PS: Držim palce
Problém vo vzťahu
Re: Problém vo vzťahu
Spravila si hlúposť ale to už asi vieš
, môj názor je asi taký že určite to svojmu "nastavajucemu" povec! Je tažke posudiť ako zareaguje ale popravde ja by som ta asi poslal k vode. Už len stoho dôvodu že človek čo na teba robí a stara sa o teba ( je v podstate živytel rodiny ) tak ho vymeníš
za "sako, peknu vonavku a kvet ktorý v podstate nema žiadnu cenu. Skus sa zamysliet ci by ten "kolega" platil hypoteku a chcel stebou mat nejaku buducnost?!. Ale svojmu drahemu to URČITE POVEC!!!
potom daj vediet
.
Shukvacik ty si asi cital len prvy post ze? keby si si to precital cele tak by si nenapisal to co si napisal!
Už som to prečítalkvoco napísal:Shukvacik ty si asi cital len prvy post ze? keby si si to precital cele tak by si nenapisal to co si napisal!
-
maciatko99
Medium Star
Ďakujem za všomožné reakcie. Spravila som hlúposť, viem to, bolo to vedomé a dlhodobé. Chápem nenavisť a zlosť niektorých ľudí, vzala som všetku vinu a zodpovednosť na seba, dostala som tvrdú kritiku pri ktorej som si aj poplakala, postavila som sa však na nohy, skúsila to napraviť a zdá sa, že je to na dobrej ceste. Včera večer sme sa stretli, dali si večeru, porozprávali sa, bolo to fajn, krásne, obnovili sa mi staré spomienky.
-
javatar
Hardcore addict
rozpravali ste sa aj o tom co sa stalo alebo sa tej teme vyhybate?
maciatko99: Úprimne ti poviem že som rád že je to na dobrej ceste! len už nikdy nerob take chyby podla toho čo si tu pisala tak vyzera že je to správny chlap! a to si nezaslúži. Milujho celým srdcom a určite budete spolu štastný.Držím vám palce.

-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
plakat pre kritiku? ach jaj
Skor by som reval za to co som spravil a nie preto ze mi to druhy ukazali co som spravil zle, ci tebe to pripadalo ako bezna vec resp. normalne?
Aky pocit si mala ked si sa s nim rozpravala? ako sa tvaril? ako sa zachoval? bolo na nom nieco vidno?
Skor by som reval za to co som spravil a nie preto ze mi to druhy ukazali co som spravil zle, ci tebe to pripadalo ako bezna vec resp. normalne?
Aky pocit si mala ked si sa s nim rozpravala? ako sa tvaril? ako sa zachoval? bolo na nom nieco vidno?
-
maciatko99
Medium Star
Javatar, nie, nerozprávali sme sa spolu o tom teraz. Len na tej diskotéke v piatok sme sa o tom chvíľočku bavili, aj pred týždňom alebo dvomi keď sme boli spolu.
Ďakujem Shukvacik!
Lollo, ono to nebolo len tak pre kritiku, ale ako som to všetko čítala, tak sa vynárajú spomienky, spomínaš na to krásne, na to čo si pokazil a tak to celé vyvrcholilo až do plaču.
Ďakujem Shukvacik!
Lollo, ono to nebolo len tak pre kritiku, ale ako som to všetko čítala, tak sa vynárajú spomienky, spomínaš na to krásne, na to čo si pokazil a tak to celé vyvrcholilo až do plaču.
Suhlasim s Grimom, ale to co pise Janio je nehorazne!
-
halabaster
Darca
Veru, janio pisal chlopotiny. A ako pozeram tak uz tu dva dni nebol. Snad to tu nezabalil. Aj trollov na fore treba. Mozno si to rozmysli a vrati sa (a mna snad nebude mrziet ze som toto zelanie napisal
)
-
maciatko99
Medium Star
Celý tento príbeh, zdá sa, vedie do dobrého konca. V poslednom čase sme vždy večer, ak pracovné povinnosti dovolili, trávili čas spolu, pár krát sme sa o tom aj napriek mojej nevôli porozprávali, ale teraz máme pred sebou aspoň všetko ujasnené, hlavy sú vychladnuté a možno sa to vráti do starých koľají.
-
javatar
Hardcore addict
To uz hlavy vychladnute? Ako prajem ti to, len sa mi to zda byt skoro... ale ved je to na vas... hlavne mu uz nevyved taku hlupost....
zasa až toľko toho nepovystrájala, po svete behajú aj väčšie svine, môže ruky nohy bozkávať tomu kolegovi, že ju nepretiahol...javatar napísal:To uz hlavy vychladnute? Ako prajem ti to, len sa mi to zda byt skoro... ale ved je to na vas... hlavne mu uz nevyved taku hlupost....
-
Janio
Zablokovaný
Ako vidím, po dlhom čase sa tu pohli ľady, žeby bol tvoj priateľ na toľko sprostý, ale fakt až tak zamilovaný ?
test, halabaster. Zaujímalo je, že všetci mi tu nadaváte, ale to, že vy ste perverzné hoveda je už iné čo ? Keď si mačiatko zverejnila karmu to bolo čítania. Nejak rýchlo ste zmenili názor keď tu dala fotku čo. Prasatá
test, halabaster. Zaujímalo je, že všetci mi tu nadaváte, ale to, že vy ste perverzné hoveda je už iné čo ? Keď si mačiatko zverejnila karmu to bolo čítania. Nejak rýchlo ste zmenili názor keď tu dala fotku čo. Prasatá
-
lollo
Professional
maciatko99 napísal:Celý tento príbeh, zdá sa, vedie do dobrého konca. V poslednom čase sme vždy večer, ak pracovné povinnosti dovolili, trávili čas spolu, pár krát sme sa o tom aj napriek mojej nevôli porozprávali, ale teraz máme pred sebou aspoň všetko ujasnené, hlavy sú vychladnuté a možno sa to vráti do starých koľají.
preco sa chces k nemu opat vratit? A ako si vlastne vtedy odovodnila svoje spravanie? ako skrat? alebo ako, preco chces byt zase s nim spolu a myslis ze to bude take iste? alebo co od toho ocakavas?
