Stavkovanie
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stavkovanie
gratulujem, pekne
-
Sagittarius
Guru
Prekvapenia boli ešte väčšie ako som predpokladal.Sagittarius napísal:16.2.2011 20:45
Liga majstrov: Arsenal Londýn – FC Barcelona @ remíza @ 4,00 @ Victor Chandler
Vklad: 4/10
Z posledných piatich zápasoch oba tímy 5 vyhrali a 1 remizovali. Takže ich forma by mala byť dobrá. Za posledných 12 rokov spolu odohrali 5 zápasov a Arsenal v nich ani raz nevyhral (3 prehry a 2 remízy). Aj keď favoritom duelu je Barcelona, myslím, že dnes nevyhrá, ale ani Arsenal si nezapíše prvé víťazstvo nad Barcelonou v tomto storočí.
16.2.2011 20:45
Liga majstrov: AS Rím – Šachťor Doneck @ remíza @ 3,40 @ Boyle Sports
Vklad: 4/10
V poslednom čase sa AS absolútne nedarí, zato Šachťor od prehry so Žilinou v Dubaji vyhral 5 zápasov. Avšak všetky zápasy Šachťoru boli len prípravné, čiže toto jeho prvý súťažný zápas po zimnej prestávke. Rimania sú v Serii A na 8. mieste a Šachťor bezkonkurenčne vedie ukrajinskú ligu s 12-bodovým náskokom pred Dynamom Kyjev. Dnes to bude pre Šachťor prvý vyraďovací zápas v Lige majstrov v histórii a bude to mať ťažké, ale myslím si, že Rimanov potrápi a odnesie si cennú remízu.
17.2.2011 17:30
SM-Liiga: JYP Jyväskylä – Espoo Blues @ Jyväskylä @ 1,62 @ Expekt
Vklad: 9/10
Je to súboj medzi 1. a 8. Tímom fínskej ligy. Jyväskylä bojuje s Assät Pori o prvé miesto a má 8-bodový náskok, Espoo zase bojuje o priamy postup do play-off, pričom na šieste miesto stráca 5 bodov. Takže je všetko ešte otvorené. Jyväskylä vyhralo doma posledných osem zápasov a v tej sezóne s Espoom ešte neprehralo. V posledných dvoch zápasoch Jyväskylä vyhralo a Espoo prehralo. Takže predpokladám, že všetky série budú pokračovať a Jyväskylä vyhrá.
-
hojko
Site Admin
Kamaratov tiket z predvcera, dost smolny tiketik: http://bit.ly/eduHue
-
guess.whoo
Redeemer
no tak to hej 
mne usli v noci 3..nejaka smola sa lepi
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 19:03)
neviete niekto ci tento zapas hrali alebo co sa s nim stalo?
http://www.livescore.in/detail/tennis.p ... 3600&tab=1
Pennettova so Schiavoneovou vzdali?
tak nakoniec mi odratali kurz z toho zapasu a vyplatili zvysnu vyhru
mne usli v noci 3..nejaka smola sa lepi
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 19:03)
neviete niekto ci tento zapas hrali alebo co sa s nim stalo?
http://www.livescore.in/detail/tennis.p ... 3600&tab=1
Pennettova so Schiavoneovou vzdali?
tak nakoniec mi odratali kurz z toho zapasu a vyplatili zvysnu vyhru
-
PrettyWoman56
Novice
Ahojte, pozeram, ze je medzi Vami zopar sikovnych chalanov. Kedze sa v tipovani zatial velmi neorientujem, rada by som ponukla "spolupracu" niekomu skusenemu, samozrejme za vyhodnych podmieniok. Ak to niekoho zaujme, viac info v SS...
-
Silmer
Darca
tak ma napadlo ze som tam mohol dat viac...ale aj tak potesi 
https://cz.doxxbet.com/ticket-21A4B90789
https://cz.doxxbet.com/ticket-21A4B90789
-
Betarik
Professional
Ja by som dnes odporucil
New York Islanders - Boston Bruins - 1
Paradny kurz 3,20 ... bostonu poslednu dobu moc nejde a mladici z New York Islanders vyhrali posledne 4 zapasy ...
// Bet-at-home
New York Islanders - Boston Bruins - 1
Paradny kurz 3,20 ... bostonu poslednu dobu moc nejde a mladici z New York Islanders vyhrali posledne 4 zapasy ...
// Bet-at-home
-
guess.whoo
Redeemer
kde mas taky kurz?
