Liga majstrov
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Liga majstrov
kokos dneska ten gatutuso co robil
mam normalne zazitok z dnesneho futbalu... strasny magor..
-
t0m4s3
Admin
Tak ono vobec Taliani by sa mali dat vsetci liecit, na cele s buzeranatmi nagelovanymi co behaju po talianskych travnikoch.
LOL, ťažko primitívne komentáre.
Prečo by sa mal Flamini a Gattuso ísť liečiť ?
Prečo by sa mal Flamini a Gattuso ísť liečiť ?
-
master23
Light Professional
ked som videl vcera tu zostavu v akej AC nastupilo, tak mi bolo hned jasne, ze Tottenham bude mat viac z hry, a budu lepsi.
a to im este chybal Bale, + Modric- i ked nastupil ku koncu. nevidim velmi ruzovo postup pre AC.
kto vlastne vcera chybal v zakladnej zostave AC okrem Pirla a Cassana?
myslim, ze vcerajsi vykon trocha vykreslil kvalitu talianskej ligy.
//btw, na dnesny zapas Arsenal-Barcelona sa velmi tesim. dufam, ze sa mam naco tesit.
vidim to na 1-2
a to im este chybal Bale, + Modric- i ked nastupil ku koncu. nevidim velmi ruzovo postup pre AC.
kto vlastne vcera chybal v zakladnej zostave AC okrem Pirla a Cassana?
myslim, ze vcerajsi vykon trocha vykreslil kvalitu talianskej ligy.
//btw, na dnesny zapas Arsenal-Barcelona sa velmi tesim. dufam, ze sa mam naco tesit.
vidim to na 1-2
Je pravda, že sme hrali zle, teda prvý polčas. Neviem čo čakali, ale ten prístup bol biedny, napádanie žiadne, nepresné prihrávky, prakticky žiadna šanca.
Druhý polčas už bol o inom a Tottenham mohol ďakovať, že Yepes to tam neprehlavičkoval, boli aj iné šance, či náznaky. Ten protiútok bol zvládnutý bravúrne, čo už, pri tom útočení sa zabudlo na obranu a po zbytočnej strate lopty sa to stalo.
No chýbal Pirlo a Boateng pre zranenie a nastúpiť nemohli Cassano, Bommel a Urby Emanuelson.
Inak verím, že sa to ešte dá uhrať a vonku rossoneri odohrajú lepšie.
Druhý polčas už bol o inom a Tottenham mohol ďakovať, že Yepes to tam neprehlavičkoval, boli aj iné šance, či náznaky. Ten protiútok bol zvládnutý bravúrne, čo už, pri tom útočení sa zabudlo na obranu a po zbytočnej strate lopty sa to stalo.
No chýbal Pirlo a Boateng pre zranenie a nastúpiť nemohli Cassano, Bommel a Urby Emanuelson.
Inak verím, že sa to ešte dá uhrať a vonku rossoneri odohrajú lepšie.
-
t0m4s3
Admin
Barca ma tazku formu, bude mat co robit Arsenal aby prehral iba o gol, aj ked sance tam uz boli. Velmi zle sa mi na to pozera.
-
DanielDevil
Addict
84. minúta , stav 2:1 pre Arsenalt0m4s3 napísal:Barca ma tazku formu, bude mat co robit Arsenal aby prehral iba o gol, aj ked sance tam uz boli. Velmi zle sa mi na to pozera.
a konečný výsledok to isté, pre mňa je to prekvapenia, zápas som však nepozeral tak nemôžem posúdiť
-
t0m4s3
Admin
Idem si dat 10 ran bicom, nezasluzim si byt fanusikom Arsenalu. Po polcase som ich odpisoval. Druhy polcas na nich vbehli a Barca mala co robit. Potom si 20minut zase hrali bago, ale utok Arsenalu smrtelny. Perfektny vykon v strede Wilshere, v obrane Koscielny, perfektne zachytal Sczesny (20 rokov) klobuk dole
Po veľmi dlhej dobe som pozeral v LM iný zápas ako zápas ACM (asi 3 roky). Dobrý futbal a som rád, že Arsenal vyhral, už ma nebaví počúvať ako sú všetci z Barcelony pokakaní.
-
IamMartinQo
Star
Musím takisto priznať, nádherná hra The Gunners v druhom polčase, pre mňa najlepší Wilshere s Koscielnym proste tí hrali ako s partesu, nádherne otočili, dúfam, že z Nou Campu pôjdu z dobrou náladou
Viva Arsénale 
-
hojko
Site Admin
Wenger po zrebe vyhlasil, ze Arsenal je jedine muzstvo, ktore moze porazit Barcelonu. Este vcera som sa s kamaratom na tom smial, ze fasnu doma par kusov a bude na smiech. No dnes ukazali, ze futbal hrat vedia a po vybornom zavere vitazstvo potesilo. Kto vie, ako to bude vyzera na sirokom ihrisku Barcelony.
strasne som klial a to ani futbalovy fanusik nie som...
Strašne ma potešil Arsenal veril som, že ich porazia dúfam, že sa im to podarí aj v odvete. 
Barcelona sa porazila sama. Svojim flegmatickym pristupom v druhom polcase za stave 0:1 hrala ako keby vyhravala uz 0:5. Presne na tomto pohoreli aj minuli rok s Interom, a ako vidiet stale sa nepoucili.
Ja som pri zápase Barca-Arsenal len dúfal aby nedali hrať Rosického.
Zápas proti Newcastlu som nevidel, ale ked už nejaký hráč dokáže tak zdebilniť celý tím to je už fakt zlé.
Zápas proti Newcastlu som nevidel, ale ked už nejaký hráč dokáže tak zdebilniť celý tím to je už fakt zlé.
-
master23
Light Professional
rosicky sa uz tazko dostane späť do zakladu, po jeho ,,super,, vykone proti newcastlu. som niekde cital, ze vraj ho mal vysetrovat aj interpol za ten jeho vykon- lebo zavinil dva goly, a interpol si mysli, ze Rosicky je zapleteny do nejakeho stavkarskeho gangu. ale ta story mi pripada moc pritiahnute za vlasy, a neverim tomu.x5o napísal:Ja som pri zápase Barca-Arsenal len dúfal aby nedali hrať Rosického.
kazdopadne to bude mat Rosicky tazke ziskat späť doveru Wengera. vidim to na prestup do Nemecka cez leto.
a neviete preco vcera nehral Hamsik od zaciatku?
A proti komu hral včera neapol? bol som trochu mimo
-
DanielDevil
Addict
proti Villarealu, pozeral som od nejakej 70. minúty a bohviečo to nebolo a podľa toho čo hovoril komentátor tak to boli najdramatickejšie minúty zápasu...potom som si zapol Spartu s Liverpoolom, The reds môžu byť veľmi radi že nedostali gol, v predu boli slabučký, Sparta mala na výhru, každopádne gólu som sa ani v tomto zápase nedočkal
A kto vyhral?
Inak ja nezabudnem na tie časy ked hrával Rosický dobre
Inak ja nezabudnem na tie časy ked hrával Rosický dobre
-
t0m4s3
Admin
Liverpool na Sparte 0striel na branku, ozaj famozny vykon. Sparte rozhodne nefandim, ale vcera mohli aj zo dva kusy dat. Ak sa LFC nepreberie tak doma uhraju 1:1 a dalej pojde Sparta a to bude pekna hanba.