Vo včerajšom prvom príspevku som v druhom riadku tuším v štvrtej vete uviedol, že "nejdem obhajovať socializmus a už vonkoncom nie kapitalizmus" a ty teraz napíšeš, že som obhajoval život v socializmeStoporko napísal:no mne osobne príde prinajmenšom čudné, že jose tu píše o tom, ako za socíku sa nám lepšie žilo, lebo teraz sú naše súdy nafigu.
btw. Seth - ak som včera dobre čítal, tak Janio určil Tvoj vek, že máš 28 rokov (ak sa mýlim ostatné je bezpredmetné) - tak v čase ked padol socializmus si mal cca. 7 rokov - to je vek v čase pádu socializmu..., v čase, ked už chápadla tohto systému nefungovali ako v davnejších časoch.....Určite mi dáš za pravdu, že dnes 7-ročné dieťa vie o politike, o živote asi houby....a tušim som u Teba pred chvíľou prečítal príspevok, budem parafrazovať "milujem, ked niektorí čo ani socializmus nezažili sa o nom vyjadruju, chvália ho" - tak sorry, trochu vo mne evokuješ bývaleho československého prezidenta Vaška Havla - ktorému socializmus zhabal všetok majetok, tak sa stal najväčším bojovníkom za "Slobodu" a kapitalizmus mu majetok pre zmenu vratil....čo je logické a postupoval by tak asi každý. Ak ty si v tej dobe mal 7 rokov, tak neverím, že si mohol posúdiť, to či systém bol dobrý alebo zlý....to máš z rozprávania iných a nie zo svojej hlavy...tak neodcudzuj to, že ked sa nejakého prvku socializmus zastanem a neodsúdim ho ako ty, tak neviem čo to socializmus je, lebo som ho nikdy nezažil
V jednej veci sa s Tebou zhodnem, ako si písal....povaha slovákov je úboha, ked sme bití tak držíme huby....neprotestujeme, neštrajkujeme....vid v Česku ako lekári štrajkovali a odišlo cca. 3500 lekárov zo zdravotníctva a majú pokryť voľne miesta v Rakúsku...a v Česku pokryjú voľné fleky lekári zo Slovenska...to zas bude pokles kvality..., ale je tu jasne vidieť, že Česi sa za svoje práva vedia zdravo nasrať a ich slova neostavajú iba pri sľuboch....Len na Slovensku treba asi posúdiť, či ten kto by viedol protest a bol prvý medzi protestujúcimi, či by nebol ako jediny sankcionovaný prostriedkami, aké tento systém na Slovensku dáva do rúk tým mocným