Zdravim, prosim vas poradte nejake dobre LAN multiplayer hry nieco ako Red alert 2, C&C Generals v takej slabsej vykonnosti, alebo nejake hry ktore sa daju kooperativne prejst. Vdaka.
Potrebujem nieco take kde hrame dvaja alebo traja chalani proti botom,nie proti sebe...Niektore hry treba originaly na multiplayer,tak neviem ktora je taka ze sa fakt oplati...Vsetky zanre...
hmm, ak najdes 5 ludi (sice aj menej moze byt ale to je mensia sranda) tak Swat 4, boti ako spolubojovnici su shiti, ale ked hras s clovekom tak je to strasna haluz a nie je to ani nejako extra narocne na HW
Stopa napísal:hmm, ak najdes 5 ludi (sice aj menej moze byt ale to je mensia sranda) tak Swat 4, boti ako spolubojovnici su shiti, ale ked hras s clovekom tak je to strasna haluz a nie je to ani nejako extra narocne na HW
waw no vyskusam,skusam Vietkong,ale je to brutalne tazke a Raven Shield,ale ten neviem rozbehat...
Ale jednoznacne CS,iked je to jednoduche,ale zvuky su parada
Curuj napísal:urcite StarCraft:Broodwar. nenarocne na HW, vyborna hratelnost. ked sa spojite traja a proti sebe si date par kompov, tak to je dobra mastenica
Noo to som masitl ale moc ma to nechytalo no uvidime v marci vyjde Starcraft II Tak to by mohla byt petelica
Sepiroth napísal:na poslednej LAn party sme drtili wowko, a poviem ti, je to dosť dobré.... a to sme iba expili a dungovali, keby sme ešte mali také riadne PvP...
WOW som este nehral,,da sa tam ako normalny WarIII hrat ze dvaja proti siestim PC,alebo je to iba proti ostatnym userom?
len tak nechce zakladat novu temu ale ked hram s OpenTTD multiplayer tak moj protivknik je vlastne spoluhrac a za jedny peniaze staviame dvaja, neda sa to nastavit aby bol protivnik ??
compleX napísal:len tak nechce zakladat novu temu ale ked hram s OpenTTD multiplayer tak moj protivknik je vlastne spoluhrac a za jedny peniaze staviame dvaja, neda sa to nastavit aby bol protivnik ??
ak ste obaja v jednej spolocnosti, tak staviate za rovnake peniaze
a ak chces ho mat ako protivnika, tak si musi vytvorit vlastnu spolocnost
Mek napísal:ak ste obaja v jednej spolocnosti, tak staviate za rovnake peniaze
a ak chces ho mat ako protivnika, tak si musi vytvorit vlastnu spolocnost
hmm, prosimta a to vytvori na svojom pocitaci alebo na mojom kde som zalozil server ?a prosimta este kde sa to nastavuje
uz dlho som to nehral a nemam tu hru poruke, ale cosi sa mi zda, ze ty ked vytvoris server tak vytvoris aj novu spolocnost (lebo v kazdej hre musi minimalne jedna existovat) a potom ked sa na teba niekto pripaja, tak si moze zvolit, ci pojde s tebou do spolocnosti, alebo si vytvori svoju vlastnu.
Ak nechces, aby sa ti niekto "privtrel" do spolocnosti, mas tam moznost zaheslovat vstup do nej
Mek napísal:uz dlho som to nehral a nemam tu hru poruke, ale cosi sa mi zda, ze ty ked vytvoris server tak vytvoris aj novu spolocnost (lebo v kazdej hre musi minimalne jedna existovat) a potom ked sa na teba niekto pripaja, tak si moze zvolit, ci pojde s tebou do spolocnosti, alebo si vytvori svoju vlastnu.
Ak nechces, aby sa ti niekto "privtrel" do spolocnosti, mas tam moznost zaheslovat vstup do nej
nie nie ja to hram s bratom cez lan mame dva pocitace v izbe a chcel by som si to zahrat, tu hru uz hravam dost dlho ale toto ma zarazilo, no skusim to
//aha nevsimol ze sa tam da vybrat spolocnost, uz to je iba na "1 Hrac", takze asi by to uz malo ist, diky
//nejde to
pockaj ale ked chces hrat po sieti tak to musi byt na 2 Hraci.
Urcite mas OpenTTD a nie Transport Tycoon Deluxe? Lebo v tom taketo vychytavky ako "kooperativne hranie" neboli.
Mek napísal:pockaj ale ked chces hrat po sieti tak to musi byt na 2 Hraci.
Urcite mas OpenTTD a nie Transport Tycoon Deluxe? Lebo v tom taketo vychytavky ako "kooperativne hranie" neboli.
hehe uz som sa potrapil ano ja hravam OpenTTD ked chcem hrat ptori hracovi tak namiesto toho aby sa napojil na mna tak musi kliknut na "Zalozit Spolocnost"