LAN - Multiplayer hry

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
melon
Light Star
Light Star

LAN - Multiplayer hry

Príspevok od používateľa melon »

Zdravim, prosim vas poradte nejake dobre LAN multiplayer hry nieco ako Red alert 2, C&C Generals v takej slabsej vykonnosti, alebo nejake hry ktore sa daju kooperativne prejst. Vdaka.
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

diablo 2 , age of mithologi a ine age of empire , potom sacred
a ine....
je tu o tom uz vella pisane skus pohladat :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

kazda normalna strategia sa da hrat cez lan :) v podstate kazda hra ale najviac bysom ti odporucil si zahrat OpenTTD
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ja som kamošom hrával Stronghold: Crusader.. ale to je nadlho keď to vieš hrať :D potom Insane alebo Ignition :)
melon
Light Star
Light Star

Potrebujem nieco take kde hrame dvaja alebo traja chalani proti botom,nie proti sebe...Niektore hry treba originaly na multiplayer,tak neviem ktora je taka ze sa fakt oplati...Vsetky zanre...
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

hmm, ak najdes 5 ludi (sice aj menej moze byt ale to je mensia sranda) tak Swat 4, boti ako spolubojovnici su shiti, ale ked hras s clovekom tak je to strasna haluz :D a nie je to ani nejako extra narocne na HW :)
melon
Light Star
Light Star

Stopa napísal:hmm, ak najdes 5 ludi (sice aj menej moze byt ale to je mensia sranda) tak Swat 4, boti ako spolubojovnici su shiti, ale ked hras s clovekom tak je to strasna haluz :D a nie je to ani nejako extra narocne na HW :)
waw no vyskusam,skusam Vietkong,ale je to brutalne tazke a Raven Shield,ale ten neviem rozbehat...

Ale jednoznacne CS,iked je to jednoduche,ale zvuky su parada :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

urcite StarCraft:Broodwar. nenarocne na HW, vyborna hratelnost. ked sa spojite traja a proti sebe si date par kompov, tak to je dobra mastenica :wink:
melon
Light Star
Light Star

Curuj napísal:urcite StarCraft:Broodwar. nenarocne na HW, vyborna hratelnost. ked sa spojite traja a proti sebe si date par kompov, tak to je dobra mastenica :wink:
Noo to som masitl ale moc ma to nechytalo no uvidime v marci vyjde Starcraft II Tak to by mohla byt petelica
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

na poslednej LAn party sme drtili wowko, a poviem ti, je to dosť dobré.... :D a to sme iba expili a dungovali, keby sme ešte mali také riadne PvP...
melon
Light Star
Light Star

Sepiroth napísal:na poslednej LAn party sme drtili wowko, a poviem ti, je to dosť dobré.... :D a to sme iba expili a dungovali, keby sme ešte mali také riadne PvP...
WOW som este nehral,,da sa tam ako normalny WarIII hrat ze dvaja proti siestim PC,alebo je to iba proti ostatnym userom?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

len tak nechce zakladat novu temu ale ked hram s OpenTTD multiplayer tak moj protivknik je vlastne spoluhrac a za jedny peniaze staviame dvaja, neda sa to nastavit aby bol protivnik ??
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Dobré sú aj Empire Earth, Civilization IV alebo Day of Defeat. Civ sa dá dokonca hrať aj na jednom PC, lebo je to ťahovka.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

compleX napísal:len tak nechce zakladat novu temu ale ked hram s OpenTTD multiplayer tak moj protivknik je vlastne spoluhrac a za jedny peniaze staviame dvaja, neda sa to nastavit aby bol protivnik ??
ak ste obaja v jednej spolocnosti, tak staviate za rovnake peniaze
a ak chces ho mat ako protivnika, tak si musi vytvorit vlastnu spolocnost :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mek napísal:ak ste obaja v jednej spolocnosti, tak staviate za rovnake peniaze
a ak chces ho mat ako protivnika, tak si musi vytvorit vlastnu spolocnost :wink:
hmm, prosimta a to vytvori na svojom pocitaci alebo na mojom kde som zalozil server ?a prosimta este kde sa to nastavuje
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uz dlho som to nehral a nemam tu hru poruke, ale cosi sa mi zda, ze ty ked vytvoris server tak vytvoris aj novu spolocnost (lebo v kazdej hre musi minimalne jedna existovat) a potom ked sa na teba niekto pripaja, tak si moze zvolit, ci pojde s tebou do spolocnosti, alebo si vytvori svoju vlastnu.
Ak nechces, aby sa ti niekto "privtrel" do spolocnosti, mas tam moznost zaheslovat vstup do nej :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mek napísal:uz dlho som to nehral a nemam tu hru poruke, ale cosi sa mi zda, ze ty ked vytvoris server tak vytvoris aj novu spolocnost (lebo v kazdej hre musi minimalne jedna existovat) a potom ked sa na teba niekto pripaja, tak si moze zvolit, ci pojde s tebou do spolocnosti, alebo si vytvori svoju vlastnu.
Ak nechces, aby sa ti niekto "privtrel" do spolocnosti, mas tam moznost zaheslovat vstup do nej :wink:
nie nie ja to hram s bratom cez lan mame dva pocitace v izbe a chcel by som si to zahrat, tu hru uz hravam dost dlho ale toto ma zarazilo, no skusim to
//aha nevsimol ze sa tam da vybrat spolocnost, uz to je iba na "1 Hrac", takze asi by to uz malo ist, diky
//nejde to
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pockaj ale ked chces hrat po sieti tak to musi byt na 2 Hraci.
Urcite mas OpenTTD a nie Transport Tycoon Deluxe? Lebo v tom taketo vychytavky ako "kooperativne hranie" neboli.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mek napísal:pockaj ale ked chces hrat po sieti tak to musi byt na 2 Hraci.
Urcite mas OpenTTD a nie Transport Tycoon Deluxe? Lebo v tom taketo vychytavky ako "kooperativne hranie" neboli.
hehe uz som sa potrapil ano ja hravam OpenTTD ked chcem hrat ptori hracovi tak namiesto toho aby sa napojil na mna tak musi kliknut na "Zalozit Spolocnost"
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: LAN - Multiplayer hry

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Poraďte niečo, čo by som zvládol hrať aj na touchpade, závodné hry ma moc nebavia, tak potrebujem poradiť. Samozrejme cez lan.
Napísať odpoveď