druha vec: akurat som to dohral a mozem povedat, ze hra sa mi velmi pacila, konecne nejake napady ako maska, filtre, obchodovanie s nabojmi, atd..Pribeh s takouto tematikou by kludne mohol mat gameplay aj 20hodin len by som to vylepsil tym, ze by si kazdy vybral "svoju" cestu Metrom+nejake bocne misie, ktore moze alebo nemusi hrac prechadzat. Akurat pozeram, ze ma vyjst Metro 2034 - uz teraz sa tesim
Metro 2033
Re: Metro 2033
prva vec: vsetci co mate SKIDROW vydanie, tak neinstalujte cestinu do hry lebo potom vznika z toho Executable - program prestal pracovat ....(ja mam Win7-64bit) takze treba hrat v origo zneni, az taka komplikovana anglina tam nie je aby ste nevedeli co dalej robit
druha vec: akurat som to dohral a mozem povedat, ze hra sa mi velmi pacila, konecne nejake napady ako maska, filtre, obchodovanie s nabojmi, atd..Pribeh s takouto tematikou by kludne mohol mat gameplay aj 20hodin len by som to vylepsil tym, ze by si kazdy vybral "svoju" cestu Metrom+nejake bocne misie, ktore moze alebo nemusi hrac prechadzat. Akurat pozeram, ze ma vyjst Metro 2034 - uz teraz sa tesim
pravdu nemas..ja mam skidrow a cestina mi ide uplne v pohode..problem je na tvojej strane
Metro 2033
2033 bol pre mna len taky prolog ktory bol skvely, do 2034 vkladam velke nadeje, samozrejme bugy treba opravitdeMarkqo napísal:prva vec: vsetci co mate SKIDROW vydanie, tak neinstalujte cestinu do hry lebo potom vznika z toho Executable - program prestal pracovat ....(ja mam Win7-64bit) takze treba hrat v origo zneni, az taka komplikovana anglina tam nie je aby ste nevedeli co dalej robit![]()
kostickar: ale ja pisem, o systeme win7 64bit na ktorom CZ nesla aj par kamosom.. cital som na forach, ze XP s tymto nema vobec problem..
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
takisto mi to po inštalacíi češtiny nešlo a mam rovnaký systém takže to bude chyba češtiny a nie chyba tvojho PCdeMarkqo napísal:kostickar: ale ja pisem, o systeme win7 64bit na ktorom CZ nesla aj par kamosom.. cital som na forach, ze XP s tymto nema vobec problem..
No a 2034 bude isto pecka, myslím že momentálne crysis s metrom sú navrchole aj graficky aj herne
Caute. kupil som si hru Metro 2033 cez progamingshop.sk a ako som instaloval hru napisalo mi ze moj kluc je duplikat... co s tym???
poradili mi ze treba ist na niaku stranku a vyziadat si novy kluc.... neviete na nu link???
poradili mi ze treba ist na niaku stranku a vyziadat si novy kluc.... neviete na nu link???
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ten duplikát ti vypíše v steame?
ano.. jak zadavam kluc.. do steamu
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 17:49)
uz som napisal aj na poodporu a stale nic
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 17:49)
uz som napisal aj na poodporu a stale nic
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Reklamuj hru.
no utorok ju poslem naspet..... lebo cez svietky nerobia...
-
lekoklatik
VIP
jak že pošleš naspäť. Urob screenshot z chybovým hlásením ktoré dostávaš
a ten screenshot aj s nejakým doprovodným textom pošli na email toho obchodu.
Pripoj tam svoje telefónne číslo, pre istotu.
a ten screenshot aj s nejakým doprovodným textom pošli na email toho obchodu.
Pripoj tam svoje telefónne číslo, pre istotu.
Už som spravil aj screen aj som napísal mail... ale dostanem odpoved asi az utorok... newem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Skús sa im ozvať na skype. Včera večer som ich videl online.
už mi odpisala technicka podpora ze do par dni mi kluc odblokuju.
rozumiete sa tomuto::
Dobrý den,
do pár dnů vám dají vědět a kód vám odblokují. V dalším e-mailu vám dají nějaké číslo, které napíšete na manuál hry a pak jim ho pošlete, to jim na ověření toho, že hru vlastníte bude stačit a pak vám ji aktivují.
aky malual myslel???
rozumiete sa tomuto::
Dobrý den,
do pár dnů vám dají vědět a kód vám odblokují. V dalším e-mailu vám dají nějaké číslo, které napíšete na manuál hry a pak jim ho pošlete, to jim na ověření toho, že hru vlastníte bude stačit a pak vám ji aktivují.
aky malual myslel???
manuál ku hre. máš krabicovú verziu, nie? 
mam.... a co s nim?
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 12:07)
napisem to tam dozadu kde su akoze poznamky... a poslem im ten kluc??? tym co mi poslu e mail?
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 12:07)
napisem to tam dozadu kde su akoze poznamky... a poslem im ten kluc??? tym co mi poslu e mail?
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no tak v tej krabicke ked ju otvoris je taka knizocka to je manual a tam niekde musis napisat aktivacny kod...a potom ked ti pride ten email tak im ho odpises...
no viem co je manual.... a sak zatial to niako chapem...
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 12:29)
ak by ste chceli tak prikladam screen...
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 12:30)
ale uz som napisal aj do progamingshopu.. aaa este cakam aj na hentych..
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 14:55)
Ešte jedna malá poznámka.... date mi svoje meno zo steamu??? nech si vas dam do friendu
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 12:29)
ak by ste chceli tak prikladam screen...
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 12:30)
ale uz som napisal aj do progamingshopu.. aaa este cakam aj na hentych..
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 14:55)
Ešte jedna malá poznámka.... date mi svoje meno zo steamu??? nech si vas dam do friendu
-
MichalkoOo
Zablokovaný
napis cislo do manualu a odfot spolu s nim cd key..