Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
hlavny hnaci pohon vsetkych sa nazyva - Endorfin. bez neho nepohnes.
-
KaptMichal
King
tak dnes som skusil po mesiaci a pol iny druh zdvihania na benchi - od maxima dolu. Robil som to tak ze som dal 55kg (vzdy som sa snazil 7x - viac som nedal ani so sparingom). Druha seria 50kg, tu som isiel 2x. Potom 12,5kg raz, 10kg zas 2x. Predtym dve serie iba s tyckou na rozcvicenie samozrejme po 10. Pauzy minimalne, tak do minuty.
Osobne som sa citil podstatne viac vystaveny, unaveny. Doteraz som isiel pyramidu nahor a tym sposobom, ze od prazdnej tycky po max a pridaval som vzdy 5kg. cize 20 - 25 -30 - 35 -40 -45 -50 -55 posledne dve som isiel sam plus dva, tri zdvihy so sparingom. Ostatne po 10 zdvihov.
Osobne som sa citil podstatne viac vystaveny, unaveny. Doteraz som isiel pyramidu nahor a tym sposobom, ze od prazdnej tycky po max a pridaval som vzdy 5kg. cize 20 - 25 -30 - 35 -40 -45 -50 -55 posledne dve som isiel sam plus dva, tri zdvihy so sparingom. Ostatne po 10 zdvihov.
aj tak je to blbosť.KaptMichal napísal:tak dnes som skusil po mesiaci a pol iny druh zdvihania na benchi - od maxima dolu. Robil som to tak ze som dal 55kg (vzdy som sa snazil 7x - viac som nedal ani so sparingom). Druha seria 50kg, tu som isiel 2x. Potom 12,5kg raz, 10kg zas 2x. Predtym dve serie iba s tyckou na rozcvicenie samozrejme po 10. Pauzy minimalne, tak do minuty.
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
a preco proste nenalozis 55 ci kolko mas max.. a nejdes 4-5 serii po 6-7 a 3x do tyzdna + mrtvola + drepy a neuveris ako podjes hore..vidim to na sebe..som rad, ze som dal na rady tuto a namiesto splitov som dal korte .. to, ze sa citis vystaveny..aj z bycikla som vystaveny a nerastiem z neho
tak tak, akurát, že ísť tri krát týždenne drepy a mrtvoly je pre začiatočníka vražda na chrbát a privodí si akurát zranenie...čiže by som volil koncepciu toho fullbody trochu inak
KaptMichal: Je to blbosť.
-
KaptMichal
King
3x do tyzdna nemozem. Proste sa to neda, pisal som to
OK, skusim teda len s maximom, uvidime. A mrtvolu sa bojim robit kvoli chrbtici.
btw. preco sa vsade docitam, ze na objem je najlepsia pyramida?
sa pozri po HST, ten sa ide bez mrtvol
-
KaptMichal
King
ok ale HST je postaveny na tom, ze idem 3 dni a to ja nemozem. Ma to zmysel robit len dva dni?
Pyramídy sú blblosť, ja som sa s tým nikde seriózne nestretol.
žiadny program sa nejde 2 dni tak teraz nebudeš cvičiť?KaptMichal napísal:ok ale HST je postaveny na tom, ze idem 3 dni a to ja nemozem. Ma to zmysel robit len dva dni?
Co to je za vyhovorka, co sa bojiš kvoli chrbtici do boha?.. nevymyslaj somariny.. nič sa nebojiš.. nič sa ti stat nemože.. len sa ti nechce robit tu mrtvolu ... necvič proste ked nechceš.. a nechaj to radšej tak.. aj tak nič z tohoKaptMichal napísal:3x do tyzdna nemozem. Proste sa to neda, pisal som toOK, skusim teda len s maximom, uvidime. A mrtvolu sa bojim robit kvoli chrbtici.