/2:6 druha tretina
ecko v prdeli 
/2:6 druha tretina
-
Silmer
Darca
ako dlho pred koncom zapasu mozem podat* livebet ? napr pri futbale alebo hokeji
mozno vyjde
https://cz.doxxbet.com/ticket-12DFFEBBBA
mozno vyjde
https://cz.doxxbet.com/ticket-12DFFEBBBA
-
javatar
Hardcore addict
to zalezi od konkretnej stavky a stavu zapasu
-
Sagittarius
Guru
Vo futbale tak do 88. - 90. minúty, a pri vyraďovacom zápase za nerozhodného stavu aj dlhšie. Pri hokeji neviem, lebo sa mi zdá, že buď nepíšu čas alebo je údaj o čase veľmi skreslený. A po druhé hokej v live stávkach veľmi netipujem, lebo moja najobľúbenejšia Live stávka je pri hokeji riskantná. Je to stávka, že do konca zápasu nepadne gól a pri hokeji je dosť veľká šanca, že gól padne v poslednej minúte pri hre bez brankára a celkovo je šanca na gól v hokeji vyššia ako vo futbale.
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2011, 10:28)
18.2.2011 19:45
NLA: Ambri Piotta – Davos @ Davos @ 1,80 @ Bet365
Vklad: 8/10
Tri kolá pred koncom švajčiarskej ligy sa stretáva prvý s posledným tímom. Zatiaľ čo Davos vyhral 8 z posledných desiatich zápasov Ambri Piotta len štyri. Davos bojuje s Klotenom o prvé miesto po základnej časti, momentálne má náskok 1 bod. Ambri Piotta má už isté, že do play-off nepostúpi a bude hrať baráž o udržania sa v lige. Môže sa však posunúť na lepšie miesto, čo jej môže zaručiť relatívne ľahšieho súpera, resp. možnosť domáceho siedmeho stretnutia. V tomto zápase je však favoritom Davos, ktorý v tejto sezóne vyhral všetky tri stretnutia s Ambri Piottou, a ja verím, že dnes vyhrá.
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2011, 10:28)
18.2.2011 19:45
NLA: Ambri Piotta – Davos @ Davos @ 1,80 @ Bet365
Vklad: 8/10
Tri kolá pred koncom švajčiarskej ligy sa stretáva prvý s posledným tímom. Zatiaľ čo Davos vyhral 8 z posledných desiatich zápasov Ambri Piotta len štyri. Davos bojuje s Klotenom o prvé miesto po základnej časti, momentálne má náskok 1 bod. Ambri Piotta má už isté, že do play-off nepostúpi a bude hrať baráž o udržania sa v lige. Môže sa však posunúť na lepšie miesto, čo jej môže zaručiť relatívne ľahšieho súpera, resp. možnosť domáceho siedmeho stretnutia. V tomto zápase je však favoritom Davos, ktorý v tejto sezóne vyhral všetky tri stretnutia s Ambri Piottou, a ja verím, že dnes vyhrá.
-
PrettyWoman56
Novice
Co hovorite na tieto tipy?
Basel - Olten 1(vitaz zapasu)
Nalbandian - Robredo 1
Rybarikova - Hradecka 2
Basel - Olten 1(vitaz zapasu)
Nalbandian - Robredo 1
Rybarikova - Hradecka 2
-
hojko
Site Admin
Tak zdroj z hokeja nesklamal, skoda, ze som nemal vacsiu hotovost doma, mal som len 30 eur a potreboval som zaplatit este squash, tak preto len ten nizsi vklad: http://bit.ly/gqOn6H
Kratko na to isla Nitra do 5-kombinacie vo Fortune, neskor to polovica stavkovych blokla. Este som pisal t0m4s3mu sms spravu s tymito dvomi fixedmi, tak to mal dat za 2000 CZK. Uvidime, ze ci to podal, snad sem hodi tiket.
Kratko na to isla Nitra do 5-kombinacie vo Fortune, neskor to polovica stavkovych blokla. Este som pisal t0m4s3mu sms spravu s tymito dvomi fixedmi, tak to mal dat za 2000 CZK. Uvidime, ze ci to podal, snad sem hodi tiket.
