Pro Evolution Soccer 2011

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
gromo
Amateur
Amateur

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Príspevok od používateľa gromo »

ak ti ho neotvorí, tak niečo némáš nainštalované, napr. Client.... aspoň ja som ho inštaloval a všetko ide, ako má :smt059

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011, 21:10)
opatchovaný PES 2011 a k tomu čeština dáva celkom slušnú futbalovú simuláciu :)
Mengy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mengy »

Ake mate teda patche nech mam jasno a nech stiahnem len to co je realne a normalne. Cize mi staci ten patch Pesedit 1.5 iba hej? no dal som ho ale loga tymov ostali bez licencii stale take cudne. CIze velmi pekne by som poprosil niekoho kto má uz tu hru opatchovanu nech mi napise nazvy patchov ktoré treba. Nech sú tam najnovsie aktualizacie prestupov a líg spravne nazvy a tiez loga. Lebo doteraz co som to patchoval sa zmenili len mena klubov na origos ale loga ostali stare šitné.
PS: A neviem niekto tu pise o nejakych verziach PES 11. Ja ked spustam hru tak mi po opatchovaní 1.5kou vlavo dole ukaze v1.00 a este nieco 2.00 To neviem co znamena lebo videl som nejake patche a v popise bolo nieco ze :"verzia 1.2" alebo tak nejak proste vyssia ako v1.00 Co to znamená? Dakujem z celeho zrdca za odpoved ak sa niekto najde :)
gromo
Amateur
Amateur

stačí ti Pesedit 1.5
v1.00 je pôvodná verzia, ďalšie sú 1.01, 02, 03
2.00 je datapack, ktorý si nainštaloval rovno z hry
ja som stiahol v1.00 a datapack 2.00, občas možeš nahodiť aktualizácie rovno z hry
inštaloval som Pesedit a mal som zlé logá a tímy, dobré súpisky a štadióny... potrebuješ Directx 0.9c
stiahni ho, nahoď patch a všetko pôjde, ako má
teraz mám v1.03, datapack 2.00 a nemám problém
malo by ti to ísť, ale keby dačo, napíš :D
Mengy
Light Expert
Light Expert

vymazal som kitserver, dal directX a patch 1.5 a stale to iste. Nazvy sedia ale loga su zlé. neviem
A ked si stiahol v1.00 a teraz mas v1.03 to ako stiahol si novu?
gromo
Amateur
Amateur

PesEdit 1.5 mi aktualizoval verziu na 1.03
vo verzii problém nie je, patch je spravený pre v1.01 a mne fičal aj na 1.00, ako som písal
odškrtol si detattach, kým si odstránil kitserver?
len uvažujem... som na intráku apsa mám doma v kompe, takže sa nedostanem do zdroja
Mengy
Light Expert
Light Expert

lol ja som tiez na intraku :D detattach ????????? to prvy krat pocujem :D
gromo
Amateur
Amateur

:) čiže si stiahol verziu s kitserverom....

kašli na kitserver... vlož sem nejaký screen z hry, nech viem, na čom si
najlepšie z anglickej ligy, tá je minimálne licencovaná, napr. Chelsey, aby som videl, ako vyzerá logo
Mengy
Light Expert
Light Expert

nie. stiahol som PESKO bez kitserveru. lenze som si zacal stahovat Patche od 0.1 a ta 0.1 alebo 0.2 neviem uz mi ten kitserver vytvorila. Teraz som komplet odinstaloval hru vsetko vymrdal a nainstaloval nanovo. Uz to ukazuje v1.01 a idem skusit patch 1.5

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2011, 19:49)
TAK A JE TO. Nanovo som nainstaloval, dal patch a slapetka. Vsetko je tak ako som si to zatial predstavoval. A teraz este otazocka, cital som niekde ze vychadza patch 1.6 a ked si ho budem teda davat netreba nic mazat? staci len instalovat a hotovo hej?

