Valentin 14. februara
-
javatar
Hardcore addict
Re: Valentin 14. februara
no aby som dolnil svoj nazor - travit v ten den cas alebo ho urobit akymkolvek sposobom vynimocnym nepovazujem za nic zle, ale davat si vtedy aj darceky? WTF? to isto nie... male pozornosti ako kvet, cokoladu alebo ine veci ktore davam aj pocas roka v pohode... ale vymyslat na tento den nieco specialne vo forme vecneho daru? WTF?!
Doteraz som sa nad týmto dňom zvlášť nezamýšľal, ale tento rok to bude iné. Konečne poviem dievčaťu, ktoré mám strašne rád ako strašne rád ho mám. Pripravil som si k tomu aj taký netradičný darček, tak som strašne zvedavý ako to celé dopadne 
tento uplne obycajny a nicim vynimocny den uplne odignorujem ako kazdy rok :_)
na tento den mam naplanovanu party, kto vie ako to dopadne... ale uz to nejako neriesim, valentin - nevalentin, dalsi den v roku
Veľké dárečky na Valentína takisto neuznávam, max. nejaký kvietok
, no úplne najlepší Valentín by bol, kebyže sme si sami dvaja urobili nejakú spoločnú večeru
No tento deň strávim opäť sama, keďže môj priateľ je preč..
No tento deň strávim opäť sama, keďže môj priateľ je preč..
ja sa na valentína asi ožerem
Toho roku Valentína vôbec nerieším. Maximálne ak si kúpim čokoládu pre svoje potešenie 
Tento deň sa ráno zobudím a na MT mi začnú chodiť SMS-ky a telefonáty (a na FB zase statusy od známych), ktoré mi pripomenú, že tento deň sa oslavuje na celom svete kvôli mne.... Už som si veci zariadil tak, aby som mal celý deň pokoj a relax..... Neskôr pôjdem s mojou polovičkou niekde na večeru.... a pevne dúfam, že tento deň, keď dovŕšim štvrťstoročnicu dopadne dobre.....
Túto sračku som nikdy neriešil, deň ako každý iný.
-
Peter_Retep
VIP
kvetina a niekde vecera....frajerka navrhla ze ked ju berem na veceru tak ja mam pozvat ju a ona pozyva mna 
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
aj ty patríš do party forever alone ?rainbow napísal:Toho roku Valentína vôbec nerieším. Maximálne ak si kúpim čokoládu pre svoje potešenie
neriesim tak ako kazdy rok... a jediny rok ked som to riesil tak to bolo aj tak nanic... laska je nadcasova vec, neda sa povedat ze TERAZ si ju ideme vyznavat viac, lebo je 14. februar...
Maki - úplny súhlas...
... Neznášam doslova tieto "americké" sviatky.... Nevidím nič úžasné romantické na 14tom februári... kosa ako v riti poväčšinou, krátky deň, počasie zvyčajne na hovno takže nič na tom nie je... za ďalšie ak neslávim deň nezávislosti ani deň vďakyvzdania tak nevidím dôvod aby som slávil túto hlúposť... ak chcem polovičku potešiť tak ju prekvapím aj cez všedný deň a nemusím si na to hľadať zámienku... Ozaj a koľkí z Vás budú na deň vďakyvzdania robiť morku??? 
toto je ofajc, nieco jej kup, ona uz ma..jackb napísal:Konecne nebudem v tento den single, ale s priatelkou sme sa bez predoslej diskusie zhodli na tom, ze ho nebudeme oslavovat, co ma nesmierne potesilo. Darceky si mozme davat aj v ine dni a radi sa mame aj ked nie je cele mesto ruzove
P.S. - valentin nie je z "ameriky" ale z Rima..
-
lollo
Professional
ja budem oslavovat super valentina
)) budem v skole ratat priklady na skuske
aby som nedostal FX a kedze to je profak tak mu bude asi jedno ze to bude valentin a zeby mi mohol dat E a nedusit ma tam ! 
-
cORP.
Addict
no valentin ,kedze som do 22:00 v praci tak si uzijem valentina sam zo sebou ,pre svoju polovicku som kvoli tomuto dnu akurat tak vstal ,zobudil ju cez telefon ,trepal sa 25km o 6tej rano aby som ju mohol odviezt v tej zime v teple v aute do skoly a povedal jej ako ju milujem ,dali sme si spolu cigu a to je pre dnesok vsetko 
-
Wishmaster
Medium Professional
Nechutne komercny den. Pomaly (horsie) jak Vianoce.
-
javatar
Hardcore addict
nechutne komercny den z toho urobili obchodnici... vzdy to tak nebolo...
corp. NEEEE, s tou cigou si to ale zabil .. (neznasam to slovo ale sa hodi
)