MS v hokeji, Slovensko 2011
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
čo by som ja dal za to keby si sa spamätal ty...
ja sa mam spametat? vy tu iba placete ze jaky je siroky ko*ot. ale nic pre napravu neurobite. uprimne mne je uz cele slovensko aj cela repre slovenska uriti lebo je to banda neschopakov a verit v uspech je marne. proste go sweden go!
no tak ty si pre to spravil naozaj vela ako pozeram 
pocuvaj Datsyuk ty si nejaky velmi mudry a co by som mal podla teba zrobit?
-
guess.whoo
Redeemer
chyba ti revolucia ako v egypte alebo co? 
napriklad peticia... a ja som nemusel nic spravit kedze nejsom tak blby aby som fandil slovensku ktore nema ziadnu sancu vyhrat a vobec ma nezaujima tato chudobna krajina
-
audiotrack
VIP
to či má šancu alebo nemá s tým nemá nič spoločné. Fandíme preto, lebo chceme vidieť výhru nášho mužstva a tešiť sa. A nie preto, že sme si na niekoho stavili a očakávame zisk. AK si ten druhý prípad, tak nie si fanúšik a je mi ťa ľúto. Podporovať domáci tým je to najzákladnejšie, nech už si občanom akejkoľvek krajiny. A keď ťa táto chudobná krajina nezaujíma, tak vypadni niekam inde. Nikto ťa tu nedržíDatsyuk13 napísal:napriklad peticia... a ja som nemusel nic spravit kedze nejsom tak blby aby som fandil slovensku ktore nema ziadnu sancu vyhrat a vobec ma nezaujima tato chudobna krajina
-
t0m4s3
Admin
Tusim, ze nieco podobne si po prehre s Norskom a Svajciarskom vraveli v Cechach a na Morave.Datsyuk13 napísal:napriklad peticia... a ja som nemusel nic spravit kedze nejsom tak blby aby som fandil slovensku ktore nema ziadnu sancu vyhrat a vobec ma nezaujima tato chudobna krajina
Tak čo tu hľadáš? Zbaľ si svojich pár švestiek a šup šup do Švédska. Určite tam budú z teba nadšení.Datsyuk13 napísal:napriklad peticia... a ja som nemusel nic spravit kedze nejsom tak blby aby som fandil slovensku ktore nema ziadnu sancu vyhrat a vobec ma nezaujima tato chudobna krajina
-
guess.whoo
Redeemer
uz vidim ako v zivote skoncis s takymto pristupom.
fandil som aj mesikovi ked este skakal a urcite to nebolo kvoli jeho vysledkom
fandil som aj mesikovi ked este skakal a urcite to nebolo kvoli jeho vysledkom
-
mirak2
Hardcore addict
ta kde zeby on pocul o mesikovi...
-
mfp
Medium Star
Neviem, co sa do neho navazate. Ja tiez prave nasim nejak fandit nebudem a nie je to preto, ze by som nebol rad, odkial pochadzam.... Zapasy si pozriem,ale viac-menej ako neutralny divak. Reprezentacia ma uz tak neberie ako kedysi
Datsyuk13, na svoj vek si trochu viac hlupucky, nemyslis? Pamatas si na nase sukromne spravy a ty si mi napisal: hraval som ale v slovane to neslo vis... tak som siel do ruzinova a nakoniec som s tym sekol
Tu je vidiet, ze ty si bol este slabsi ako ta nasa reprezentacia a vedenie hokeja, nedokazal si sa presadit ani v slabom Ruzinove a teraz chapem tu tvoju frustraciu z hokeja a vsetkeho co sa deje okolo toho.
Tu je vidiet, ze ty si bol este slabsi ako ta nasa reprezentacia a vedenie hokeja, nedokazal si sa presadit ani v slabom Ruzinove a teraz chapem tu tvoju frustraciu z hokeja a vsetkeho co sa deje okolo toho.
Datsyuk13: ak ta tato chudobna krajina nezaujima tak sa odtialto zdekuj a neotravuj tu svojimi detinskymi nazormi ostatnych.... Mne to pripada akoby si sa tu na len na nieco hral chcel byt zaujimavy a bol stredobodom pozornosti... a z tvojho prejavu usudzujem ze mas nizsi vek
akoze stv 2 to mohla vysielat...
-
guess.whoo
Redeemer
stv setri..nebude predsa kupovat prava na nas narodny sport.radsej daju dokument co pozeraju piati divaci
nevie niekto ci to nepojde nahodou na DIGI Sport ?
-
guess.whoo
Redeemer
tak MS by mala davat stv.rec bola o slovakia cupe
-
Sagittarius
Guru
Ináč, Slovakia Cup vysielal Sport 1, vždy lepšie ako nič...
Je to iste ze bude STV davat MS?