Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Filipito napísal:pokiaľ sa ti to zdá zbytočné tak prečo si to začínal a písal si o niečom na čom si reálne robil 5 minút? :)
-názor snáď môžem vyjadriť aj keď som na tom robil iba 5 minút (iMac,...iP používam už dlhodobo).
-ako si si možno všimol, moje vyjadrenie k iMacu bolo len čisto teoretické, vychádzajúce z vlastností hw.

:) diskutovať o mojom názore mi nevadí. No raz za čas sa nájdu aj iní ľudia, ktorý názor iných (v tomto prípade môj) nerešpektujú. A stakými ja diskutovať nechcem. (netýka sa teba (snáď))
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Pieer-ZA napísal:Samozrejme, je to tvoj názor a ja ho rešpektujem. :) Čo sa iMacu týka, neviem, nemám ho, robil som na ňom tých 5-7 minút, aj to na reklamnom kuse. Každopádne, v podstate sa to ani nedá porovnať, kedže ten OSX je robený napr. pre toho Mac-a, no vieme sa na to pozrieť aj z opačného pohladu (Windows pre PC?). 100 ludí, 100 chutí. Všetky flamy okolo Applákov a AntiApplákov sa mi zdajú zbytočné. :)
Mac OSX na beznom PC bud nerozbehnes, alebo pojde extremne spatne. Windows na Macu bez problemov rozbehas a mozes ho kedykolvek cez Parallels Desktop nabootovat aj priamo v prostredi OSX. Aaaa hej, stale trvam na tom, ze ak postavime zostavu v hodnote iMacu (dajme tomu ze najslabsi novy iMac, 21,5" Core2Duo = 1100€), tak sa na nom bude pracovat ovela lepsie ako na najlepsej moznej zostave za 1100€ (nezabudni na LED IPS monitor, ktory teda vobec neni lacny :) ), ktora bude pouzivat Visty alebo hocico ine od MS.
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Tak s tým súhlasím. No dovolím si tvrdiť, že po zapnutí benchmarkov a high-end hier bude na tom lepšie zostava v hodnote iMacu. :)
PS: OSX som už na PC mal, v podstate len ny vyskúšanie, nemal som pocit že by bol pomalý, naopak, bol svižný, no možno na tom iMacu je ešte o niečo svižnejší, neviem, nemám skúsenosti.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Filipito napísal:pokiaľ sa ti to zdá zbytočné tak prečo si to začínal a písal si o niečom na čom si reálne robil 5 minút? :) tvoj názor, tak potom ti nemôže vadiť o ňom diskutovať
Napisal to uz len ako konstatovanie, ked si precital to, co si napisal:
Filipito napísal: keďže podľa mňa to je najlepší smartphone na svete, toť vše odomňa
Pieer-ZA napísal:Všetky flamy okolo Applákov a AntiApplákov sa mi zdajú zbytočné. :)
... a ma 100% pravdu. Ked je dakto neomylne presvedceny o svojej pravde, tak je zbytocne nieco rozoberat a o niecom diskutovat, vedie to len k strate casu.
nela
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nela »

Ja mám X10, neviem ako to s iPhone-om je, ale najlpeší bod Xperii je, že má operačný systém android. A to je preto najlepší bod, lebo mnoho super aplikácii sa dajú stiahnuť na mobil. Môj názor je to 8)
A skoro som vynechala moje oblúbené 2 vecičky na Xperii, a tie sú:
timescape a mediascape.
Toľko :)
popejka
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa popejka »

súhlasím s tebou, a nové aplikácie je možné nainštalovať si do Google účtu, do svojho telefónu, takže super :oops:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Polozim 50 eur, ze tie dva prispevky su od jednej osoby a z jednej IPcky.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ale moosha, vsak aj schizofrenici existuju. A ta podpora aktualizacii pre Xperiu X10 je uzasna, ze?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Cela Xperia je uzasna :D
speedygonzales
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa speedygonzales »

chcel by som stiahnuť google earth, neviete mi poradiť, na ktorej stránke to nájdem? :smt081
Alexa
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Alexa »

Najjednoduchšie je, ked to stiahneš z android marketu. Len tam zaregistruj, okrem googel earth podľa mňa nájdeš aj iné super aplikácie :smt049
janka tuláková
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa janka tuláková »

Ahojte!