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
...good question lollo. Presne na toto som narážal aj ja v mojom príspevku.
-
halabaster
Darca
Janio: Neviem o com pises. Ja som sa zastal maciatka pred srackami co si sem pisal a tymi urazkami. Pisal som k veci teda jej problemu o ktorom sem pisala.
Co sa tyka nejakych fotiek maciatka co tu spominas. Ja na rozdiel od teba nemusim trapne nadbiehat nejakej osobe na diskusnom fore a predstavovat si nejake chlipnosti co tebe behaju po rozume.
Ukaz ty tvoju fotku nech mozme posudit tvoj vzhlad, ked tak rad posudzujes inych.
Co sa tyka nejakych fotiek maciatka co tu spominas. Ja na rozdiel od teba nemusim trapne nadbiehat nejakej osobe na diskusnom fore a predstavovat si nejake chlipnosti co tebe behaju po rozume.
Ukaz ty tvoju fotku nech mozme posudit tvoj vzhlad, ked tak rad posudzujes inych.
-
Janio
Zablokovaný
Boha tvojho nauč sa čítať ! Ja tie fotky spájam s tým, že keď ich niekto požiadal tak ich tu s radosťou dala, keby povedal, že chce nahé tak by ich dostal... (Ale to som písal už skôr) V predchádzajúcom príspevku som napísal, že všetci ste na ňu nadávali (samozrejme aj ja)
ale wuala keď mačiatko tu dala fotky si prečítaj jej komentáre ku karme. Samé perverzné veci - čiže ste prasatá. Takže nie mne to behá po rozume, ale Vám, pretože ja som jej nič nepísal. A neviem prečo by som mal svoju fotku ukazovať zrovna tebe. V tejto téme som nikoho vzhľad ani neposudzoval
// javatar nemusíš byť nasraný len preto, že si jej tiež dal zato K+ a nazval som ťa prasaťom... Nemusím nič dokazovať, to, že na tomto fóre sú perverzáci (ako maki a spol), ktorí tu píšu o mojich skúsenostiach, pritom sami honia na fotkách uživateľov...
A nemám dôvod prečo zisťovať kto jej karmu pridával je fakt, že jej pridávali len preto, že je sexi a sú nadržaní. Inak by skončila ako ja a prirovnávala by sa ku qwertymu pretože, bude mať 6 kocečky červené... Ten kto je charakter sa prizná
ale wuala keď mačiatko tu dala fotky si prečítaj jej komentáre ku karme. Samé perverzné veci - čiže ste prasatá. Takže nie mne to behá po rozume, ale Vám, pretože ja som jej nič nepísal. A neviem prečo by som mal svoju fotku ukazovať zrovna tebe. V tejto téme som nikoho vzhľad ani neposudzoval
// javatar nemusíš byť nasraný len preto, že si jej tiež dal zato K+ a nazval som ťa prasaťom... Nemusím nič dokazovať, to, že na tomto fóre sú perverzáci (ako maki a spol), ktorí tu píšu o mojich skúsenostiach, pritom sami honia na fotkách uživateľov...
A nemám dôvod prečo zisťovať kto jej karmu pridával je fakt, že jej pridávali len preto, že je sexi a sú nadržaní. Inak by skončila ako ja a prirovnávala by sa ku qwertymu pretože, bude mať 6 kocečky červené... Ten kto je charakter sa prizná
-
halabaster
Darca
Ty si strasne negativna a zakomplexovana osoba.
Ved nech sa pochvali, ked ma s cim. Nech sem da fotky. Preco jej to zavidis? Keby si sa mal ty s cim pochvalit, tak uz tu mas fotky vycapene a chlipne komenty od ephramka by si dostaval do karmy ty.
Len plujes jed a kopes okolo seba. S takymito nazormi to v zivote daleko nedotiahnes. A ak ano tak snad len ku kleopatre z turca
.
Ved nech sa pochvali, ked ma s cim. Nech sem da fotky. Preco jej to zavidis? Keby si sa mal ty s cim pochvalit, tak uz tu mas fotky vycapene a chlipne komenty od ephramka by si dostaval do karmy ty.
Len plujes jed a kopes okolo seba. S takymito nazormi to v zivote daleko nedotiahnes. A ak ano tak snad len ku kleopatre z turca
-
javatar
Hardcore addict
Povinne OT Janio-vi: podpisujem kazdu svoju karmu a maciatko nema odomna ani jednu (prave som si to cekol), nikdy som nepisal o tvojich skusenostiach v urazlivom smere, perverzak sice som (asi ako kazdy chlap) ale nehonim si na fotkach inych uzivatelov (zvlast ked su tu vacsinou chlapi a som heterosexual) - nauc sa prijmat konstruktivnu kritiku - AMEN
maciatko: otazka tvojich ocakavani je namieste, novy vztah s nim sice moze byt plnohodnotny a krasny, ale uz to nikdy nebude to co byvalo - aj ked myslienky na tvoju zradu sa budu v oboch hlavach vyskytovat coraz zriedkavejsie...
maciatko: otazka tvojich ocakavani je namieste, novy vztah s nim sice moze byt plnohodnotny a krasny, ale uz to nikdy nebude to co byvalo - aj ked myslienky na tvoju zradu sa budu v oboch hlavach vyskytovat coraz zriedkavejsie...