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2011, 19:50)
loga sedia aj vsetko. neviem preco to nebralo vtedy
gromo
Amateur
Amateur

ani mne to nešľapalo dobre, kým som nenainštaloval Direct :D preto som ti to kázal inštalovať, bolo to to isté, čo aj u teba...
ten patch 1.6 hej, vychádza, ale neviem ti povedať, či nemazať, lebo každý patch sa inštaluje inak ... asi bude treba zmazať kitserver a pobeží to
ak chceš češtinu, hodím ti sem link
Mengy
Light Expert
Light Expert

no daj
gromo
Amateur
Amateur

je tu zádrhel a ak to nechceme pokašlať, postupuj podľa návodu
link :http://www.uloz.to/7641490/pes2011-cz-1-0-rar
link na návod :http://www.uloz.to/7641489/manual-insta ... urysek-mht
stiahni si kit server, ale ešte nič nerob, napíš, či obsahuje config.txt
Mengy
Light Expert
Light Expert

caw no uz som dal aj cestinu. Kedze som to mal patchnute tak som tam config.txt nenasiel. Bol tam len normalne ze config, potom tam boli este dalsie 2 subory s nazvom config xy. Ja som to urobil v tom obycajnom subore config a cestina ide. Len mam problem ked chcem zacat hrat ML tak ked si vsetko nastavim a dam si to ulozit mi hra prestane pracovat a zamrzne a vyhodi ma to. Tak isto to urobi ked chcem spustit zapas v ML. Ale ked dam hrat len obycajny zapas v menu s hocijakymi tymami tak to ide. Nechapem kde je fatal error omg
Dahmerko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dahmerko »

Mengy napísal:caw no uz som dal aj cestinu. Kedze som to mal patchnute tak som tam config.txt nenasiel. Bol tam len normalne ze config, potom tam boli este dalsie 2 subory s nazvom config xy. Ja som to urobil v tom obycajnom subore config a cestina ide. Len mam problem ked chcem zacat hrat ML tak ked si vsetko nastavim a dam si to ulozit mi hra prestane pracovat a zamrzne a vyhodi ma to. Tak isto to urobi ked chcem spustit zapas v ML. Ale ked dam hrat len obycajny zapas v menu s hocijakymi tymami tak to ide. Nechapem kde je fatal error omg
chod start - programy- pesedit.com 2011 patch - PESEDIT selector - hore daj ze SWITCHES a tam uz podla navodu ktore ti vyhovuje si daj bud ML1 abo Ml2 a malo by to byt fix :smt006
gromo
Amateur
Amateur

na to som zabudol :smt059
v zložke s hrou otvor PESEDIT a daj aktivovať ML
bav sa :smt006
Mengy
Light Expert
Light Expert

jj diky people ide vsetko, uz taham novy patch 1.6

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2011, 22:58)
a este niekto tu spomenul Realistic Gameplay 2.0 by spock2005 + Gameplay Patch version 1.09 a&b; By Komu ze je to s tym krajsie. Co to je?
gromo
Amateur
Amateur

Mengy napísal:jj diky people ide vsetko, uz taham novy patch 1.6

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2011, 22:58)
a este niekto tu spomenul Realistic Gameplay 2.0 by spock2005 + Gameplay Patch version 1.09 a&b; By Komu ze je to s tym krajsie. Co to je?
Realistic Gameplay je návod na zmenu základných atribútov hry, ako obrana, útok apod. To druhé,ako je už z názvu jasné, je patch. Príspevok vznikol vtedy, ked ešte nevyšiel napr. PES Edit 1.2, čiže nebolo opravených veľa nelicencovaných zostáv, emblémov a tak. Ak máš najnovší patch, tak ťa tie súbory nemusia trápiť.
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

kde zozeniem ten 1.6 patch prosim ? :)
gromo
Amateur
Amateur

PhYs0c napísal:kde zozeniem ten 1.6 patch prosim ? :)
napr. tu
http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... !-15-02-11
niekedy stačí trochu pogúgliť :P
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

neboj googlil som aj som stiahol ale vypisalo mi ze je chybny subor tak nejaky iny potrebujem, dik vyskusam :)
//funguje super :) vdaka este raz :)
btw ked strielam na branu alebo pri priamych kopoch bud dam slabu alebo mi prekopne branu, hram na gamepade ale neviem asi jednoducho prist na ten princip strielania..vie mi s tym niekto poradit alebo ma nasmerovat niekam kde sa tym zaoberaju?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

chlapi neriesil tu niekto problem s Nvidia Optimus?? moj problem je v tom ze v setings mi detekuje iba Intel HD kartu, a kvoli tomu si proste high detaily ani normalne rozlisenie nenastavim...uz mi z toho j*be...

//mam presne ten isty problem, co riesia chlapci tu - http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=82497 ale riesenie v nedohladne :(
Napísať odpoveď