Akadémia finančnej gramotnosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Akadémia finančnej gramotnosti

Príspevok od používateľa jarda.j »

ronnie08

Je to zjavné. Nikdy sám nič nevymyslel, iba kopíruje od iných, ako koho obalamutiť, podviesť a okradnúť. Takže metodika ZFP. Ani sa tým netají, nerozmýšľa. Nemá azda ani čím. Dokonca sa aj verejne chváli tým, že drobný problém rozoberal s manželkou aj do rána, lebo tomu nerozumel, a všetci ostatní to vedeli do minúty...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ronnie08 napísal:trochu nereálny príklad nie :)
a čo si myslíte o tomto videu?
http://www.youtube.com/watch?v=ea7r9aa4 ... _embedded#
podľa mňa efektne fajn, len zase nepovedali nič konkrétne

a toto má byť čo?!
chlapec má príjem 1000 Eur mesačne. pýtam sa z čoho??
vo videu od 1:31
http://www.youtube.com/watch?v=nW5pChqjubg
pozrel som videa a ti dvaja su akurat tak na :smt071
ojebkanyOlove
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ojebkanyOlove »

počúvajte ovce.......ovečky... :D viete veľke smradľave kulo o afg... ja mam 20 rokov....som v tom 2 mesiace..slusne som zarobil a 50 eur sa mi niekolkonasobne vratilo :D už sa tešim na tie komenty :D hehe
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

napis o pol roka ked minies vsetkych dostupnych aj nedostupnych znamych a (vtedy uz) byvalych priatelov a rodinu ;-)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

oje*** napísal:počúvajte ovce.......ovečky... :D viete veľke smradľave kulo o afg... ja mam 20 rokov....som v tom 2 mesiace..slusne som zarobil a 50 eur sa mi niekolkonasobne vratilo :D už sa tešim na tie komenty :D hehe
AHAHAHA :smt080 , ako vieš, koľko toho vieme o AFG? Máš 20, si mladý a sprostý (no offense ostatným, ktorí sprostí nie sú), zjavne nemáš žiadnu inú perspektívu v živote, iba robiť oblbováka. Dúfam, že popri tom aj študuješ...

Ináč krásne si nám tu svojím príspevkom charakterizoval "odbornosť" šašov v AFG - si v tom 2 mesiace a už je z teba akože odborník na financie a už si dokonca aj habadej zarobil...No to mi je len odbornosť, všetci tí ekonómovia a prestížni finančníci so skvelým vzdelaním a X-ročnou praxou sa pred tebou normálne môžu skryť.
Son-Goku
Darca
Darca

harvard sa moze ist zahrabat ved im staci 50 eura a uz su odbornikmi jakych tu este nebolo
tomas1210
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomas1210 »

jarda.j napísal:IVO,

na Google nájdeš všetko, aj www, aj foto, aj skúsenosti, a aj podvodné akcie a exekúcie.
http://www.akademiafg.sk/
Na http://www.nbs.sk som nenašieľ nič o tejto "firme", na ktoré povolenie od NBS sa odvoláva. Možno to aj je, ale všeobecné podvodnícke praktiky nepustia. Kamkoľvek inam...

Na http://www.orsk.sk je pod jeho menom 5 firiem, táto nie. A sídlo stále udáva na Hrabine, o ktorú prišel vplyvom neplatenia dodávateľom a následnou exekúciou, a sám sa udal na polícii, že chcel polovicu platby "mimo kasu po prepise na katastri", ale dotyčný ho odmietol, a tak sa vlastne sám udal... /pripravovaný daňový podvod v sume 5 mil. SK/

Všeobecne - funguje bez daňových dokladov, falšuje podpisy, podvádza spolupracovníkov, splieta piate cez deviate, rád sa počúva, manipuluje, klame... doklady mám a sú aj na polícii, na súde, na daňovom úrade, u veriteľov, u exekútorov.

Ku tomu "produktu" - pokiaľ je s protagonistou podvodu v II pilieri "právnil" z dotyčnej poisťovne, tak preč od toho, je trestné riešenie pre klamanie na polícii a nezákonné vymáhanie provízií od podvedených a okradnutých aj jeho činnosťou.

