde, na daňovom úrade, u veriteľov, u exekútorov.

Ku tomu "produktu" - pokiaľ je s protagonistou podvodu v II pilieri "právnil" z dotyčnej poisťovne, tak preč od toho, je trestné riešenie pre klamanie na polícii a nezákonné vymáhanie provízií od podvedených a okradnutých aj jeho činnosťou.

Viac keď tak mailom na [email protected]
jozko2828
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jozko2828 »

AFG nemám priamu súvislosť... ale ak je to Akadémia finančnej gramotnosti, tak by to asi malo byť o tom, že ma niekto zaškolí do teórie finančných produktov a služieb (nie že mi ich bude ponúkať) za to som ochotný dať 50 euri kedže ani ja by som rozumy nerozdával zadara.... Druhá vec je to čo to v skutočnosti obnáša... Je jasné, že vyrukovať s takým argumentom, že "urob mi najlepšiu poistku" je kravina keďže dnes to môže byť to naj a zajtra to už nemusí byť pravda.... osobne mám problém s akýmkoľvek produktom trvajúcim viac ako päť rokov (inflácia, úrokové sadzby, poplatky a iné riziká). Myslím, že ak má človek seriózny záujem dozvedieť sa niečo o finančných produktoch tak internet je na to ako stvorený a sú dokonca spoločnosti kde sa stačí zaregistrovať a robia tieto školenia aj zdarma alebo za oveľa nižší poplatok. Ďalšia vec je tá, že ak mi niekto navrhne nejaký produkt nie je na škodu ísť do danej spoločnosti a vypýtať si všetky podklady a vysvetlenia k tomu a tým pádom sa viem vyhnúť akémukoľvek zavádzaniu a argumentom typu jeden môj známy alebo môj dobrý kamarát a podobne.... Ak raz budem mať takých fasa kamošov, že mi zaplatia moju stratu na danom produkte ak prerobím tak si rád nechám poradiť aj od nich... ale holt zatiaľ takých nemám a musím spoliehať len na vlastný rozum...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

V dnešnej dobe si hocikto pomenuje hocičo hociako. Takže aj pojem "Akadémia". Predsa len individuum všeobecne známe z povodov všetkého druhu... trebárs pri oslave vlastných narodenín vo svojom nechvalne známom "bordeli" vyžiadaval od modeliek striptýz, a keď to odmietli - nezaplatil usporiadateľovi náklady v sume 400 000 SK. A to čo vyhlasuje za svoje vzdelanie - tam ho odmietli pre vysoký stupeň nebezpečnosti pre všetkých. Predsa len vo finančnom poradenstve sú neželané evidentné kriminálne živly.

Pokiaľ chce mať ktokoľvek finančné vzdelanie, ide na ekonomickú fakultu a na prax do ku tomu vybudovanej institúcie /banka, sporitelňa, poisťovňa/, a nenechá sa oblbovať a okrádať zjavným psychopatickým žvatlajúcim individuom. A samozrejme mu nebude požičiavať žiadne peniaze. Nevráti ich nikomu tak, ako stále.

Pokiaľ máte niekto lektorské ambície, tak na prednášanie je potrebné na VŠ úrovni nielen potrebné odborné VŠ vzdelanie, ale aj pedagogické minimum a docentské miesto, čo celkom isto ani toto individuum nemá. Vie tak akurát podvodom získať priestory, obťažovať vlastníkov bytov celodenným otvorením vchodu do domu aj cez ich zákaz, zatarasením smetných košov autom, SMSkováním pri riadeniu auta v 150ke, chodením aj v Blave do jednosmerky - že sa mu nič nestane, lebo má amulet, jazdou na križovatke na červenú - a blavák nevedel, že má amulet, a tak ho zrazil... toto niekto chce ako "Akadémiu" ?... proste iba sociopatické tuposti proti všetkým, iba vo vlastný prospech. Fotodokumentácia a podanie samozrejme k dispozícii.