*tlesk, tlesk*
-
KaptMichal
King
ako klud, kua, nieco sa vas tu chcem spytat a obujete sa jak keby som na vas kydal. Cvicil som doteraz 2 dni ale ako tak citam tak bla bla HST ma jeden cyklus 3x2, uberete si z maxima tak aby na siesty krat ste zdvihali maximum... mna zaujimalo ako to mam modifikovat. Ci si mam ubrat tak aby som max. dosiahol za 4 dni alebo ist 2x 3tyzdne alebo co. Vyhovorka, ze sa mi to nechce robit? To co je za blbost... ked chodim cvict asi sa mi to chce robit.
Nebol by som prvy, ktoremu by nieco ruplo kvoli posilovaniu. Nepotrebujem byt najvacsia korba na svete skratka chodim cvicit aby som nebol mlandravy, to neznamena ze mam byt rovno kulturista. nechcem si jeden blby zdvih opakovat v hlave dalsich 55 rokov...
Nebol by som prvy, ktoremu by nieco ruplo kvoli posilovaniu. Nepotrebujem byt najvacsia korba na svete skratka chodim cvicit aby som nebol mlandravy, to neznamena ze mam byt rovno kulturista. nechcem si jeden blby zdvih opakovat v hlave dalsich 55 rokov...
a ja (my) sa ti snažime vysvetlit ze bez mrtveho tahu a bez drepov sa dostaneš na uroven aku chceš asi 3krat (vycucane z prsta) pomalšie ako obyčajne.. cize zarad pekne krasne aj tieto cviky .. a uvidiš.. samozrejme ked začneš s malymi vahami a dobrou technikou tak nevidim niaky dovod zeby sa ti niečo malo stať ..KaptMichal napísal:ako klud, kua, nieco sa vas tu chcem spytat a obujete sa jak keby som na vas kydal. Cvicil som doteraz 2 dni ale ako tak citam tak bla bla HST ma jeden cyklus 3x2, uberete si z maxima tak aby na siesty krat ste zdvihali maximum... mna zaujimalo ako to mam modifikovat. Ci si mam ubrat tak aby som max. dosiahol za 4 dni alebo ist 2x 3tyzdne alebo co. Vyhovorka, ze sa mi to nechce robit? To co je za blbost... ked chodim cvict asi sa mi to chce robit.
To mýtizovanie mŕtvoly je na smiech. Najprv ju cvič s malou váhou, dôkladne naštuduj techniku a postupne pridávaj. Je to základný cvik, celkovo sa pri nej zapája najviac svalov zo všetkých cvikov. Mŕtvola, drep a bench. To je základ šeckého.
caute, chcel by som sa spytat ako je spravne chodit do posilky kedze chcel by som zacat chodit, kamos co chodi uz asi rok mi hovoril, ze pon, ut, streda volno, stvrtok, piatok a vikend volno, no cital som zeby si malo chodit kazdy druhy den, alebo aj 2 dni prestavka. dik
Kamoš zjavne cvičí split, pre mňa je ideál pon-str-pia, ale ak chceš pridať aj ten 4 deň, môžeš.
Ja chodím cvičiť v Utorok, Štvrtok a Sobota.V tieto dni je o poznanie menej ľudí v posilke
A mohol by tu niekto napísať, poprípade dať odkaz ako cvičí mŕtvy ťah?Našiel som viacero techník.Inde ma doplietlo to, že na videu robí príťahy, pričom v popise je napísaný mŕtvy ťah.Dík
BTW. odkedy cvičím drepy, viac klasického benchu , viac cvikov na chrbát.Šiel som s váhami pri niektorích cvikoch aj o 30% hore.
BTW. odkedy cvičím drepy, viac klasického benchu , viac cvikov na chrbát.Šiel som s váhami pri niektorích cvikoch aj o 30% hore.
tak narychlo co google vyhodilskuki napísal:Ja chodím cvičiť v Utorok, Štvrtok a Sobota.V tieto dni je o poznanie menej ľudí v posilkeA mohol by tu niekto napísať, poprípade dať odkaz ako cvičí mŕtvy ťah?Našiel som viacero techník.Inde ma doplietlo to, že na videu robí príťahy, pričom v popise je napísaný mŕtvy ťah.Dík
http://polluxx.sweb.cz/rdl_mid.jpg
len si daj zamkovy uchop a striedaj ho po kazdej serii.. nie takyto