Viac keď tak mailom na [email protected]
nedalo mi sa sem konecne prihlasit a troska tychto spekulantov ktory tu su a pisu tu v mene inych firiem a osocuju firmu AFG ukludnit lebo to co tu citam su totalne sracky od starej matere :) je pekne ako oblbujete citatelov ktory neboli na vstupny seminar a paci sa mi aj to ako pekne opisujete co sa deje v nasej firme, ked viete o tom hovno lebo ste z firiem ktorym sa AFG v zivote nevyrovna ale to je jedno :) je zaujimave ze ked ste taky odbornik a neviem co ste robili a podnikali a kade co,tak preco tu prispievate?ved podnikatel by to mal mat v pazi nie?a nie tu prispeivat to trapnych diskusnych for,ci nebodaj nie ste podnikatel?, tak nechapem ako neviete najst Akademiu FG s.r.o. v obchodnom registry SR ked je to tam krasne :) len treba trosku zapalit viac filipa a pojde to jarda.j :)

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2011, 22:13)
jarda.j napísal:ronnie08

Je to zjavné. Nikdy sám nič nevymyslel, iba kopíruje od iných, ako koho obalamutiť, podviesť a okradnúť. Takže metodika ZFP. Ani sa tým netají, nerozmýšľa. Nemá azda ani čím. Dokonca sa aj verejne chváli tým, že drobný problém rozoberal s manželkou aj do rána, lebo tomu nerozumel, a všetci ostatní to vedeli do minúty...

a este k tym ktory veria jerda.j ci ako sa vola, hlavne co by som chcel napisat je to ze Jardo/Jerdo nevedel stravit ze PACO ho preskocil v ZFP na pozicii R2 a doteraz kazdeho len osocuje a zavidi PACOvi co dosiahol a on nie, ved predsa Ivo Toman hovori ze preco uspeje len 5% ludi... takze pan Jerda len dalej piste nezmysli len sam dobre viete ze tu pisem pravdu :) prajem pekny den
Son-Goku
Darca
Darca

kde pisal ze v registri nevie nic o firme najst?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tomas1210: Úroveň tvojej gramatiky všeličo dokazuje, to len tak na úvod a mimochodom.

Za prvé, vo "vašej firme" bolo "zamestnaných" dosť ľudí na to, aby sa tu na tomto fóre istí diskutujúci dostali rôznym informáciám. Nie si jediný, kto im skočil na lep, boli, sú a budú aj iní, avšak poniektorí z nich mali dostatok fištrónu a vykašľali sa na to, kým na to bol ešte čas.

Za druhé - ako nový člen fóra určite vieš, kto v akých firmách pracuje. Tvoj svetonázor je zjavne dosť obmedzený, keď AFG považuješ za nejaký biznis zázrak, ver, že nie na svete, ale aj na Slovensku existuje X firiem, ktorým nesiaha AFG ani len po päty.

Za tretie - ak niekto podniká, ak má niekto adekvátne vzdelanie, orientuje sa vo financiách a nech je aj milionár - to neznamená, že má držať jazyk za zubami, práveže naopak, mal by upozorňovať na podvody a pochybné triky, ktoré sa u nás dejú.

Za štvrté - nechápem, prečo tu kladieš otázky, že odkiaľ má jarda.j svoje info, keď ty sám v poslednej časti svojho príspevku tvrdíš, že s AFG mal/má do činenia - není to kapku blbé? Pravdu nepíšeš, nie úplnú, to vieme určite - polopaticky to vysvetlím: existuje chvalabohu ešte dostatok ľudí aj u nás, ktorí nie sú tak sprostí, aby na tieto veci skočili. Prajem úspešné lozenie medzi ľuďmi a ponúkanie poistiek.
tomas1210
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomas1210 »

seth82 napísal:tomas1210: Úroveň tvojej gramatiky všeličo dokazuje, to len tak na úvod a mimochodom.

Za prvé, vo "vašej firme" bolo "zamestnaných" dosť ľudí na to, aby sa tu na tomto fóre istí diskutujúci dostali rôznym informáciám. Nie si jediný, kto im skočil na lep, boli, sú a budú aj iní, avšak poniektorí z nich mali dostatok fištrónu a vykašľali sa na to, kým na to bol ešte čas.

Za druhé - ako nový člen fóra určite vieš, kto v akých firmách pracuje. Tvoj svetonázor je zjavne dosť obmedzený, keď AFG považuješ za nejaký biznis zázrak, ver, že nie na svete, ale aj na Slovensku existuje X firiem, ktorým nesiaha AFG ani len po päty.

Za tretie - ak niekto podniká, ak má niekto adekvátne vzdelanie, orientuje sa vo financiách a nech je aj milionár - to neznamená, že má držať jazyk za zubami, práveže naopak, mal by upozorňovať na podvody a pochybné triky, ktoré sa u nás dejú.