Nekupujte od neho žiadne nahrávky na CD/DVD, a to ešte bez daňového dokladu, ako vždy. Podviedol a okradol už veľa naivných ľudí, a teraz sa sústreďuje na mladé a naivné, spolieha na ich chamtivosť. Samozrejme sú tieto aktivity sledované...
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

SOI preco ich nekotroluje, maju sidlo v KE na Sturovej ulici, ziadna tabula, ani plagatik ze to su oni... proste nic.... len tam vsetci chodia, usporiadavaju v tom byte stretnutia, prednasky a pod... preco na nich nejde inspekcia?
Ivo1007
Amateur
Amateur

Presne tam som bol a von nebolo napísané nič že tam sídlia iba dnu na dverách papier že AFG.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Netreba predsa chodiť tam, kde nedávajú daňové doklady, žvatlajú, predvádzajú sa a klamú, nie? Net je o spúste informácií, a kto chce zarábať na finančnom poradenstve, tak sa nechá odborne a gratis vyškolit u odborníkov. Aj s ubytovaním a stravou gratis. A so zárukami a províziami aj po ukončeniu činnosti. Posurfujte na nete a choďte pre informácie do poboček institúcií napriamo, nie cez blabotanie niekoho, bez dokladov, záruk a bezúhonnosti.
ronnie08
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ronnie08 »

presne na tej adrese som bola aj ja, na prvej "prednáške" a naozaj je to len byt kde sa stretávajú.
jarda.j čo presne myslíš tým že je to podvod? prečo sa s tým potom nič nerobí? a čo to má byť s tou nulovou poistkou?
inak vidím tu skoro samé negatívne reakcie ale kamárati hovoria že je to fajn...
aký doklad má mať niekto aby mi mohol radiť o financiách? čo sa ešte v AFG robí? lebo ja som pochopila že dám 50Eur, oni ma naučia starať sa o peniaze
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ja ti poviem historiu o raketoplanoch sadla by si si do toho a sla na mesiac?
ronnie08
Light Expert
Light Expert

trochu nereálny príklad nie :)
a čo si myslíte o tomto videu?
http://www.youtube.com/watch?v=ea7r9aa4 ... _embedded#
podľa mňa efektne fajn, len zase nepovedali nič konkrétne

a toto má byť čo?!
chlapec má príjem 1000 Eur mesačne. pýtam sa z čoho??
vo videu od 1:31
http://www.youtube.com/watch?v=nW5pChqjubg
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

ronnie08

Je to byt, bol som tam často, a aj po mne vyžiadaval platbu, a nielen po mne. Všetci sme ho poslali kade ľahšie... pivo na Hrabine za 50,- a bez dokladu..., obedy bez dokladu... vstupné bez dokladu... všetko bez dokladu.
Podvod - nedáva daňové doklady, požaduje platby za svoje "výtvory" bez dokladov, a stále iba "trepe". Daňové podvody azda koníčkom. Aj neplatenie dodávateľom, vydieranie servírok dotlačených ku prostitúcii pod kamerami /základný plat a osobné odskúšanie/ a.i.

Podstatou poistky je predsa na akú sumu sa poistíš. Na "nulu" je mimo odbor poisťovníctva, takže azda podvod... a každá poistka sa uzatvára na konkrétnu poistnú sumu, na základe ktorej sa mesačne platí konkrétna suma. Všade v poisťovnách na celom svete.
Fajn je to pre tých, ktorí do tohu uvrtajú ďalších ovínených formou MLM, žijú z ich provízií. A provízie za uzatvorenie zmluvy sú práve odvodené podľa poistnej sumy a pravidelných mesačných platieb. Pokiaľ sa za uzatvorenie zmluvy na "nulu" a za nulové mesačné platby neplatí nič, tak aj provízie sú "NIČ", a nula od nuly pojde. Číre "kreténstvo".

Na odborné finančné poradenstvo treba mať odborné VŠ vzdelanie a dobré meno, nie meno parazita a podvodníka.
Pokiaľ nemá dotyčný odborné vzdelanie a podvádza, čo Ťa asi naučí ? Iba to, čo vie. Klamať, podvádzať a kradnúť.

Ten príklad - oblbnúť bližného svojho? Nedá sa pri počiatkoch v tejto oblasti zarábať, keď nič nevie. Iba na úkor klientov ich sfanatizovaním. Lákaním na rýchle zbohatnutie, stavaním pyramídy. A časom emigráciou z teritoria.

ad Son-Goku

Ja by som išiel, hlásil som sa do výberu kozmonautov, ale môj oco nebol ministrom..., ostatné som spľňal, a boli aj lepší, Pelčák trebárs. Rusi sa nás pýtali, prečo nie on.
ronnie08
Light Expert
Light Expert

