Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí

Príspevok od používateľa heker »

Uvedom si Grim, ze kto by teba uz len niekde pozyval? Snad necakas, ze pride za tebou pekna zena a pozve ta na veceru, vsak by si ju hned odbil, ze je kur*a a nech neotravuje, ze s takymi nechodis!
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

grim ženy to beru inak pretože ak chlap vy**** predávačku a zato ešte dostane lacnejšie auto je MEGA BOREC
ak žena nehá nech ju vy***** predávač za čo dostane lacnejšie auto je MEGA kur*a
:sly: :sly:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Chalani, vy tu píšete, že keby ste boli baba a bol by to sympaťák a kvapli by z toho výhody tak prečo nie.. ale čo má povedať baba ak ju zaskočí fakt že nejaký úchyl ? :? aj to si poviete že môže si za to sama, lebo bola oblečená jak šlapajzňa ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

kafiatko - A to sa mi prave nepaci, ze sudit niekoho koho nepoznam, neviem ako vyzera a neviem hlavne ako bola ta osoba vtedy oblecena, tak to je scestne a ubohe. Ci islo o viac ako rande, tak to sa asi nedozvieme (a mozno hej) a ci by ta zlava padla len za veceru a potom odchod domov, tak o tom pochybujem.

Zaxman - Tak je to vzdy a o tom tu uz je nejedna tema.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mozno by dostala zlavu iba za veceru, kto neskusi nezisti
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...samozrejme, že to nečakám...neodbil by som ju, ale myslel by som si svoje...ale ide hlavne o to, že by som z toho mal prospech ja... :-D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Veď ja nesúdim nikoho.. niekedy proste my ženy ostaneme zaskočené správaním Vás chlapov... tak ako niekedy vy chlapi ostanete zaskočení našim správaním ...
Ja som zažila obťažovanie, a môžem povedať že to bol jeden 37 ročný frustrovaný doktorand, a nemusela som byť ani vyzývavo oblečená na to aby ma obťažoval... :?
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Tie Vaše nadržané chlapské reči vyššie nikam nevedú a sú o ničom!

Kafiatko, pamatám si ešte časy na strednej škole, mali sme učiteľa a ten doslova pásol po jednej spolužiačke. Vyzerala ako vyzerala, také milé tuctové dievča, ktorá sa dobre učila, dobré sa správala a bola veľmi komunikatívna. Jedného dňa si spomínaný učiteľ ako keby na ňu zasadol, asi sa mu zapáčila alebo ako to opísať. Preto každú hodinu musela chodiť zotierať tabuľu, ona chodila s triednou knihou, ona mohla odpisovať a radiť na hodinách a vždy bol rád, keď prešla okolo neho a on sa mohol na ňu dívať alebo ju dokonca tľapnúť po zadku. Keď sa na to sťažovala, tak bola odkopnutá tým, že pán učiteľ to spravil už viacerým žiačkám, že ma pár rokov pred dôchodkom a tak mu nechcú robiť zbytočné problémy, že sa mu treba radšej vyhýbať. Podľa toho čo vravela, tak jej bolo veľakrát z toho až do plaču doma.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

maciatko99 napísal:Táto téma ma inšpirovala dnešnou situáciou z ktorej som ostala popravde úplne zaskočená a absolútne by som to nečakala. Bola som v jednej nemenovanej predajni vyskúšať auto, po jazdne som dostala pár informácií, brožúrku, samozrejme nechýbalo počas toho občerstvenie, tak ako sa patrí. Keď som bola už na odchode, zástupca (predajca) ma ešte zastavil a ponúkol mi zľavu s tým, že by sme to mohli prebrať pri večeri, že mi vie ponúknuť slušnú zľavu aj no nové auto a aj na jazdené auto. Ešte teraz som z toho mimo, pretože ma to dorazilo.

Pár krát som počula z rozprávania o prípadoch, kedy sa niečo takéto praktikuje, ale je to v iných prípradoch, napríklad keď študentka nezvláda škúšky na stole, tak to preberie u profesora v byte alebo pracovni Alebo keď slečny nemajú na zaplatenie taxíka, tak môžu platiť aj inou formou - tým sa chválil aj kamarát taxikár, že sa to občas vyskytne pri vyššej sume, naliehavom odvoze alebo keď sú zákazníčky moc opité.

Stretli ste sa aj vy s niečím podobným, keď od vás niekto požadoval sexuálnu službu, mal narážky podobného typu alebo ste boli prinútený takto konať?
No na začiatok len poviem že nerob s toho veľké haló.... On ťa len pozval na večeru. Ja neviem síce ako vyzeral aký bol starý takže možno práve skáčem do nevedomosti... ktorá ale neospravedlňuje.