Za štvrté - nechápem, prečo tu kladieš otázky, že odkiaľ má jarda.j svoje info, keď ty sám v poslednej časti svojho príspevku tvrdíš, že s AFG mal/má do činenia - není to kapku blbé? Pravdu nepíšeš, nie úplnú, to vieme určite - polopaticky to vysvetlím: existuje chvalabohu ešte dostatok ľudí aj u nás, ktorí nie sú tak sprostí, aby na tieto veci skočili. Prajem úspešné lozenie medzi ľuďmi a ponúkanie poistiek.

a to mi chces povedat ze clovek ktory napise okolo 3700 prispevkov tak je uz nejaky genius a je za vodou? neboj sa, nerobime poistky ale ked urcite budem tak ver tomu ze ti zaklopem na dvere a budem tam cakat,kym neotvoris :) ok? ale to bude asi mnoho rokov trvat,kedze poistky nerobime ale to je jedno...vies o AFG hovno gulove, urcite si si dal poradit mamou alebo ocom,alebo ludmi ktori boli lenivy nieco robit a nechceli sa im robit nieco viac ako ostatnym...vsakze? zijes skeptickym zivotom a prispievas a vyvysujes sa tu svojimi extra nazormi ktore bohuzial v zamestnani nemozes presadzovat lebo su tam lepsi ako ty :)

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2011, 23:57)
Son-Goku napísal:kde pisal ze v registri nevie nic o firme najst?

citaj vyssie ako jerda tam pise ze ani na googli nenasiel nic a takysto aj v OR SR, ale ten kto hlada najde :) vies je smutne ze mas mudre reci...ale keby si bol aspon s jednym alebo druhym clovekom trocha v lepsom vztahu tak by si pochopil ako to je, ze jerda zavolal do ZFP paca aby isiel robit pod neho, lenze ked paco bol sikovnejsi ako jerda a jerda prestal poberat medziprovizie tak zacal maniacit a mat psychicke stavy vies?lebo paco preskocil jerdu na pozicii R2 co je riaditelska pozicia v ZFP, a nemam pocit zeby ZFP bol nejaky podvod kedze v cesku ma neskutocnu expanziu, ma vyse 400 000 ludi vo firme a stale rastie a su tma rozni analytici, rozni odbornici, a hlavne rozni odbornici ktory dosiahli nieco ale chceli sa naucit starat sa o svoje financie, a jedna vec :) k AFG tak prepacte pani ktory tu hundrate na nasu firmu, ale jemi luto ze vase firmy nedosiahli nikdy a ani nedosiahnu to co nasa firma :) o par rokov si to precitajte co som ti napisal, a este ide o cloveka lebo ak je clovek raz lenivy a nechce sa mu nic robit a chcel by peniaze len tak pre nic za nic tak nech ide do parlamentu ale tu clovek musi robit nieco a odviest minimalne 120% a nie ako vacsina z vas odvadza 100% v zamestnani a ma vyplatenych len 50% lebo riaditel firmy vam nikdy neda ten zvysok, uvedomte si ze majitel firmy robi milionara zo seba :) a on vam nikdy jeho miesto predsa neda, tak len pekne behajte v kolese stastia za "dobrym zivotom" ked budete robit bohatym kazdeho len ine seba :)
beardie
Redeemer
Redeemer

lebo ak je clovek raz lenivy a nechce sa mu nic robit a chcel by peniaze len tak pre nic za nic tak nech ide do parlamentu
povie typek, ktory beha za ludmi a otravuje, ci nechcu nevyhodne sporenie az kym ho neposlu do prdele, lopatu ti do ruky ;-)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tomas1210: Tvoje logické uvažovanie nie je taktiež práve excelentné - na základe čoho si spojil počet mojich príspevkov s genialitou (a s touto diskusiou ako takou)? Mne na dvere nezaklopeš, v krajine, kde žijem, by takých chytrákov, ako ty, nakopali s bontónom do vajec, pričom od poskokov by som nič neakceptoval a o mňa sa moja banka stará myslím dosť dobre (pobočky na Slovensku nemá, takže niečo také ty nezažiješ). Moji rodičia nie sú na tom tak biedne, aby museli robiť zo seba šašov v AFG, našťastie. A aj keby mali núdzu, verím, že by mali dostatok svedomia a sebaúcty, aby niečo také robiť nezačali (rozumej, obohacovanie sa na členoch vlastnej rodiny, známych a kamarátoch), nie je každý ako ty.