Včera som čítala o android markete! ja mám SE Xperia X10. Má tu niekto skúsenosti s android marketom a X10 spolu? Doteraz som mala Nokiu a používala som aj online market OVI, je to niečo podobné? Aké aplikácie ponúkajú?
han solo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa han solo »

Ja mám X10 mini, tak to je skoro to isté.
Na android markete nájdeš všelijaké aplikácie, sú to aj kategorizované, takže urobili to veľmi logicky. Sú dve veľké kategórie: hry a aplikácie, a tie sa rozdelia. Však navštív ich stránku, a popozeraj tam. Inak robili k tomu super video, aj v tom sú zaujímavé aplikácie. :
mandial
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mandial »

Ahojte. Aj ja mám desinu a je super :) Milujem ju, ale potrebovala by trochu viac stavy :) Skúšal som si pozerat tie aplikácie, ale som z toho dost nesvoj (nie som dobry v angline :( , vie mi niekto poradit fajn aplikáciu? A to este nehovorím o tom ze ako si to mozem nainstalovat, bohuzial mna elektronika namá v láske, velakrát sa mi ani instalácie primitívnej hry na pc nepodarí :D
A ked som cítal ako to funguje na tom markete dost som sa zlakol, vedel by mi to niekto vysvetlit ako niekomu, kto práve prisiel z 19. storocia? :) dakujem pekne
bobula00
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bobula00 »

No mandial, tak ti môžeš byť naozaj antitalent v technike, ale každý z nás je dobrý v inej veci :wink: ja napríklad dobre vyznám v svete mobiloch, ale ked už je reč napríklad o autách..pff..vôbec ma nezaujímajú :psssst:
Takže najprv ti vysvetlím ako vieš stiahnút veci z android marketu. V prvom kroke musíš mať google účet, lebo len s pomocou google účtu vieš prihlásiť do marketu. Ked to máš jednoducho prihláš si, a potom surfovaj medzi aplikáciami. V markete je okolo 150.000 aplikácii! Aplikácie sa dajú aj hodnotiť, písať recenzie k nim, takže vieš aj ti informácie o tom čítať, jak užitočná je aplikácia pre iných. Ked niečo sa ti páči a chces to stiahnuť do mobila klikni na INSTALL, čakáš trošku, a aplikácia bude v tvojom mobile. Ak vidíš nie je to až ťažký. To ale neviem že aké veci máš rada, tak ti neviem poradiť nejakú aplikáciu..podľa mňa popozeraj tam, tvoja angličtina nemôže byť až taká zlá..ked áno tak s pomocou google translate to budes chápať..naozaj,,google translate môžeš stiahnuť tiež, to je užitočná aplikácia :smt059
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

moosha napísal:Cela Xperia je uzasna :D
keby sa na nu dal nainstalovat hocijaky android tak by nemala ziadnu chybu.
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D.I.K. »

keť ti mám poradiť iphone si nekupuj mi to mame doma a je to obicajna šupa ten mobil je stavaní na tom ani sa človek na nom v jednom kuse zabaval ale na ine činosťi nejak zabudli ,takže si kúp račir ten SE
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sa vobec necudujem ze ten telefon nevies pouzivat ked mas taku gramatiku ako mas. A tomu, ze ho "mate doma" sam neveris.
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D.I.K. »

moosha napísal:Sa vobec necudujem ze ten telefon nevies pouzivat ked mas taku gramatiku ako mas. A tomu, ze ho "mate doma" sam neveris.
prečo bi som neveril?? a do povedal že ho neviem ovládať ??
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak mi prezrad ze preco sa ti nepaci a preco je horsi ako XPERIA ( :D :D ).
Napísať odpoveď