inak to LoLko sa mi zda celkom easy .. mozno je to tym, ze hravam dotu, neviem, kazdopadne uplne mi stacilo precitat si vsetkych herov a ich spelly a popozerat itemy, nech v tom mam aspon nejaky prehlad, zahrat tutorial game a par hier s botmi a normalne sa uz chytam aj proti nejakym lvl 30.
League of Legends
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: League of Legends
to sa mu vobec nedivim, vazne by si mohol obcas pouzit vlastnu hlavu 
inak to LoLko sa mi zda celkom easy .. mozno je to tym, ze hravam dotu, neviem, kazdopadne uplne mi stacilo precitat si vsetkych herov a ich spelly a popozerat itemy, nech v tom mam aspon nejaky prehlad, zahrat tutorial game a par hier s botmi a normalne sa uz chytam aj proti nejakym lvl 30.
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pravdu mas, ale aj tak je trinity force na castera blbostOpak napísal: ked uz tak trinity force
Geogomeogo: Ale veď ty ho na screenoch nehráš na AP 
-
Geogomeogo
Light Professional
Kdeže, len skoro 2.0 AP z možnych 2.5 (bez Učka)rain3R napísal:Geogomeogo: Ale veď ty ho na screenoch nehráš na AP
ďalší čo si pletie ruky s nohamy
AP-ability power
AD-attack damage
Pokial tam vidím správne hráš ho na crit, teda AD.
AD-attack damage
Pokial tam vidím správne hráš ho na crit, teda AD.
-
Emkej
Light Professional
proti lvl 30? keď si low lvl tak proti 30tkam sotva budeš hrať jedine ak by si hral s kámošom lvl 30 alebo custom*****HERO***** napísal:to sa mu vobec nedivim, vazne by si mohol obcas pouzit vlastnu hlavu
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ved ano, s kamosom .. sam s levelmi na mojej urovni som to hral iba par krat a akoze mam z tych idiotov dost, co tam oni stvaraju
-
lekoklatik
VIP
Vcera som prvy krat skusil Masta Yi (bol som vsak opity takze ...)
samozrejme sme to prehrali. Po hre mi zacal pisat Masta Yi z enemy teamu ci som za neho hral prvy krat
a bla bla bla. Ja ze hej a bla bla bla.
Proste daval mi nejake typy a celkom sa mi pozdavalo ked mi povedal,
ze Masta Yi je dobre hrat na AD a ked sa ho dobre naucis s AD,
tak az potom vyskusat AP.
Toto bolo ku Geogogeogo
Nainstaloval, precital par "co a jak", zahral tutorial s Ashe kde sa mi aj zapacila a protivnikom rozbijal s Ashe sam, pretoze som hral proti takym lamam ako je Son-Goku.
Zacal som sa venovat runam a bla bla bla.
Je to zabavne a easy. Keby som hraval len solo, uz by som s tym davno sekol.
//ah...
samozrejme sme to prehrali. Po hre mi zacal pisat Masta Yi z enemy teamu ci som za neho hral prvy krat
Toto bolo ku Geogogeogo
Az na to ze nehravam dotu (presne kvoli tomu ze je to na mna zbytocne zlozite) som s LoL zacal uplne presne.*****HERO***** napísal:inak to LoLko sa mi zda celkom easy .. mozno je to tym, ze hravam dotu, neviem, kazdopadne uplne mi stacilo precitat si vsetkych herov a ich spelly a popozerat itemy, nech v tom mam aspon nejaky prehlad, zahrat tutorial game a par hier s botmi a normalne sa uz chytam aj proti nejakym lvl 30.
Nainstaloval, precital par "co a jak", zahral tutorial s Ashe kde sa mi aj zapacila a protivnikom rozbijal s Ashe sam, pretoze som hral proti takym lamam ako je Son-Goku.
Zacal som sa venovat runam a bla bla bla.
Je to zabavne a easy. Keby som hraval len solo, uz by som s tym davno sekol.
//ah...
-
Geogomeogo
Light Professional
Ja som to skusil zmiešať. Ked máš celkom high AP (niečo okolo 2) a celkom slušný dmg+crit chance, dáš si skoro každého.lekoklatik napísal:Vcera som prvy krat skusil Masta Yi (bol som vsak opity takze ...)
Toto bolo ku Geogogeogo
ty si zaostalý alebo máš niečo s očami ?
AP nie je attack speed..
AP nie je attack speed..
Ja už fakt neviem ako ti to vysvetlíme ...... AP - ability power - zvyšuje silu zvojich spellov, naopak AD- attack damage zvyšuje silu tvojhou autoattacku (báchania, v prípade yiho, sekania)
-
Geogomeogo
Light Professional
Omg, kľud... Áno, pomýlil som sa. Zabite ma. Jeden vacsi skiller jak druhy...Opak napísal:ty si zaostalý alebo máš niečo s očami ?
AP nie je attack speed..
lekoklatik napísal:
//keď sa človek ktorý mi dal za tento príspevok k mínus (prepac som opity) ohlási dám mu k plus. Vďaka : )
geogo : ano pomýlil si sa ostatní ta opravili a zase si to napisal chybne plus dal si zato opakovi aj k- tak sa trosku spametaj
Keby ste vedeli začo som ja podostával K- tak by ste plakali od smiechu, preto mi toto príde ako bezpredmetné riešiť to, a ešte k tomu tu. (nieže zato mne alebo wolfovi dáte zase k-)
Chcel by som sa spytat , preco ked chcem hrat s bratom (custom) 2vs5, tak mi napise ze mi neda XP.. musi byt vzdy rovnaky pocet, aj proti botom? neda sa ten coop hrat 2vs5 s XP
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 18:45)
myslim preco mi nejde to co-op vs all? mam to cierne
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 18:45)
myslim preco mi nejde to co-op vs all? mam to cierne
-
lekoklatik
VIP
@Meken: Musíte mať rovnaký počet aj v jednom, aj v druhom teame. Inak ti dá menej IP
diky to som si vsimol, len ma to trocha zarazilo, kedze by som si chcel s bratom zahrat 2vs5 ale XP mi neda... Inak su dake postihy za leave? Vsimol som si ze v profile su win, lost a left.. Ci je to len koli statistike ten left? su za to dake postihy? - XP -IP
-
lekoklatik
VIP
@Meken: Mne sa zatiaľ raz stalo (keď som začínal), že keď som 5x leavol (padol net, alebo som sa proste odpojil, lebo som šiel niekam preč, a vlastne to je jedno...), tak som mal penalty, že som mal na deň zabanovaný účet a nemohol som sa teda prihlásiť.
Inak netuším.
Vyzerá to v profile zle a leaver je nepríjemný. Takže ak vieš že nedohráš, nehraj.
Inak netuším.
Vyzerá to v profile zle a leaver je nepríjemný. Takže ak vieš že nedohráš, nehraj.
-
aruN
Professional
" Leavers get a % loss in IP and EXP gain after leaving a game for the next few games (not sure how many, but Limabeans from Riot has it stated somewhere), in addition to a permanent record on their account and a loss. They also may not join a new game until the one they left is over. "