-
Sagittarius
Guru
19.2.2011 17:30
SM-Liiga: Kärpät Oulu – JYP Jyväskylä @ Jyväskylä @ 2,20 @ Centrebet
Vklad: 6/10
Je to zápas medzi 1. a 10. Tímom fínskej SM-Liigy. Pričom Jyväskylä má 11-bodový náskok pred IFK Helsinki a Assät Pori a Kärpät je na poslednom postupovom mieste do baráže o play-off o bod pred Tapparou Tampere. Do konca základnej časti zostáva ešte deväť zápasov, takže ešte nič nie je rozhodnuté. V posledných troch zápasoch JYP vyhralo, z toho raz po predĺžení, Kärpät 2-krát vyhral a raz prehral. Posledné dve víťazstvá Jyväskylä boli 5:1, 5:2, Kärpät hral v posledných zápasoch vždy tesné zápasy. V tejto sezóne Jyväskylä ešte neprehralo s Oulu a Kärpät sa v ligy aj v tejto aj v minulej sezóne nedarí tak ako po minulé roky, za to Jyväskylä posledných dvoch sezónach prežíva svoje najlepšie obdobie v tomto desaťročí. Aj to sú dôvody, prečo verím vo víťazstvo lídra.
19.2.2011 19:45
NLA: HC Davos – Fribourg-Gottéron @ Davos @ 1,55 @ Niké
Prvý Davos v sobotu privíta ôsmy Fribourg. Davos vyhral posledných päť zápasov a dve kolá pred koncom má náskok na druhý Kloten 1 bod. Fribourg z posledných 6 zápasov prehral 5 a postup do play-off má už istý. V piatok večer hrali oba tímy Davos vyhral nad Ambri Piottou 4:1 a naopak Fribourg prehral s Klotenom 1:4. Takže zajtrajší zápas by mal byť z týchto dôvodov ťažší pre Fribourg, ktorému už o nič nejde a môže sa sústrediť na play-off, v ktorom sa možno opäť stretne s Davosom, s ktorým v tejto sezóne ešte nevyhral. Verím, že Davos sa udrží na víťaznej vlne a vyhrá aj tento zápas.
SM-Liiga: Kärpät Oulu – JYP Jyväskylä @ Jyväskylä @ 2,20 @ Centrebet
Vklad: 6/10
Je to zápas medzi 1. a 10. Tímom fínskej SM-Liigy. Pričom Jyväskylä má 11-bodový náskok pred IFK Helsinki a Assät Pori a Kärpät je na poslednom postupovom mieste do baráže o play-off o bod pred Tapparou Tampere. Do konca základnej časti zostáva ešte deväť zápasov, takže ešte nič nie je rozhodnuté. V posledných troch zápasoch JYP vyhralo, z toho raz po predĺžení, Kärpät 2-krát vyhral a raz prehral. Posledné dve víťazstvá Jyväskylä boli 5:1, 5:2, Kärpät hral v posledných zápasoch vždy tesné zápasy. V tejto sezóne Jyväskylä ešte neprehralo s Oulu a Kärpät sa v ligy aj v tejto aj v minulej sezóne nedarí tak ako po minulé roky, za to Jyväskylä posledných dvoch sezónach prežíva svoje najlepšie obdobie v tomto desaťročí. Aj to sú dôvody, prečo verím vo víťazstvo lídra.
19.2.2011 19:45
NLA: HC Davos – Fribourg-Gottéron @ Davos @ 1,55 @ Niké
Prvý Davos v sobotu privíta ôsmy Fribourg. Davos vyhral posledných päť zápasov a dve kolá pred koncom má náskok na druhý Kloten 1 bod. Fribourg z posledných 6 zápasov prehral 5 a postup do play-off má už istý. V piatok večer hrali oba tímy Davos vyhral nad Ambri Piottou 4:1 a naopak Fribourg prehral s Klotenom 1:4. Takže zajtrajší zápas by mal byť z týchto dôvodov ťažší pre Fribourg, ktorému už o nič nejde a môže sa sústrediť na play-off, v ktorom sa možno opäť stretne s Davosom, s ktorým v tejto sezóne ešte nevyhral. Verím, že Davos sa udrží na víťaznej vlne a vyhrá aj tento zápas.
-
Silmer
Darca
tak si to mohol hodit aj semhojko napísal:Tak zdroj z hokeja nesklamal, skoda, ze som nemal vacsiu hotovost doma, mal som len 30 eur a potreboval som zaplatit este squash, tak preto len ten nizsi vklad: http://bit.ly/gqOn6H
Dala sa očakávať výhra Bostonu, keď už mal hrať v defenzíve aj Kaberle a Ottawa je rozbitá výmenami...ale jednoznačný zápas to však nebol
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... lJDsQdM%3D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... lJDsQdM%3D
Ako by ste tipli CZ extraligu Vitkovice- Trinec? ja som dal 2
hojko: Škoda že si neprezradil aj tu na fórum. Ako vidím tak fortuna už dala obmedzenie max 100eur vklad.
