Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Royalflush
Guru wannabe
-
twardykamen
Medium Professional
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
moja oblubena 
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No prosim, najvacsie HOVNA na tej nasej malej slovenskej scene - teda nikto iny ako DRAMATIKZ, si beru do papule legendu, cloveka, ktory stal pri samotnom zrode tuzemskeho rapu, cloveka, ktory pre neho urobil asi tolkonasobne viac ako sucet rokov vsetkych osemdesiatichsiedmych dvornych beatmakerov a reperov zo samotneho Dramatikzu, BACILA.
http://hip-hop.sk/novinky-domace/radikal-dissuje-bacila .
Na konci si nezabudne do ust zobrat dalsiu legendu, Teslu a co ma najviac vytocilo, Separa z GramoRokkaz.
http://hip-hop.sk/novinky-domace/radikal-dissuje-bacila .
Na konci si nezabudne do ust zobrat dalsiu legendu, Teslu a co ma najviac vytocilo, Separa z GramoRokkaz.
-
p4ra
Redeemer
Zaujima vobec niekoho este slovenska scena okrem Moja Rec, Kontrafakt a Turbo Boost?
-
moosha
Darca
Ano, som slovak a zaujima ma slovenska scena. Hoci tu toho mame uz len velmi malo kvalitneho, ale bolo by nepekne na nu zabudnut, ked ma vychovala 
-
mirak2
Hardcore addict
moj pokus o preklad dvojky dissu na vsetky hiphop formacie
jo a ta slovenska "scena" na cele s KF...by mohla byt snad aj cela zdissovana a nikoho co ma vkus, by to netrapilo.
-
p4ra
Redeemer
Toto je pre mna velmi silna vec. Hlavne lyricky.
škoda že tomu nerozumiem ani pol slova
premňa je toto mocné
premňa je toto mocné
Strasna pecka, uz sa tesim ked vyjde cely album, pretoze kvalita zvuku tohto releasnuteho songu sa mi zda trochu slaba
-
Royalflush
Guru wannabe
Chudák Radikal dal taký detský diss na bacila a pritom spomenul aj GR - to doje*** ... pretože chlapci ho teraz ''trocha'' zničili
ja si neviem pomôcť ale premňa to je strašná sračka, Dr. Dreho mám strašne rád ale toto by som nedokázal počúvaťAuruz napísal:
Strasna pecka, uz sa tesim ked vyjde cely album, pretoze kvalita zvuku tohto releasnuteho songu sa mi zda trochu slabaale ajtak je to skvele
keď niekto povie Dr. Dre tak si hneď vybavím hity ako:
alebo nový Kush, ktorý je jedným slovom SKVELÝ
ale nie takéto sračky ako si dal hore, ak sa toto objavý na albume tak budem smutný
Tak Still Dre je klasika, ale pochop, ze rap a hip hop uz nie je to, co bolo
Uz to nie je East side vs. West side... A Kush je song z toho isteho albumu ako I need a Doctor, takze vidis, ze su tam aj tie old school prvky, ale aj nove, pretoze takto ide doba
už je vonku tracklist z Detoxu? :O
Nie cely, ale tieto 2 songy tam budu.
Mozno sa ti tento song nepaci, ale text je skvely, jeden vzdava holt druhemu, Eminem sa snazi presvedcit Drea aby neodchadzal a dakuje mu a naopak. Myslim, ze je to fajn pretoze neda sa stale robit hudba len o tom, aky som skvely raper a ake mam auta...
Naviac mne sa taketo piesne pacia kde je spievany refren, nieco ako 25 to life, alebo Crazy in Love [Ano, obe su od Eminema]
Mozno sa ti tento song nepaci, ale text je skvely, jeden vzdava holt druhemu, Eminem sa snazi presvedcit Drea aby neodchadzal a dakuje mu a naopak. Myslim, ze je to fajn pretoze neda sa stale robit hudba len o tom, aky som skvely raper a ake mam auta...
Naviac mne sa taketo piesne pacia kde je spievany refren, nieco ako 25 to life, alebo Crazy in Love [Ano, obe su od Eminema]
bude to asi tým že eminemov flow sa mi neako zhnusil, ja neviem či sa mi prepočúval alebo čo. ale musím uznať že Relapse sa mu podaril.
No jo sto ludi sto chuti
Mna si naopak Eminem znovu ziskal po tej odmlke co mal. Najviac si cenim, ze on hovori o svojom zivote, hovori o tom ake to mal. A uplne najviac sa mi paci, ze nehovori v kazdom songu to, aky je skvely a ze nanho nikto nema, vid. Kanye, Lil wayne a im podobne individua...
presne takú hudbu ja počúvam Weezyho, Birdmana, Drake, Lil Twist, Nicki Minaj...
úprimne mňa eminemov život vôbec nezaujíma a preto sa mi jeho srdce berúce songy vôbec nepáčia
úprimne mňa eminemov život vôbec nezaujíma a preto sa mi jeho srdce berúce songy vôbec nepáčia
Hehe tak vidim, ze mame uplne opacne nazory 
-
rockonhustla
Light Star
Musim uplne suhlasit, ten song sa neda porovnavat s klasikou, novy Kush pohoda, ale Eminem po Eminem Show ma absolutne nezaujal a uz vobec nie jeho mainstream sileny tvrdy rap. Neverim mu ani tie jeho pribehy, na Marshall Mathers boli pre mna uveritelne, ale co vypusta v poslednych rokoch, tak to nema ziadnu hodnotu textov, nebavi ma flow a podmazy sa tiez nedaju porovnavat s Forgot About Dre alebo What's the difference. Drake, Nicky a Birdman su pre mna v pohode, ale Weezy toho mam uz moc opocuvaneho. Vlastne celkovo to islo pre mna dole vodou, takze v dnesnej dobe su jedni z najviac pocuvatelnych pre mna Cash Money. Este by mohlo po milion rokoch prist nieco poriadne od Dipset, aj ked to uz asi nikdy nebude mat taku silu ako kedysi. Just Blaze, Kanyeho produkcie a Heatmakerz produkcie pre Camrona, Jima Jonesa a Juelza Santanu boli klasika.Filipito napísal: ja si neviem pomôcť ale premňa to je strašná sračka, Dr. Dreho mám strašne rád ale toto by som nedokázal počúvať
keď niekto povie Dr. Dre tak si hneď vybavím hity ako:
alebo nový Kush, ktorý je jedným slovom SKVELÝ
ale nie takéto sračky ako si dal hore, ak sa toto objavý na albume tak budem smutný
Zaujimalo by ma, co ocakavate od piesne ked si ju putite? Co cakate od textu/beatu popripade refrenu?