Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa hughito »

kali520 napísal:Pri tbt by sa pyramida cvicit nemala. Pyramida je podla mna celkovo na hovno.
Presne tak ako napísal kali.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

dosť sa tu preberal aj GVT tréning tak ak by niekto chcel môže si prečítať jeden nový článok:
http://fitmagazin.sk/clanky/clanky-o-tr ... gvt-borisb
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-be ... rofii.html

Musel som to sem dať.. perfektný tréning.. akurát idem 4ty tyžden.. no neviem si ho vynachváliť.... 8kil za mesiac som pribral.. samozrejme nie čisto svaly ale aj tak.. sila išla hore rapídne o nejakych 15-20%.. uplne načisto, ziaden kreatin, ziaden protein.. nič nič.. pecka.. odskušajte tento trening! len musite poriadne zrat aby ste to zregenerovali!
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Ahojte

Rozmýšľam nad nejakým rozumným spalovačom a potreboval by som radu od skúsenejších. Cca pred 2 mesiacmi som sa rozhodol zhodiť kilá navyše (ktorých mam požehnane). Za tento čas som schudol 11kg (140-129) a podľa možností by som to chcel dotiahnuť až na 100-105kg. Nezhodil som pomocou redukčnej diéty, len som sa začal racionálnejšie stravovať a sledovať čo jem, + pohyb, veľa pohybu. Myslíte si, že by som mohol siahnuť po nejakom spalovači (3xposilka, 2xkardio do týždňa absolvujem) Dík
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Gulli napísal:Ahojte

Rozmýšľam nad nejakým rozumným spalovačom a potreboval by som radu od skúsenejších. Cca pred 2 mesiacmi som sa rozhodol zhodiť kilá navyše (ktorých mam požehnane). Za tento čas som schudol 11kg (140-129) a podľa možností by som to chcel dotiahnuť až na 100-105kg. Nezhodil som pomocou redukčnej diéty, len som sa začal racionálnejšie stravovať a sledovať čo jem, + pohyb, veľa pohybu. Myslíte si, že by som mohol siahnuť po nejakom spalovači (3xposilka, 2xkardio do týždňa absolvujem) Dík
nie
namiesto 3x posilka 2x kardio zarad 5x kardio a schudnes viac jak po 1000 spalovacoch
TenDruhy
Expert
Expert

Gulli napísal:Ahojte

legalne spaľovače nefunguje.. carnitin a ostatne blbost.. siahni po efedrine ked sa nebojiš.. :D alebo ked si veľmi odvažny tak Clenbuterol :D
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoWay »

TenDruhy napísal:http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-be ... rofii.html

Musel som to sem dať.. perfektný tréning.. akurát idem 4ty tyžden.. no neviem si ho vynachváliť.... 8kil za mesiac som pribral.. samozrejme nie čisto svaly ale aj tak.. sila išla hore rapídne o nejakych 15-20%.. uplne načisto, ziaden kreatin, ziaden protein.. nič nič.. pecka.. odskušajte tento trening! len musite poriadne zrat aby ste to zregenerovali!
kolko mas rokov?
TenDruhy
Expert
Expert

NoWay napísal: kolko mas rokov?
17, why?
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

kali520 napísal:Pri tbt by sa pyramida cvicit nemala. Pyramida je podla mna celkovo na hovno.
zdar opat rozmyslam ze sa rozhybme s trosku dostanem do formy a nieco naberiem, ale som trosku mimo, chyba mi zapalenie a pozeram ze aj vedomosti mi ubudlo, pyramida je na hovno, ako teda "zacat" ako si nasekat serie a opakovania?

dakujem vam, ti

odvcviceny mam rok nonstop takze az taky zaciatocnik niesom
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoWay »

TenDruhy napísal: 17, why?
a posilujes v posilovni alebo doma? a davas si aj gainer alebo nieco take?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Cenayus napísal: zdar opat rozmyslam ze sa rozhybme s trosku dostanem do formy a nieco naberiem, ale som trosku mimo, chyba mi zapalenie a pozeram ze aj vedomosti mi ubudlo, pyramida je na hovno, ako teda "zacat" ako si nasekat serie a opakovania?

dakujem vam, ti

odvcviceny mam rok nonstop takze az taky zaciatocnik niesom
pozri si napr to TBT/=total body training/ tam to máš všetko do podrobna napísané
TenDruhy
Expert
Expert

NoWay napísal: a posilujes v posilovni alebo doma? a davas si aj gainer alebo nieco take?
v posilovni.. doma nenacvičiš nič.. a neberem nič momentalne.. mam pauzu s kreatinom.. gainer mi netreba.. papam dosť
hughito
Redeemer
Redeemer

No, ja som momentálne celkom spokojný s mojím plánom na nohy. Lýtka poskočili o centimeter na 43 a stehná o 2-3 cm na 72 cm.

Ale aj tak už chcem mať ruku v poriadku a makať celé telo. Plánujem ešte nejaké tie objemy, len ak to pôjde takýmto tempom, tak za chvíľu už tie rifle naozaj nekúpim, lebo veľkosť 40/36 som ešte nevidel.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Čaute skončil som už TBT tréning čo ste mi to radili a teraz by som chcle ísť na nejaký iný.. Kedže cvičím doma nie sú moje možnosti nejaké veľké. Rozmýšlal som nad GVT tréningom, ktorý som tu aj postol kúsok vyššie ale mi pripadá 10 sérií akosi moc. Odporučujete mi ho?

Ďalšia otázka je, že chcem (ak bude slnečno) sa chodiť korčulovávať každý deň cca 5km a chcem sa spýtať či by mi to pomohlo zhodiť trošku kíl. diks
hughito
Redeemer
Redeemer

GVT som ešte necvičil, ale vyzerá zaujímavo.

Na doma je podľa dobrý HST, lebo ten si zakladá na tom, že váhy nemajú byť veľké, čiže sa to dá zvládať aj v domácich podmienkach. A je dobrý na objem. Po lete som ho išiel aj s kamošom a pribrali sme cca 8 kg (ale tam dosť zohralo aj to, že v lete sme pochudli a proste to lepšie naskákalo).
janciny
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janciny »

Suhlasim s hughito-m - HST by ti mal pekne sadnut aj na domace podmienky a co sa tyka toho korculovania - aj toto, ako kazde ine kardio pomaha zhodit nejake to kilo (pri serioznej strave samozrejme). Ak by nebolo slnecno, mozes si dat ako kardio plavanie alebo behaj/chod po schodoch.
hughito
Redeemer
Redeemer

Každopádne, ak robíš objem, kardio vynechaj, alebo len veľmi zľahka a mierne.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

okej tak pozriem sa po tom HST tréningu i keď radšej by som išiel splity robiť, pretože teraz som jeden full body tréning dokončil. Nech je trošku zmena. Chcel by som skorej do leta trošku schudnúť/rysnúť, doteraz som sa napchával tak a teraz to chcem nejako zhodiť aspoň nejakú časť, tak preto tie korčule.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nemaj strach, tie FB tréningy sú všetky na inom princípe, stagnácie sa báť nemusíš.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

zdar tak by ma zaujimalo co vas motivuje k cviceniu, co je ten hlavny hnaci pohon.
Napísať odpoveď