Úroveň tvojej argumentácie je podobná úrovni argumentácie gumeného rebríka - namiesto racionálnych reakcií na fakty sa tu snažíš útočiť na mňa a dokonca si do toho zaplietol aj moju rodinu. Môj život je veľmi optimistický (určite nie skeptický), pretože na rozdiel od teba mám vedomosti, ktoré môžem aplikovať v reálnej praxi a nemusím hmatať po "zamestnaniach" ako je to tvoje. No a nesmiem zabudnúť - v "tvojej firme" je určite 90 percent ľudí na tebou, tak predsa funguje pyramída, ktorej si ty zúčastneným členom...

Citujem: "v cesku ma neskutocnu expanziu, ma vyse 400 000 ludi vo firme a stale rastie a su tma rozni analytici, rozni odbornici, a hlavne rozni odbornici ktory dosiahli nieco ale chceli sa naucit starat sa o svoje financie, a jedna vec" - AHAHAHAHAHA. Celkom efektívne ti vypláchli mozog propagandou, najviac sa mi však páči to, že tvoja "firma" za zamestnanca považuje každého, kto zaplatil 50Eur a zúčastnil sa prvého brainwashingu.

Ďalej by som chcel vedieť, že kde si prišiel na to, že "naše firmy nedosiahli nikdy a ani nedosiahnu to, čo vaša firma". Ako som už spomenul - si tu jeden deň a už o nás vieš všetko, si aj členom Interpolu?

Citujem:"ale tu clovek musi robit nieco a odviest minimalne 120% a nie ako vacsina z vas odvadza 100% v zamestnani a ma vyplatenych len 50% lebo riaditel firmy vam nikdy neda ten zvysok, uvedomte si ze majitel firmy robi milionara zo seba" - ROFL, skoro som spadol zo stoličky, u vás vo vašej pyramídovej hre na vás otrokoch zarábajú tí na vyššom leveli tak, že by ti sánka spadla. On ti tiež jeho miesto nikdy nedá a vymenuj mi práce, v ktorých niekto pracuje iba na iného, nie na seba. Viem, že nevymenuješ, pretože to, čo si napísal, je iba prázdna a otrepaná fráza, pričom ty sám do nej neskutočne dobre pasuješ.

Raz pochopíš, tako ako už X ľudí pred tebou, že o čom tá vaša organizácie je. Poznal som X takých ako ty, s prehnaným sebavedomím, s vymletou hlavou z prednášok a veľkými rečami o buducej prosperite - všetkých ich to po čase veľmi rýchlo a veľmi kruto prešlo. Nemysli si, že vaša "firma" vie prešťať celosvetový a lokálny finančný systém, že je zázrakom nad zázraky a že je výnimkou - skončí presne tak isto, ako jej predchodcovia, či už kopete nožičkami, alebo nie. Na pochopenie reality nepotrebujeme 10 hodín prednášok u AFG, stačí nám základné ekonomické vzdelanie, prehľad a skúsenosti. Takých ako ty tu už bolo a aj bude. A ja sa na vás budem furt zabávať, pretože je to podobné skúmaniu zúčastnených nejakého experimentu :3
ronnie08
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ronnie08 »

tomas1210 napísal:
k AFG tak prepacte pani ktory tu hundrate na nasu firmu, ale jemi luto ze vase firmy nedosiahli nikdy a ani nedosiahnu to co nasa firma :)
vieš tu človek môže vyjadriť svoj názor a môže aj hundrať pritom nemusí mať firmu... a a čo také dosiahla vaša firma, veď povedz konkrétne...
seth máš pravdu, sú to otrepané frázy čo hovoria všetci z tej firmy, ako nás zamestnávatelia okrádajú atď.
len stále nedokážem pochopiť a nikto mi to nevie vysvetliť ako zarábajú ľudia v AFG :?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Košičania vedia, o čo ide. Kto a ako oblbuje všetkých, čo robil pod kamerami na Hrabine, ako nutil servírky pod minimálnym platom ku zlepšeniu platieb po jeho osobnom odskúšaniu a následnému vydieranimu, lebo videl a počul - že vraj poskytla aj ďalšie služby... stačí takto? Alebo viac?

