problem s grafickou kartou-poradte mi
-
Petrik333222
Amateur
problem s grafickou kartou-poradte mi
neda sa mi nainstalovat ovladac na graficku kartu...ked ho nainstalujem....nahodi mi blue screen a musim potom preinstalovat windows,lebo uz nezapnem pc...a cez monitor mam kadeake hak-baky,ked instalujem windows..zrejme bude odpalena grafika
Re: problem s grafickou kartou-poradte mi
Predovšetkým netreba reinštal W, dá sa predsa núdzový režim a odobratie ovládača. A je potrebné dať originálne CD ku tej karte.
-
Petrik333222
Amateur
no lenze,ked instalujem ovladac na graficku kartu,tak v polke ma vypne a uz pc nezapnem...musim preinstalovat windows....a original neviem kde mam...doteraz som instalovat ovladacom stiahnuty z netujarda.j napísal:Predovšetkým netreba reinštal W, dá sa predsa núdzový režim a odobratie ovládača. A je potrebné dať originálne CD ku tej karte.
Akosi nerozumiem. Ako že nezapneš PC, a pritom preinštalovávaš? Hovor PRESNE. Ináč sa nedá poradiť.
-
Petrik333222
Amateur
ale uz som pisal,ze naistalujem windows,potrebne ovladace a ked instalujem ovladac na graficku kartu,tak v polke instalacie mi vypne pc,nahodi modru obrazovku a to je vsetko...uz sa na pracovnu plochu nedostanem...musim zase preinstalovat windows a zase sa mi neda nainstalovat ten ovladac na graficku kartu...bude teda graficka v hajijarda.j napísal:Akosi nerozumiem. Ako že nezapneš PC, a pritom preinštalovávaš? Hovor PRESNE. Ináč sa nedá poradiť.
Točíme sa dookola. Nabehne Win v núdzovom režime? /F8 pri resete/
Akože sa dá preinštalovávať, keď neide zapnúť PC?
Keď si chceš robiť srandu, tak na to budem kašlať aj ja.
-
Petrik333222
Amateur
vsak ja si srandu nerobim....nie nenabehne v nudzovom rezime...normalne nainstalujem windows cez bios...ked uz mam windows nainstalovany...dam potom instalovat ovladac na graficku...v polke instalacie ovladaca sa vypne pc a uz neprides na pracovnu plochu...musim teda zase preinstalovat windows cez bios,inak nepridem na pracovnu plochujarda.j napísal:Točíme sa dookola. Nabehne Win v núdzovom režime? /F8 pri resete/
Dobre, ideme v bodoch.
1. Rozhodenie HDD /ako FDISK/ pri nabootovaniu z ORIGINÁLNEHO CD WIN
2. Kašlať na ovládač grafiky, Win si dá default
3. Reštart
A výsledok? Ide to?
3. Reštart
A výsledok? Ide to?
-
Petrik333222
Amateur
no jasne ked nainstalujem novy windows,tak normalne pridem na plochu...vsetko ide nainstalovat,len ked zacnem uz instalovat grafiku...tak v polke to vypne...a uz nepridem na plochu..musim zase preinstalovat windows cez bios a pridem na pracovnu plochu,kym zase nezacnem instalovat grafiku....jarda.j napísal:Dobre, ideme v bodoch.
3. Reštart
A výsledok? Ide to?
Máš problém s inštalačkou grafiky, použi inú. Preinštalácia Win je nezmysel, strácaš čas. A keď potrebuješ istotu, použi Live CD Linuxu a uvidíš, kde je problém.
-
Petrik333222
Amateur
tam bude istotne odpalena graficka karta....a ako inak to urobim,aby som nemusel preinstalovat windows?....a cez tento ovladac som vzdy instalovaljarda.j napísal:Máš problém s inštalačkou grafiky, použi inú. Preinštalácia Win je nezmysel, strácaš čas. A keď potrebuješ istotu, použi Live CD Linuxu a uvidíš, kde je problém.
Odskúšai to Live CD... nedá sa robiť predčané závery, veď inštaluješ! A s "vadnou" grafikou? Nechvátaj, analyzuj, a polovičná metóda. Nechoď stále dookola. Opakuješ rovnaké chyby. Zastav, vyspi sa, a daj si zopár dní pokoj. Rob niečo iné, a keď, tak si pozvi odborníka.
-
Petrik333222
Amateur
neaky program na to neni,co zisti co je s grafikou?....ci je zla?jarda.j napísal:Odskúšai to Live CD... nedá sa robiť predčané závery, veď inštaluješ! A s "vadnou" grafikou? Nechvátaj, analyzuj, a polovičná metóda. Nechoď stále dookola. Opakuješ rovnaké chyby. Zastav, vyspi sa, a daj si zopár dní pokoj. Rob niečo iné, a keď, tak si pozvi odborníka.
Ty nečítaš, čo Ti píšem? Stiahni si Live CD Linuxu a odskúšaj ho nainštalovať, Ubuntu je takmer ako Win. Nedebatuj, a rob. Alebo to daj do servisu a rob si svoju robotu, keď neberieš ani rady. Počítače je odbornosť, na roky štúdia.
no. chcelo by to upresniť hw konfigurácu a použitý systém. kým začneme robiť závery ...
-
iceman1414
Medium Star
Ja mám podobný problém a nechcem zbytočne zakladať novú tému. Takže odinštaloval som starý ovládač GK, reštartoval PC a nainštaloval nový, ale akoby mi ho vôbec nenainštalovalo. V správcovi úloh mám pri GK výkričník a ani mi hry nejde spustiť. Mám W7 64bit, ATI Radeon HD5730, ovládače som stiahol 13.1 z amd.com. Jedná sa o notebook Lenovo Ideapad Y560.
vela sa da precitat aj z toho blue screenu. to len tak pre detail najlepsie ked by si si to sfotil a pogooglil napr. alebo vies co dones ho mne beriem iba 10e/hod.