Windows 7
Re: Windows 7
OT: mne ten link funguje 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chcel by som sa opytat, v poslednej dobe sa mi pravoklikove okno otvara pomalsie (ako keby sa prvykrat otvori iba samotny obdlznik bez textu a potom sa tam naroluje text), nie je zaoblene a je bez tiena. Momentalne nemam nastavene Aero, ale robi to aj vtedy, ked Aero je zapnute. Robi to napr. aj v Opere v Menu, a cize asi aj ostatne veci. Posielam aj prilohu aby som to viac objasnil, dik
Mam Windows 7 HP 64bit.
- Prílohy
-
- okno.jpg (24.5 KiB) 828 zobrazení
-
vladenko007
VIP
pozeral si spravcu procesov a vykon či ti nebeží niečo na pozadí a vyťažuje systém?
Koľko máš pamete RAM?
Koľko máš pamete RAM?
Nič si z toho nerobte, čo chvíľa bude Win 8 a ďalšie prašule, wo co go? http://windows8news.com/
-
krankenwagen
Professional
Ten screen nie je zo všetkých procesov. Treba dole kliknúť na "Zobraziť procesy všetkých používateľov" až potom sa ti zobrazia všetky aktuálne bežiace procesy.
-
krankenwagen
Professional
Ja som použil TuneUp360. 6.0 a dávam pozor na to, čo inštalujem. A aj Security Essentials 2.0, Comodo /fw/, a celkom isto s W nechodievam na NET.
-
krankenwagen
Professional
Vycistil som tym PC, ale strasne to spomalilo PC tak som to odinstaloval a problem stale pretrvava
Ale nevadi, bez Aera je to celkom fajn.
Rýchlejšie býva zálohovať dáta, fdisk a odznova, a na delený disk program/dáta. A zálohovať. A na NET nie z WIN.
-
krankenwagen
Professional
Ty si nejaky odporca Windowsu ci?
Urcite kvoli tomu nebudem preinstalovat Windows a stravit den nahadzovanim ho do stavu, aky je teraz. 
-
vladenko007
VIP
krankenwagen ma pravdu
Nemožes predsa presviečať človeka na UBUNTU len preto že je to bezpečnejsie. A nehovoriac o tom že si tam nezahra svoje obľubené hry a nenainštaluje obľubené programy.
Keby to použival len čisto na internet tak sa dá nad tím uvažovať.
Nemožes predsa presviečať človeka na UBUNTU len preto že je to bezpečnejsie. A nehovoriac o tom že si tam nezahra svoje obľubené hry a nenainštaluje obľubené programy.
Keby to použival len čisto na internet tak sa dá nad tím uvažovať.
Pre mňa za mňa, ale varianta Win na hry a programy, ktoré idú iba na Win, a NET na Linux, je optimálna. Vyrástol som na Win a robím nielen Win. A preto už aj nemám žiadne problémy s PC.
-
krankenwagen
Professional
Ok, ale co ma Ubuntu spolocne s tym, ze mi blbne menu?
Celkom isto nič, je to niečo vo Win. A čo, to takto ťažko povedať. Pokiaľ nepomáhajú štandartné metódy, tak som radšej pozálohoval a preinštalovával, bolo to rýchlejšie, a aj tak sa píše, že raz do roka to Win neškodí.
-
vladenko007
VIP
No spoločne len tolko že ked ti to robí nejaká háveď v PC tak Jarda ti odporuca pouzivat na internet radsej Linuxove nastroje.
su niake vyhody na win7 64bit oproti 32bit???
-
hojko
Site Admin
placka2: Samozrejme, je ich vela. Precitaj si tuto temu a najdes to tu neraz spomenute, pripadne pouzi Google.
-
krankenwagen
Professional
Tak som si nakoniec dal vzhlad znamy z Win95
Viem, ze to problem neriesi, ale zatial mi to problemy nerobi. Som zvedavy, dokedy mi to vydrzi 
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 16:09)
Ostalo mi po tom Tuneupe polozka v pravoklikoovom menu Kosa. Neviete ako to odstranit?
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 17:24)
Solved.
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 16:09)
Ostalo mi po tom Tuneupe polozka v pravoklikoovom menu Kosa. Neviete ako to odstranit?
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 17:24)
Solved.
- Prílohy
-
- Bez názvu.jpg (22.73 KiB) 680 zobrazení