Da sa rozbalit ISO cez WINRAR ??
Da sa rozbalit ISO cez WINRAR ??
Da sa rozbalit ISO cez WinRAR ?? Ak ano ako ?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Da sa rozbalit ISO cez WINRAR ??
sry ze som neodpisal na SS...musel som ist do prace
- ak mas nainstalovany Winrar, a sam ti "nedetekuje" ISO ako archiv, tak si musis nastavit vo winrare, ze ma asociovat s typom suboru .iso (zaskrtni si rovno vsetky typy suborov)...malo by to vyzerat ako na obrazku...(nastavenie zo 7zip, winrar sa mi nechce instalovat)
- druha moznost je, ze kliknes na ISO pr. tlacitkom mysi, das vlastnosti, a pri "Otvorit v pragrame" kliknes na Zmenit, a nastavis tam Winrar, potvrdis kliknutim na Ok...
- nasledne uz len otvoris ISO, a malo by ti ho otvorit cez winrar
hore v liste mas moznost rozbalit, nastavis si cestu, kam chces aby sa archiv rozbalil, a hotovo...popripade staci ked kliknes na ISO pr. tlacitkom mysi, a das Rozbalit/Rozbalit sem/Rozbalit do suboru ***.....atd
to uz snad zvladnes...
- ak mas nainstalovany Winrar, a sam ti "nedetekuje" ISO ako archiv, tak si musis nastavit vo winrare, ze ma asociovat s typom suboru .iso (zaskrtni si rovno vsetky typy suborov)...malo by to vyzerat ako na obrazku...(nastavenie zo 7zip, winrar sa mi nechce instalovat)
- druha moznost je, ze kliknes na ISO pr. tlacitkom mysi, das vlastnosti, a pri "Otvorit v pragrame" kliknes na Zmenit, a nastavis tam Winrar, potvrdis kliknutim na Ok...
- nasledne uz len otvoris ISO, a malo by ti ho otvorit cez winrar
Re: Da sa rozbalit ISO cez WINRAR ??
Dakujem vyskusamPigesko napísal:sry ze som neodpisal na SS...musel som ist do prace![]()
- nasledne uz len otvoris ISO, a malo by ti ho otvorit cez winrarhore v liste mas moznost rozbalit, nastavis si cestu, kam chces aby sa archiv rozbalil, a hotovo...popripade staci ked kliknes na ISO pr. tlacitkom mysi, a das Rozbalit/Rozbalit sem/Rozbalit do suboru ***.....atd
to uz snad zvladnes...
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2011, 11:20)
Dakujem funguje !! K
Mozete