Ako okradol svoju vedúcu kancelárie na Štúrovej? Ako tá jeho "bordelmama" /z Barce/ chodila kontrolovať poriadok v kancelárii a naslineným prstíkom kontrolovala prach? Takto zlikvidovali 6 vedúcich tejto kancelárie, a tá posledná tam aj bývala a mala nábytok a robila mu aj v byte služku... a keď prišla dámska návšteva, tak ju vyhodil z kancelárie, lebo návštevnicu musel osobne odskúšať pre "prácu", na jej válende... chcete doklady?

Prečo ide po mladých naívnych, prečo trepe dve cez tri, prečo jim neumožní žiadnu - natož odbornú debatu, prečo nedáva daňové doklady, prečo mu neumožnili prednášanie v tom "štúdiu", prečo sa sám udal na polícii KE - západ, prečo má spústy exekúcií, prečo krátil tržby, prečo...

//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 23:12)
Dobre, azda nastal čas dokladovania, ale musím niektoré veci editovať, už to nieje sranda. Ide o ostrý dokument, z tých menej závažných... a mám dilemu nenarušiť priebeh vyšetrovania - a dať možnosť mladým nerozvážnym a nevedomým nenamočiť sa do organizovanej kriminality. Takže dávam všetkým šanciu k vycúvaniu...
Prílohy
podanie kancelárie...jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

kruty unik na dani, z toho asi danovaci nezaspia...

btw titul RsDr. si niekto pise pred meno? fail :D

//ved prave
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ide o nejakého komanča: Doktor sociálně-politických věd, dříve též doktor sociálně politických nauk[1] (latinsky rerum socialium doctor, zkratka RSDr. umisťovaná před jménem) je akademický titul udělovaný v Československu v dobách komunismu absolventům Vysoké školy politické ÚV KSČ v Praze, Vojenské politické akademie Klementa Gottwalda v Bratislavě a také některých dalších škol politického zaměření, kteří svá studia ukončili státní rigorózní zkouškou ze zvoleného společenskovědního oboru a jeho širšího základu.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Tá suma je pri jej evidentnom prevýšeniu pre zahájenie stíhania, a následne ide o mnohonásobné sumy, litera zákona. Trestný čin od určitej sumy, ináč to prokurátor a súd nezoberie, a ide o prečin.

Dobre, ešte tu niečo prilepím, po editácii nacionálií, ide o ľudí a o ich následné obťažovanie niekým s kriminálnymi sklonmi, a už sú aj niektorí na "márach"... robím to práve ako prevenciu, aby už neboli mŕtvi a ich pozôstalí...

takže list jednoho z nebohých, priateľa a lektora, priameho "dotyčného", ktorý ho tiež okradol, a následkami aj o život...

Ing. Jozef N E M E C, Bernolákova ulica 35, 040 11 K O Š I C E
ZFP 47129 / 208590

Košice, 30. 05. 2006
P. T.

Ing. Mgr. Dita Schneiderová
generálny riaditeľ
ZFP, a.s.

Námestie mieru čís. 4
908 51 H o l í č

Vec : Predžalobná výzva k neplatnosti právneho úkonu

Dole podpísaný Ing. Jozef Nemec, SZČO ( IČO 14302543 ), namietam neplatnosť právneho úkonu od jeho počiatku – zmluvy o obchodnom zastúpení typu S uzatvorenej medzi účastníkmi : Ing. Jozef Nemec, Bernolákova 35, Košice, ako zástupcom a ZFP, a.s., Námestie mieru 4, Holíč, ako zastúpeným,
zo dňa 07.04.2006 a to z týchto dôvodov :

1. Pri mojom dotazovaní o rozdielnosti zmluvy o obchodnom zastúpení typu S a zmluvy o obchodnom zastúpení typu PSP, som bol v regionálnej kancelárii ZFP 1009, Štúrova 17, Košice uvedený do omylu v tom zmysle, že uvedené typu zmlúv sú z hľadiska výplaty provízií rovnocenné. Nebol som oboznámený s celou zmluvou a stotožnil som sa s informáciou, ktorú som obdržal, pretože som po takmer päťročnej skúsenosti s pravidlami odmeňovania apriori predpokladal zachovanie štandartných pravidiel v rámci dobrých mravov odmeňovania vo viacúrovňovom obchode.

2. Súčasne som bol uvedený do omylu v tom zmysle, že predchádzajúca zmluva o obchodnom zastúpení z hľadiska všeobecne záväzných právnych predpisov stráca svoju platnosť k 31.03.2006. Toto je v jednoznačnom rozpore s § 21 Zákona č. 340/2005 Z.z.