Jeden tiket z Čiech:
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... 2KNdxQw%3D
Jeden tiket z Čiech:
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... 2KNdxQw%3D
-
Sagittarius
Guru
Takže na tom už spomínanom fóre som splnil podmienky pre vstup do Member Zone, teraz musím len dva týždne počkať ako odhlasujú moderátori. Svoje tipy budem asi uverejňovať naďalej, všade kde som ich uverejňoval okrem už spomínaného fóra (aspoň zatiaľ).
Tu sú moje štatistiky:
1. NHL: Phoenix Coyotes – Washington Capitals @ Phoenix @ 2,57 @ Niké - 6/10 OK + 9,42 u
2. Slovnaft Extraliga: Poprad – Banská Bystrica @ Poprad @ 1,90 @ Tipos - 7/10 OK + 6,3 u
3. NHL: Boston Bruins – Toronto Maple Leafs @ Boston @ 1,85 @ DoxxBet - 8/10 KO - 8 u
4. KHL: Severstaľ Čerepovec – AK Bars Kazaň @ Kazaň @ 2,00 @ Maxitip - 6/10 KO - 6 u
5. Liga majstrov: Arsenal Londýn – FC Barcelona @ remíza @ 4,00 @ Victor Chandler - 4/10 KO - 4 u
6. Liga majstrov: AS Rím – Šachťor Doneck @ remíza @ 3,40 @ Boyle Sports - 4/10 KO - 4 u
7. SM-Liiga: JYP Jyväskylä – Espoo Blues @ Jyväskylä @ 1,62 @ Expekt - 9/10 OK + 5,58 u
8. NLA: Ambri Piotta – Davos @ Davos @ 1,80 @ Bet365 - 8/10 OK + 6,4 u
9. SM-Liiga: Kärpät Oulu – JYP Jyväskylä @ Jyväskylä @ 2,20 @ Centrebet - 6/10 KO - 6 u
10. NLA: HC Davos – Fribourg-Gottéron @ Davos @ 1,55 @ Niké - 9/10 OK + 4,95 u
Vsadené: 67 u
Vyhrané: 71,65 u
Profit: + 4,65 u
Yield: + 6,94 %
Tipy: 10
Výhry: 5
Vrátené: 0
Prehry: 5
Priemerný kurz: 2,29
Priemerný vklad: 6,7 u
Tu sú moje štatistiky:
1. NHL: Phoenix Coyotes – Washington Capitals @ Phoenix @ 2,57 @ Niké - 6/10 OK + 9,42 u
2. Slovnaft Extraliga: Poprad – Banská Bystrica @ Poprad @ 1,90 @ Tipos - 7/10 OK + 6,3 u
3. NHL: Boston Bruins – Toronto Maple Leafs @ Boston @ 1,85 @ DoxxBet - 8/10 KO - 8 u
4. KHL: Severstaľ Čerepovec – AK Bars Kazaň @ Kazaň @ 2,00 @ Maxitip - 6/10 KO - 6 u
5. Liga majstrov: Arsenal Londýn – FC Barcelona @ remíza @ 4,00 @ Victor Chandler - 4/10 KO - 4 u
6. Liga majstrov: AS Rím – Šachťor Doneck @ remíza @ 3,40 @ Boyle Sports - 4/10 KO - 4 u
7. SM-Liiga: JYP Jyväskylä – Espoo Blues @ Jyväskylä @ 1,62 @ Expekt - 9/10 OK + 5,58 u
8. NLA: Ambri Piotta – Davos @ Davos @ 1,80 @ Bet365 - 8/10 OK + 6,4 u
9. SM-Liiga: Kärpät Oulu – JYP Jyväskylä @ Jyväskylä @ 2,20 @ Centrebet - 6/10 KO - 6 u
10. NLA: HC Davos – Fribourg-Gottéron @ Davos @ 1,55 @ Niké - 9/10 OK + 4,95 u
Vsadené: 67 u
Vyhrané: 71,65 u
Profit: + 4,65 u
Yield: + 6,94 %
Tipy: 10
Výhry: 5
Vrátené: 0
Prehry: 5
Priemerný kurz: 2,29
Priemerný vklad: 6,7 u