problem s grafickou kartou-poradte mi

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Petrik333222
Amateur
Amateur

problem s grafickou kartou-poradte mi

Príspevok od používateľa Petrik333222 »

neda sa mi nainstalovat ovladac na graficku kartu...ked ho nainstalujem....nahodi mi blue screen a musim potom preinstalovat windows,lebo uz nezapnem pc...a cez monitor mam kadeake hak-baky,ked instalujem windows..zrejme bude odpalena grafika
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: problem s grafickou kartou-poradte mi

Príspevok od používateľa jarda.j »

Predovšetkým netreba reinštal W, dá sa predsa núdzový režim a odobratie ovládača. A je potrebné dať originálne CD ku tej karte.
Petrik333222
Amateur
Amateur

jarda.j napísal:Predovšetkým netreba reinštal W, dá sa predsa núdzový režim a odobratie ovládača. A je potrebné dať originálne CD ku tej karte.
no lenze,ked instalujem ovladac na graficku kartu,tak v polke ma vypne a uz pc nezapnem...musim preinstalovat windows....a original neviem kde mam...doteraz som instalovat ovladacom stiahnuty z netu
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Akosi nerozumiem. Ako že nezapneš PC, a pritom preinštalovávaš? Hovor PRESNE. Ináč sa nedá poradiť.
Petrik333222
Amateur
Amateur

jarda.j napísal:Akosi nerozumiem. Ako že nezapneš PC, a pritom preinštalovávaš? Hovor PRESNE. Ináč sa nedá poradiť.
ale uz som pisal,ze naistalujem windows,potrebne ovladace a ked instalujem ovladac na graficku kartu,tak v polke instalacie mi vypne pc,nahodi modru obrazovku a to je vsetko...uz sa na pracovnu plochu nedostanem...musim zase preinstalovat windows a zase sa mi neda nainstalovat ten ovladac na graficku kartu...bude teda graficka v haji
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Točíme sa dookola. Nabehne Win v núdzovom režime? /F8 pri resete/
Akože sa dá preinštalovávať, keď neide zapnúť PC?
Keď si chceš robiť srandu, tak na to budem kašlať aj ja.
Petrik333222
Amateur
Amateur

jarda.j napísal:Točíme sa dookola. Nabehne Win v núdzovom režime? /F8 pri resete/
Akože sa dá preinštalovávať, keď neide zapnúť PC?
Keď si chceš robiť srandu, tak na to budem kašlať aj ja.
vsak ja si srandu nerobim....nie nenabehne v nudzovom rezime...normalne nainstalujem windows cez bios...ked uz mam windows nainstalovany...dam potom instalovat ovladac na graficku...v polke instalacie ovladaca sa vypne pc a uz neprides na pracovnu plochu...musim teda zase preinstalovat windows cez bios,inak nepridem na pracovnu plochu
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Dobre, ideme v bodoch.
1. Rozhodenie HDD /ako FDISK/ pri nabootovaniu z ORIGINÁLNEHO CD WIN
2. Kašlať na ovládač grafiky, Win si dá default
3. Reštart

A výsledok? Ide to?
Petrik333222
Amateur
Amateur

jarda.j napísal:Dobre, ideme v bodoch.
1. Rozhodenie HDD /ako FDISK/ pri nabootovaniu z ORIGINÁLNEHO CD WIN
2. Kašlať na ovládač grafiky, Win si dá default
3. Reštart

A výsledok? Ide to?
no jasne ked nainstalujem novy windows,tak normalne pridem na plochu...vsetko ide nainstalovat,len ked zacnem uz instalovat grafiku...tak v polke to vypne...a uz nepridem na plochu..musim zase preinstalovat windows cez bios a pridem na pracovnu plochu,kym zase nezacnem instalovat grafiku....
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Máš problém s inštalačkou grafiky, použi inú. Preinštalácia Win je nezmysel, strácaš čas. A keď potrebuješ istotu, použi Live CD Linuxu a uvidíš, kde je problém.
Petrik333222
Amateur
Amateur

jarda.j napísal:Máš problém s inštalačkou grafiky, použi inú. Preinštalácia Win je nezmysel, strácaš čas. A keď potrebuješ istotu, použi Live CD Linuxu a uvidíš, kde je problém.
tam bude istotne odpalena graficka karta....a ako inak to urobim,aby som nemusel preinstalovat windows?....a cez tento ovladac som vzdy instaloval
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Odskúšai to Live CD... nedá sa robiť predčané závery, veď inštaluješ! A s "vadnou" grafikou? Nechvátaj, analyzuj, a polovičná metóda. Nechoď stále dookola. Opakuješ rovnaké chyby. Zastav, vyspi sa, a daj si zopár dní pokoj. Rob niečo iné, a keď, tak si pozvi odborníka.
Petrik333222
Amateur
Amateur

jarda.j napísal:Odskúšai to Live CD... nedá sa robiť predčané závery, veď inštaluješ! A s "vadnou" grafikou? Nechvátaj, analyzuj, a polovičná metóda. Nechoď stále dookola. Opakuješ rovnaké chyby. Zastav, vyspi sa, a daj si zopár dní pokoj. Rob niečo iné, a keď, tak si pozvi odborníka.
neaky program na to neni,co zisti co je s grafikou?....ci je zla?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Ty nečítaš, čo Ti píšem? Stiahni si Live CD Linuxu a odskúšaj ho nainštalovať, Ubuntu je takmer ako Win. Nedebatuj, a rob. Alebo to daj do servisu a rob si svoju robotu, keď neberieš ani rady. Počítače je odbornosť, na roky štúdia.
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lokkju »

no. chcelo by to upresniť hw konfigurácu a použitý systém. kým začneme robiť závery ...
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Ja mám podobný problém a nechcem zbytočne zakladať novú tému. Takže odinštaloval som starý ovládač GK, reštartoval PC a nainštaloval nový, ale akoby mi ho vôbec nenainštalovalo. V správcovi úloh mám pri GK výkričník a ani mi hry nejde spustiť. Mám W7 64bit, ATI Radeon HD5730, ovládače som stiahol 13.1 z amd.com. Jedná sa o notebook Lenovo Ideapad Y560.
pet2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pet2 »

vela sa da precitat aj z toho blue screenu. to len tak pre detail najlepsie ked by si si to sfotil a pogooglil napr. alebo vies co dones ho mne beriem iba 10e/hod. :D
Napísať odpoveď