3. Základné náležitosti týkajúce sa právnych úkonov upravujú §§ 34 a nasl. Občianskeho zákonníka. V zmysle týchto §§ je právny úkon prejavom vôle a táto musí byť výslovná alebo nevzbudzujúca pochybnosti o tom, čo chcel účastník prejaviť. Právny úkon sa musí urobiť určitým a zrozumiteľným spôsobom, inak je neplatný. Neplatný je tiež právny úkon, ktorý svojim obsahom alebo účelom odporuje zákonu alebo ho obchádza alebo sa prieči dobrým mravom. Je absolútne nezmyselné, aby prejavom vôle obchodného zástupcu spolupracujúceho so zastúpeným takmer 5 rokov, bolo jeho vzdanie sa výplaty medziprovízií. V zmluve o obchodnom zastúpení typu S a v jej prílohe – sadzobníku odmien sú protichodné vyjadrenia týkajúce sa výplaty provízií a medziprovízií, čím zmluva stráca určitú a zrozumiteľnú formu. Rozporuplné vyjadrenia sú zvýraznené červene v priloženej fotokópii zmluvy. V zmluve, ktorá sa negatívnym spôsobom odvoláva na Zákon č. 340/2005 Z.z. vystupuje pojem obchodný zástupca “ tipár ”, ktorý uvedený zákon nepozná. Nevyplácanie medziprovízií obchodnému zástupcovi v rámci viacúrovňového obchodu je za normálnych okolností v rozpore s dobrými mravmi, pretože táto provízna zložka je pri tomto type obchodu kľúčová.

Z uvedených dôvodov žiadam upravenie províznych výpisov za tie zúčtovacie obdobia, v ktorých mi boli počítané nulové medziprovízie z podriadených štruktúr na nižších pozíciách v zmysle platnej zmluvy o obchodnom zastúpení a doplatenie provízií v zmysle týchto províznych výpisov. Za absolútne absurdné považujem nulové medziprovízie zo zúčtovaní II. piliera, ktorý je vyplácaný mimo akúkoľvek zmluvu o obchodnom zastúpení.

V prípade, že táto moja predžalobná výzva k neplatnosti právneho úkonu nebude z Vašej strany akceptovaná, poverím D.A.S. Poisťovňu právnej ochrany, ktorej som klientom, mojim zastupovaním a bude vznesená určovacia žaloba s požiadavkou vyhlásenia neplatnosti právneho úkonu. Súčasne budú žalované aj skutky v zmysle §§ 420 a nasl. a §§ 451 a nasl. Občianskeho zákonníka.

Zároveň, vzhľadom na skutočnosť, že som bol v  zmysle vyššie popísaných skutočností evidentne uvedený do omylu, zvážim podanie v zmysle § 375 Trestného zákona.

S pozdravom

Ing. Jozef N e m e c

Príloha podľa textu
Co regionálna kancelária 1009
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

http://www.trinec.cz/diskuze/id356/

jarda.j 18.02.2011 23:14 nat-88-212-37-60.antik.sk
Metastáze

Nějak to vypadá na množení se "pitomců". Každý si myslí, že je "akademik", a přitom jde zjevně o individua činné ve službách pohostinských. Jeden se vydává za síť seminárnách hotelů s vedlejšími promiskuitními a jinými aktivitami nehodnými člověka, a druhý se s tím ani nepárá, a pod kamerami šmíruje svoje servírky, kterým dává minimální plat a po 14 dnech jim slíbí přidání po všech splněných přáních zákazníkům s tím, že si je napřed osobně odzkouší... a kde? No samozřejmě v kanceláři neslavně známé třípísmenkové firmy vydávající se právě za akademii a potentát veřejně koná obdobně... takže zjevný střet dvou bordelů, ne?

Kde se dva /bordely/ perou, tak třetí - slušný klient - vítězí. Klient nepotřebuje pro uzavření smlouvy žádný bordel a jeho prominenty, úchyláky a pasáky. Klient potřebuje vzdělané odborníky ve financích, v ekonomice, s lidským přístupem, a ne vesnické blábolící nevzdělané parazity zneužívající nejen lidi, ale i naše děti.

Pryč s touto lůzou. Tam, kam patří.

//www.hojko.com/akademia-financnej-gramot ... 46107.html
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Moje jméno je pravé... a lovím podvodníky. Sice amatérsky, ale úspěšně. Váš humor se mi líbí. Všichni ho potřebujeme.
Jarda CHu..
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Jarda CHu.. »

dufam ze to neje ziadna mafia alebo take daco lebo aj tam sa lovia velke
Napísať odpoveď