Minecraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Minecraft

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Nie, žiadna chyba :)
Keď bola ešte len alpha, tak to stálo len 10€
Teraz jak je beta, tak to stojí 15€
A keď vyjde full, tak to bude stáť 20€
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mal som na mysli nieco ako mini questy ktore si sami dame, napr. postavit opevnenie, domy atp.

Nieco ako "Minecraft Dad" (kuk na youtube) :-)
Jankokuk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jankokuk »

Ale bola chyba. Napisal to Notch. Beta mam zadarmo a plnu iba doplatim 5€ takže ho budem mať za 15€
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Nie, nič nedoplatíš. Keď si kúpiš alphu, tak betu a full máš zadarmo.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Insejn - To neznie zle,do toho by som šiel :)
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Ja by som navrhoval najskor sa zlozit na nejaky lacny server hosting, je nas pomerne dost cize take 1€ mesacne urcite nie je vela. Potom by mohol byt zapnuty 24/7 a mohli by sme hravat kadejake "co-op" survivaly :)
Slayter
Addict
Addict

Ja k dispozicii vykonny linuxovy server mam..
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Moze ist nonstop?
Slayter
Addict
Addict

Ide nonstop.. Je to dedikovany server v serverovni :}
BlueWolf
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BlueWolf »

Som zásadne a ultimátne proti 24/7 serveri. Pretože to bude zase znamenať že sa pozriem na server, nikto tam, pôjdem preč. Oveľa radšej by som zahral hoci aj cez hamachi ale tak že sa dohodne nejaký čas a vtedy sa bude hrať (čo by mohol byť pekelný problém).
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

BlueWolf, takze ak ta chapem spravne, tak je zle a onak nedobre? :D Myslim, ze chodit na server nebude mat nik povinne, tak sa nemusis obavat, ze by si nan musel chodit proti svojej voli :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A ja som zásadne pre 24/7 . Čakat stále kým dakto zapne server je na nič. Takto, ked tam bude prístup stále tak to bude lepšie ...
BlueWolf
Amateur
Amateur

Len som tým chcel povedať že by som bol oveľa radšej keby sa hralo pravidelne v dohodnutom termíne (a hrali by všetci) ako keď hrajú maximálne 2-3 spolu aj to len keď sa náhodou stretnú. A 24/7 server tak nejako láka k tomu aby si tam hráči chodili kedy sa im zachce a podľa môjho názoru ich to viac oddeľuje.
Príklad č.1 Zapol som si Minecraft, pozriem sa na server a tam nikto nieje tak si poviem že prídem o pol hodinku a pozriem sa či tam niekto nebude. Lenže o 5 minút príde niekto iný a nikoho nenájde a povie si to isté. A tak sa môžeme neustále míňať.
Príklad č.2 Zapnem Minecraft, pozriem na server či tam niekto nieje. Nikoho tam nenájdem ale aby som náhodou niekoho neminul počkám tam a zatiaľ hrám sám. Hrám 15 minút, pol hodinu, hodinu. Hurá konečne niekto prišiel! Jeden spoluhráč je lepší ako nič a tak hrám ďalej. O ďalšiu polhodinku príde ďalší a o 15 minút ďalší. Zábava sa rozbieha, no ja už musím pomaly ísť práve v tom najlepšom (pretože mám iné povinnosti atď.). V konečnom dôsledku som hral celkom dlho avšak do že musíte odísť môže byť niekedy omnoho viac deprimujúce ako keď nestretnete vôbec nikoho.
Toť môj názor... preto si myslím že ak by sa našiel nejaký termín v ktorom by mohli pravidelne hrať 4-5 hráči bolo by to lepšie ako 24/7 server s kapacitou 20 hráčov kde sa sotva stretnú 3 aktívny hráči v rovnakom čase a k tomu ešte nemusia mať práve rozbehnuté spoločné projekty (čo by sa pri termínovom hraní nestalo pretože by sa jednoducho pokračovalo tam kde sa minule prestalo).
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Bluewolf suhlasim pekna ukazka takto to bolo aj na cs co som mal zalozil som a nikto nechodil ale ked sme sa dohodli a vtedy som zapol hrali sme aj 20 :D
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ale veď nato može byť aj server čo ide nonstop,stačí sa len dohodnút na čase.a je..neviem čo stále riešiš ...
BlueWolf
Amateur
Amateur

Môcť sa môže, len či sa aj naozaj bude. Dúfam že to potom niekto neodpíše s tým, že načo sa bude dohadovať pravidelný termín keď server beží nonstop a hráči si tam môžu prísť kedy chcú...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ved to je vsetko o dohode, kto chce hrat s viacerymi, tak sa s nimi dohodne, ak ma niekto malo casu a je mu jedno ci hra sam alebo nie, tak ten pride hocikedy a vsetci budu spokojni.
BlueWolf
Amateur
Amateur

Ok. Potom sa hlásim k tým čo budú chcieť hrať spolu (je tu niekto taký ďalší?). Prípadne niekto tu spomínal nejaké questy, nie? Tak by sa questy mohli oznamovať dopredu (trebárs tu na fóre) zapísali by sa ľudia dohodol by sa termín a hralo by sa. A okrem toho by mohol každý hrať normálne kedykoľvek a robiť to čo práve potrebuje (budovať domček, získavať suroviny).
Slayter
Addict
Addict

Kludne si mozme spravit aj vlastne forum, nemam s tym problem. Dohodneme si hracie casy, kazdy tam bude registrovany, trebars na tyzden si kazdy urci ulohy, veci co zhana a tak.. :)

Samozrejme nebol by to nejaky ultra massive server, skor nieco pre max 10 ludi.

Dajte vediet ak suhlasite, potom teda nainstalujem forum na server a dohodneme sa na rozbehnuti u nas, popripade na nejakom inom dedikaci, popripade sukromne. Nebudeme zahlcovat tuto temu spamom. Co vy na to? [dejf, bluewolf, wagon a spol.]

Okrem ineho, ja som dost casovo vytazeny kvoli povinnostiam ako je skola, takze hravat budem povacsine po 17.00.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

forum by nebol zlý nápad ... takisto hrávam až po sedemnástej...
Napísať odpoveď