Úprava obočia -> muži

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Trhas si obocie ? (ak si muz)

Nie
83
66%
Ano
43
34%

Celkom hlasov: 126

Laster
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Úprava obočia -> muži

Príspevok od používateľa Laster »

Trhám si len stred aj to sa mi zrovna nejak nechce, ale musím ... Radšej mať dve obočia ako jedno :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

obočie sa mi trošičku zrastá, každy večer si to trošku pretrhám, za 1 min. hotové
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

U kazdeho je to individualne. Ja mam napriklad obocie cierne. Ked mi proste "zarasta" tak ho sem tam vysklbem, nech to ma aky taky tvar, nech nevyzeram ako spominany breznev. Dnesna doba ta k tomu prote nuti. Zalezi, v akych kruhoch sa pohybujes. Mam kamaratov, ktori o seba dbaju, mam aj takych, ktori o seba dbaju az moc, a mam aj takych, ktory sa maju uplne na haku. Ja patrim do tej strednej skupiny - dovolim si tvrdit. Sice nechodim na masaze, ani ku kozmeticke, ale ked sa mozem o seba starat a vyzerat lepsie, tak preco nie ?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

moja mamka vlastni kozmeticky salon takze sem tam tam zaskocim a necham si upravit obocie, vycistit ksicht a dam si aj masaz tvare.....nie je to nic prehnane ale je to fakt ze relax
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Podľa mňa je to dnes prirodzené, ak muži o seba dbajú a nechodia v zarastenej podobe. Úprava obočia (najmä medzi očami), depilácia podpazušia alebo aj int. partií je normálna.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Ako ja to beriem, určitá miera starostlivosti o seba je normálna, ale povýšiť to na zmysel svojej existencie, "lebo to doba vyžaduje" mi príde úplne scestné :nono: .....

A k téme ako takej....
Keďže na hlave veľa porastu nemám (raz za dva dni ju prebehnem žiletkou), tak si obočie nechávam bez úprav (z hľadiska tvaru a hustoty je optimálne a nezrastá sa).... aj keď som pár krát uvažoval, že si ho dám dole a budem mať výzor a la Observer zo seriálu Fringe :)..... Ale zatiaľ som sa preto nerozhodol.....
Prílohy
Tu je ten Observer :)....
Tu je ten Observer :)....
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Pinhead, nemyslela som to doslovne, že to doba vyžaduje, len píšem, že je to dnes už bežné, ak muži o sebá dbajú a upravia si napríklad obočie. Hodnotiť ľudí podľa výzoru nie je správne. Nepatrím k fanúšičkam hokeja, občas si ho pozriem, ak ho sleduje polovica Slovenska, vždy ma však iritoval Šatan a jeho spojené obočie.
Prílohy
ag6VRmV2ArgTF1vv4-o.jpg
Napísať odpoveď