Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Mal si ich niekedy na nohach? Minuly rok som ich nakupil celej rodine z usa. Jeden par 25$
Re: Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Mal som ich na nohách, ba dokonca aj jedny niekde mám. Mňa len zaráža cena tej značky, ktorá je niekoľkonásobné vyššia ako tie "neznačkové", pritom v tom absolútne nevidím rozdiel.
Retne: ano myslím to vážne že to budem nosiť a to čo si ti postol by som hodil hned do kotla na rozkúrenie, to je jediná vec na čo by sa to dalo vôbec použiť 
Rob si co chces... ako som uz povedal mladych neovplyvnis ani za boha...helicos napísal:Retne: ano myslím to vážne že to budem nosiť a to čo si ti postol by som hodil hned do kotla na rozkúrenie, to je jediná vec na čo by sa to dalo vôbec použiť
a nezabudni si objednat plast a daj si aj nejaku ciernu CCMku na hlavu, nech to ma grady... a pls posli nam tu foto...
ja nemám 17+- ak narážaš na to.Retne napísal:ako som uz povedal mladych neovplyvnis ani za boha...
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Priznam sa ze tie SWt opanky mne moc neschamakuju... a to som pomerne velky SW fanusik... nasiel som aj ine topanky z tej SW kolekcie, tie sa mi zdaju ako tak lepsie, ale tiez nic moc
To ze mas este(ci az
) 17 rokov, co ti ja viem, ja som uz nahanal sukne, alebo sa aspon o to pokusal
a topanky som mal chcel mat radsej trendy ako taketo. ale tak kazdy sme iny, a kazdy mame inu chut
Posledne asi 2 roky, ma prijmne prekvapuje co sa tyka topanok PUMA
Aktualne ma zaujali tieto:
http://www.shop-eu.puma.com/Men/Footwea ... lt,pd.html#
alternativne este
http://eu.tommy.com/Bart/FM8SN02046,def ... D990_BLACK
Len sa priznam ze nechcem uz ziadne topanky kupovat lebo este z jesene mam uz nakupene 3 parov na teplejsie pocasie
To ze mas este(ci az
Posledne asi 2 roky, ma prijmne prekvapuje co sa tyka topanok PUMA
Aktualne ma zaujali tieto:
http://www.shop-eu.puma.com/Men/Footwea ... lt,pd.html#
alternativne este
http://eu.tommy.com/Bart/FM8SN02046,def ... D990_BLACK
Len sa priznam ze nechcem uz ziadne topanky kupovat lebo este z jesene mam uz nakupene 3 parov na teplejsie pocasie
ja ti teda neviem, ale mne značka Tommy Hilfiger akosi nešmakuje. Totižto asi pri žiadnom inom tovare som sa nestretol s toľkými fejkmi ako má práve táto značka, že človek nevie, čo je "pravé" a čo nie.
Inak topánky ozaj pekné, jednoduché a to sa mi páči. Len tá značka mi tam vadí.
Inak topánky ozaj pekné, jednoduché a to sa mi páči. Len tá značka mi tam vadí.
-
chlapec10
Addict
Zabudas na louis vuitton
to je podla mna absolutne top znacka co sa falsuje, hlavne co sa tyka kabeliek to na slovensku je priam do oci bijuce kolko "akoze pipiek" nosi LV kabelky
Co sa tyka TH, tak priznam sa ze osobne som sa s predajom fakeov nestretol, ale to je asi tym ze ich ani nevyhladavam.... a co sa tyka TH topanok, tie som na SK videl asi tak 5x
Co sa tyka TH, tak priznam sa ze osobne som sa s predajom fakeov nestretol, ale to je asi tym ze ich ani nevyhladavam.... a co sa tyka TH topanok, tie som na SK videl asi tak 5x
chlapec prídi na východ, Humenné napr a uvidíš ako sa na uliciach predávajú TH shoes za 25€
a áno súhlasim LV sú asi najviac fejkované, aj keď mne sa vôbec nepačia, taký gucci je 100x krajší
a áno súhlasim LV sú asi najviac fejkované, aj keď mne sa vôbec nepačia, taký gucci je 100x krajší
-
chlapec10
Addict
ufff 
ale vtipne na tom je, ze toto leto som za podobnu, niekedy dokonca trocha lacnejsiu, nakupil original TH topanky
ale vtipne na tom je, ze toto leto som za podobnu, niekedy dokonca trocha lacnejsiu, nakupil original TH topanky
ako vieš že boli originál?
keď si ich kupoval napr z ebayu alebo aukra tak to by som neveril vôbec.
na overené obchody ako asos.com , yoox.com, karmaloop.com asi nič nemá, aj keď viem ceny fejkov sú veľmi lákavé
na overené obchody ako asos.com , yoox.com, karmaloop.com asi nič nemá, aj keď viem ceny fejkov sú veľmi lákavé
-
chlapec10
Addict
lebo som ich kupil tu a tuFilipito napísal:ako vieš že boli originál?keď si ich kupoval napr z ebayu alebo aukra tak to by som neveril vôbec.
ejha, predajne vyzerajú luxusne
potom si spravil (ako sa to nazýva) big deal? 
-
chlapec10
Addict
ani nie, lebo tam to su bezne ceny 
v clearance som si kupil par za cca 20 eur, v outlete za cca 30-35, v normalnom som videl. max 50-60....
tieto pumy http://www.shoezoo.com/puma-tazon-iii-r ... 75-05.html
stali cca 25 eur
priatelka si kupila guess tenisky za 30, CK cizmy z pravej koze zhruba 100 eur...
v clearance som si kupil par za cca 20 eur, v outlete za cca 30-35, v normalnom som videl. max 50-60....
tieto pumy http://www.shoezoo.com/puma-tazon-iii-r ... 75-05.html
stali cca 25 eur
priatelka si kupila guess tenisky za 30, CK cizmy z pravej koze zhruba 100 eur...
a kdeže to chodíš nakupovať? 100 € čižmy, pravá koža, to znie ako dobrý darček 
-
chlapec10
Addict
ja takto chodim nakupovat raz za rok, ale veci si nakupim na rok dopredu, a kde?
Na tej 2. fotke najdes napovedu
Na tej 2. fotke najdes napovedu
chodíš na nákupy do USA?
oplatí sa ti to? alebo chodíš aj po neakých pamiatkách/plážach?
oplatí sa ti to? alebo chodíš aj po neakých pamiatkách/plážach?
-
chlapec10
Addict
podla mna ano oplati....
Spajame to vzdy s dovolenkou. odhadol by som 50% nakupy 50% dovolenka.... resp cez den napr dovolenkujeme, a vecer na nakupy, shopping centra tam su bezne otvorene do 10 az 11 vecer..
Spajame to vzdy s dovolenkou. odhadol by som 50% nakupy 50% dovolenka.... resp cez den napr dovolenkujeme, a vecer na nakupy, shopping centra tam su bezne otvorene do 10 az 11 vecer..
Okrem klasických čierno-bielych Converse (nemenil by som túto klasiku) nosím aj zimné topánky, aká to je však značka ani srnky netušia (ale boli kupované v Mixe (OD Chodov - Praha)
). Kvalita to však nie je, aj keď som za ne dal skoro 50€
.
Mojim snom sú črievičky od Manolo Blahnik - hriešne drahé a extra luxusné.
No a čo , snívať predsa môžem
))
No a čo , snívať predsa môžem