nemám proti tebe nič rain3R ale napísať takýto názor to mi fakt prišlo akoby si ranked vživote nevidel
League of Legends
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
rozbiť ashku na lajne? to si snáď robíš srandu
ak to nieje lama tak je neskutočne ťažké proti nej na lajne hrať
nemám proti tebe nič rain3R ale napísať takýto názor to mi fakt prišlo akoby si ranked vživote nevidel
ake hnede,zelen a tmavomodre runy ste si pokupili?
tak zanu treba vediet hrat a ked maju karthusa tak je to dost nahovnoEmkej napísal:rozbiť ashku na lajne? to si snáď robíš sranduak to nieje lama tak je neskutočne ťažké proti nej na lajne hrať
ja hram podla tohto http://www.mobafire.com/league-of-legen ... ames-32871 len nekupujem ten prvy mec a boty kupujem tie rychlejsie (ked 5s neutocis....)
a pouzivam ignite a namiesto flasch a zasadne nechodim na stred (malo zabiti)
-
lowmanek
Light Professional
Meken: staci dat Play
Normal Game
Arranged Team
a bud 5v5 alebo 3v3...otvori sa ti take okno kde budes vidiet seba, bude tam chat a v pravo bude Invite...da sa to viac sposobmi tak to rozpsiem:
1. kliknes na to tlacidlo a potom ak mas svojho brata vo Friend liste tak ho tam nalavo uvidis, kliknes na to plusko vedla jeho mena a das Invite Players
2. ak ho vo Friedoch nemas (odporucam si ho pridat
) tak das to Invite a teraz na pravej strane hore bude textove pole do ktoreho napises jeho nick a das Add to Invite List a potom Invite Players
3. ak ho mas vo friendoch (vlavo dole), tak si najdes jeho meno a kliknes nan pravym a das Invite to game
Ak ho uz hocakym sposobom prizves a on to prime tak kliknes na Start Game
dufam ze sa chapeme
K tej Ashe...neviem o tom ze by ste z tyhc cca 50 herov co je v tejto hre riesili niekoho ineho ako ona a btw...podla mna pokial nema (v late game) aspon 2,5k HP a nechodi minimalne s jednym spoluhracom tak proti trochu feednutemu carry napr. tryndovi nezmoze nic
Son-Goku: povedz akeho hrdinu hravas a potom sa mozme bavit o runach...alebo ak to casto striedas tak Utility alebo Health Regen/Mana Regen atd....
1. kliknes na to tlacidlo a potom ak mas svojho brata vo Friend liste tak ho tam nalavo uvidis, kliknes na to plusko vedla jeho mena a das Invite Players
2. ak ho vo Friedoch nemas (odporucam si ho pridat
3. ak ho mas vo friendoch (vlavo dole), tak si najdes jeho meno a kliknes nan pravym a das Invite to game
Ak ho uz hocakym sposobom prizves a on to prime tak kliknes na Start Game
K tej Ashe...neviem o tom ze by ste z tyhc cca 50 herov co je v tejto hre riesili niekoho ineho ako ona a btw...podla mna pokial nema (v late game) aspon 2,5k HP a nechodi minimalne s jednym spoluhracom tak proti trochu feednutemu carry napr. tryndovi nezmoze nic
Son-Goku: povedz akeho hrdinu hravas a potom sa mozme bavit o runach...alebo ak to casto striedas tak Utility alebo Health Regen/Mana Regen atd....
Veď v pohodke, ja len proste keď skočím na ashe s kassadinom, tak viem že dostanem kill. Natrafil som len na jednú dobru ashe ale aj to iba v late game začala niečo hrať.
Lowmanek diky uz som na to prisiel aj sam k+
Btw zacinam mat nervy, hral som asi 5 krat a z toho sa 3x hned na zaciatku vypojili alebo nehrali a potom ich kicklo...
btw moj nick je aj tam Meken
Btw zacinam mat nervy, hral som asi 5 krat a z toho sa 3x hned na zaciatku vypojili alebo nehrali a potom ich kicklo...
btw moj nick je aj tam Meken
-
aruN
Professional
poznam, hravam cca 2 mesiace a za ten cas som poprehraval minimalne 100 hier vdaka leaverom.
ak by ste niekto chcel zaparit tak napiste na "Areyn"
ak by ste niekto chcel zaparit tak napiste na "Areyn"
-
lowmanek
Light Professional
nakolko pozeram ze sa tu tvori aka-taka komunita tak ma napadlo preco nevytvorit nejaky chat...nazval som ho hojko a pre tych co nevedia ako sa tam pridat tak vid. priloha
ak sa tam uz uspesne pridate tak sa pozrite na pravy horny roh kde bude puntik pre nastavenia a v nich zaskrtnite Autojoin on startup
vzdy ked budem online a niekoho tam uvidim tak mozme zaparit...
ak sa tam uz uspesne pridate tak sa pozrite na pravy horny roh kde bude puntik pre nastavenia a v nich zaskrtnite Autojoin on startup
vzdy ked budem online a niekoho tam uvidim tak mozme zaparit...
lowmanek to bol skvelý nápad, keby môžem dám k+
-
Sarger
Guru wannabe
aruN: Vcera to mal kazdy aj ja
ale absolutne netusim co to znamena...musim kuk na ich fora 
Neni to nejaky znak pre surrendernutu hru ?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
podla mna je to obrazok Singeda
-
lekoklatik
VIP
"Its when someone loses and its the fault of PVP.net or somesuch Riot can activate a system which makes all loses in a given period forgiven. So they dont count as loses."
Loss forgiven
Hero on nemyslí avatar hrdinu, ale status "Loss Forgiven", nakoľko máš status zápasov buď Defeat alebo Victory
Loss forgiven
Hero on nemyslí avatar hrdinu, ale status "Loss Forgiven", nakoľko máš status zápasov buď Defeat alebo Victory
Bože davajte mi karmu dole zato že zabijem každú ashe ktorú uvidím. Ja zato nemôžem.
pekne 2 vs 5 daju sa reportovat leavery?nie je to zabavne..
-
aruN
Professional
samozrejme, len neviem ci je to nieco platne
-
Sarger
Guru wannabe
Zaujmave citanie: http://eu.leagueoflegends.com/news/patc ... a-vacation
Par nerfov a uprav. Fakt som zvedavy ako dopadne ryze kedze je to moj oblubenec
Par nerfov a uprav. Fakt som zvedavy ako dopadne ryze kedze je to moj oblubenec
Neviete co sa deje? prihlasim sa, dam play , ale nejde mi na nic kliknut.. myslim normal, ranked, custom. ? co sa deje?
-
Sarger
Guru wannabe
Je to free hra, tak si zvykaj na tieto ich v poslednej dobe dost caste vypadky. Dufam, ze po update to bude uz lepsie...