ďakujem za vysvetlenie.
jarda.j napísal:
Ten príklad - oblbnúť bližného svojho? Nedá sa pri počiatkoch v tejto oblasti zarábať, keď nič nevie. Iba na úkor klientov ich sfanatizovaním. Lákaním na rýchle zbohatnutie, stavaním pyramídy. A časom emigráciou z teritoria.
tomuto úplne rozumiem, preto ma prekvapilo to video, ako môže človek čo sa to naučí za rok zarábať tisíc eur mesačne...
k tomu vzdelaniu - chlapík čo som bola uňho v AFG vravel že študoval na ekonomickej fakulte..
a poistenie na nulu, ani som nevedela ako to presne funguje, som mladý človek a s takými vecami som sa proste nestretla. ale na googli nájdem všetko :D
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

ronnie08

Chamtivosť, to je vec. A aj vzdelaní sa ulakomia. Vzdelanie a čestnosť niesú synonymá. A slovo "zarábať" pri balamuteniu a podvádzaniu je neadekvátne, neide o zarábanie. A študoval je tiež iba prázdne slovo, vieme, kto kde a ako "študoval", zoberte si právnickú fakultu v Blave... samý podvod. A vidno to denne aj v TV. Papier sa dá kúpiť, a v dnešnom Korzári je aj článok o jednom z poslancov magistrátu, spústa hrubých chýb v mailu... azda negramotný?
Son-Goku
Darca
Darca

ronnie08 napísal:trochu nereálny príklad nie :)
a čo si myslíte o tomto videu?
http://www.youtube.com/watch?v=ea7r9aa4 ... _embedded#
podľa mňa efektne fajn, len zase nepovedali nič konkrétne

a toto má byť čo?!
chlapec má príjem 1000 Eur mesačne. pýtam sa z čoho??
vo videu od 1:31
http://www.youtube.com/watch?v=nW5pChqjubg
slo o to ze ked chces robit financneho poradcu tak na to ti debilna prednaska nestaci..kapis?..
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Son-Goku

Keby len jedna, ani stovky s niekým, ktorý to nemá v gebuli v poriadku, a iba trepe....mierne povedané. Nebudem otvárať tú "bordelmamu"... tam to v podstate aj ide.
Ivo1007
Amateur
Amateur

a hovoria tam že ZPF akadémia ... ZPF a AFG je to isté?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Ivo1007

Dobrá to otázka. ZFP jsem otevíral v KE já. Tento "pán" byl mojím devátým přímým, všechno jsem dělal za něho, neměl čas , říkal, že za jednu svatbu na Hrabině má i 100 000 SK a drobné ho nezajímají. Tak jsem mu postavil strukturu a když dostal několikatisícovou měsíční výplatu /v té době to ještě nebyl podvod/, tak se tomu začal troch věnovat, a hledal cesty, jak všechny pod sebou okrást... doklady mám dát kam? I od zesnulého jeho přímého? I jeho vinou? Slušného člověka z KE?

V ZFP nadělal spoustu podvodů proti svým spolupracovníkům a i proti mně. Vykládal veřejně, že bude zakladatele a majitele učit, jak se to má dělat, a začal tam zavádět i svůj sexualharašment /bordel/. Vyhrožoval i tím, že zná lidi, kteří mně donutí, abych se před ním plazil... odešel potupně loni.
Son-Goku
Darca
Darca

to mas z policajneho odpocuvania :D:D??..
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Son-Goku

Nie, píšeš si so zakladateľom z KE. A niektoré trestné oznámenia mám aj v originále, mám aj telefonáty z DÚ KE IV a aj výpovede jeho zamestnankyň nútených ku prostitúcii... a iné. Predsa len som svedkom na územiu SR a ČR pre jeden z najväčšších podvodov po roku 2000 v SR dôchodovej reforme /II piliera/, a ide "iba" o miliardy. A robím zo zákona kroky k zabráneniu ďalšej zločineckej činnosti týchto podvodníkov, aby už neboli žiadné ľudské obete. Doklad mailom. Tvoj nemám a môj je na nete v rozličných fórach, aj na http://www.investujeme.cz v mojom blogu. A aj http://www.trinec.cz/diskuze/id356/
ronnie08
Light Expert
Light Expert

Ivo1007 napísal:a hovoria tam že ZPF akadémia ... ZPF a AFG je to isté?
hovoria to tam? videla som to tam na papieroch ale nepočula som ...
podľa mňa to nie je to isté, video som našla na tránke AFG:
http://www.akademiafg.sk/
a toto je stránka ZFP:
http://www.zfpa.sk/
Napísať odpoveď