No mandial, tak ti môžeš byť naozaj antitalent v technike, ale každý z nás je dobrý v inej veci

ja napríklad dobre vyznám v svete mobiloch, ale ked už je reč napríklad o autách..pff..vôbec ma nezaujímajú
Takže najprv ti vysvetlím ako vieš stiahnút veci z android marketu. V prvom kroke musíš mať google účet, lebo len s pomocou google účtu vieš prihlásiť do marketu. Ked to máš jednoducho prihláš si, a potom surfovaj medzi aplikáciami. V markete je okolo 150.000 aplikácii! Aplikácie sa dajú aj hodnotiť, písať recenzie k nim, takže vieš aj ti informácie o tom čítať, jak užitočná je aplikácia pre iných. Ked niečo sa ti páči a chces to stiahnuť do mobila klikni na INSTALL, čakáš trošku, a aplikácia bude v tvojom mobile. Ak vidíš nie je to až ťažký. To ale neviem že aké veci máš rada, tak ti neviem poradiť nejakú aplikáciu..podľa mňa popozeraj tam, tvoja angličtina nemôže byť až taká zlá..ked áno tak s pomocou google translate to budes chápať..naozaj,,google translate môžeš stiahnuť tiež, to je užitočná aplikácia