No aby som bol k veci, jednoducho si sa mu asi zapáčila a myslel si že pozvať ťa von nebude zlý nápad. Však zoznámiť sa dá všeliako, zľavu ti samozrejme dať môže ako každý predajca, pretože ako zamestnanec má pravdepodobne zamenstnaneckú zľavu. Tým že by ti ju poskytol by stratil ale nárok na províziu za predaj. Jednoducho ťa skúsil pozvať na rande, pochybujem že od teba hneď chcel niečo viac.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Rubiki - Nerobím z toho vedu, len ma to napadlo ako námet na novú tému, že sa tu časom možno objaví pár zaujímavých príbehov. Predajca bol vo veku asi tak 30-35 rokov, upravený, vyzeral ako normálny zástupca a musel spĺňať predpisy, ktoré tam určite majú (oblek, kravata). Čo chcel, to neviem a ani sa to nedozviem.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...bol síce kravaťák, ale asi nemal ten správny parfém... :-D
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Grim napísal:...bol síce kravaťák, ale asi nemal ten správny parfém... :-D
Uff, ja ti čítam že Kreveťák(District 9)... to s takým by som nešiel :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Grim napísal:...bol síce kravaťák, ale asi nemal ten správny parfém... :-D

EPIC WIN ! :smt033

//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 23:23)
maciatko99 napísal:Rubiki - Nerobím z toho vedu, len ma to napadlo ako námet na novú tému, že sa tu časom možno objaví pár zaujímavých príbehov. Predajca bol vo veku asi tak 30-35 rokov, upravený, vyzeral ako normálny zástupca a musel spĺňať predpisy, ktoré tam určite majú (oblek, kravata). Čo chcel, to neviem a ani sa to nedozviem.

ako vyzera normalny zastupca ? :))))))))) a co to ma s tym spolocne ci musel splnat predpisy?
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Grim - Trápne!

lollo - Kedže pracujem v brandži v ktorých sa stretávame s ľudmi, tak vyzeral ako väčšina tých, ktorí sa musia riadiť predpismi firmy - musia teda vyzerať úplne opačne ako Grim - nemôžu smrdieť, musia chodiť oholení do práce, žiadna žuvačka, oblek alebo prípadne oblečenie s logom firmy (firmené košele, tričká, vesty), slušné správanie, spoľahlivosť, komunikácia. Treba ti to ešte viac opísať?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...a ako ty vieš ako ja vyzerám?...prestaň na mňa útočiť a urážať ma, ok?...a mimochodom...vôbec nemáš zmysel pre nadsádzku a zmysel pre humor...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

maciatko99 - Cica neobúvaj sa nám tu do Grima, on dodržiava základné hygienické návyky, aspoň dúfam :) a na budúce bude bac bac za také škaredé bakané reči.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

maciatko99 napísal:Grim - Trápne!

lollo - Kedže pracujem v brandži v ktorých sa stretávame s ľudmi, tak vyzeral ako väčšina tých, ktorí sa musia riadiť predpismi firmy - musia teda vyzerať úplne opačne ako Grim - nemôžu smrdieť, musia chodiť oholení do práce, žiadna žuvačka, oblek alebo prípadne oblečenie s logom firmy (firmené košele, tričká, vesty), slušné správanie, spoľahlivosť, komunikácia. Treba ti to ešte viac opísať?
Aj ja pracujem v brandzi v ktorej sa stretavam s ludmi :)

oholeni??? :))))) tak to neviem, oblek vidim kazdy den aj na svojom spoluziakovi a to chodi len do skoly :) BTW neposudzuj grima, nevies ako vyzera nebola si s nim...nezastavam sa ho ale neosocuj ho ak nemas preco

viac menej ja som narazal na to ako je to obyvajny :) nehodnotim to co mal na sebe ale ako vyzeral
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Mám pocit, že ty si práve ten, ktorý začal na mňa v inej téme útočiť a urážať ma. Viem si to domyslieť, navyše si to nevyvrátil, tak to bude asi pravda.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ako to mám vyvrátiť?...ty si tá, čo o mne niečo vyhlásila...a musíš dokázať, že to čo vyhlasuješ je pravda...inak je to osočovanie a urážanie...

//...takže buď to s ospravedlnením odvoláš, alebo to budeš musieť dokázať...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

V poriadku, obráť sa na Európsky súd pre ľudské práva v Štrasburgu a pokiaľ nemáš k tejto téme už čo povedať, tak sem už prosím ťa nepíš!
Napísať odpoveď