Najlepšie vs. najhoršie rande v živote.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wrtulka33
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Najlepšie vs. najhoršie rande v živote.

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Zdravím :smt006 !
Neviem, či už tu je taká téma, nič mi ale nevyhladalo. Prípadne, ak áno, tak ju kľudne zmažte.
Zaujímalo by ma, ako vyzeralo vaše najlepšie, prípadne najhoršie rande, ktoré ste kedysi zažili.. :)

Tak začnem tým lepším:

Medzi moje najkrajšie rande patrí asi to prvé, ktoré som pred 3-ma rokmi zažila:
Po roku a pol písaní na nete som konečne pozvanie do kina nakoniec prijala..
Samozrejme, ako každá žena chce ohromiť čo najviac a tak hneď ako som ráno rozlepila oči, už som sa venovala príprave na tento deň D. / nákupy- aby som nemusela ísť "nahá", keďže som žena a my ženy máme vždy problém, čo na seba.. narucovanie omietky atď - atď.. :lol: /
Tesne pred odchodom som si stihla vypočuť pár rád od starších a skúsenejších (starká ;) ) a utekala som na autobus, ktorý som (ako vždy) stihla LTT.
Nastalo stretnutie:
Bolesti brucha, oficiálne zoznámenie, neviditeľný kvet, prechádzka - miestami zavial vánok ticha a nakoniec sme prišli pred kino..
Ešte ako nesmelí jedinci sme sa riadili pravidlom šetriť slovami a tak kino prebehlo bez nejakého "násilného rušenia" filmu..
Po kine nastala príjemná prechádzka, posedenie na námestí, pekný rozhovor, smiech až sme celkom zabudli na čas..
Svoj posledný autobus som nestihla.. Vlaky k nám nejazdia a tak som bola odkazaná zavolať otcovi, aby prišiel po mňa na najbližšiu vlakovú zastávku do vedľajšej dediny..
To však nebol koniec pre mňa najkrajšieho rande, vo vlaku som zažila aj svoj Prvý bozk.
Takže, keď to zhodnotím bolo to pre mňa to najkrajšie..
Už len preto, že som práve zažívala prvé rande, prvý bozk, prvý vzťah - v ktorom som zažila aj iné doposiaľ nepoznané chvíle..

Medzi moje najhoršie a zároveň aj navtipnejšie rande patrí asi pozvanie von len tak na prechádzku..
Dotyčný prišiel po mňa pred jazykovku, kecali sme, šli do parku, kde okolo lietajúci vtáčik sa práve stihol napapať nevydržal a obsah svojho bruška vypustil z výšky priamo do môjho výstrihu .. Obaja sme sa nezdržali a vybuchli.. A tak som bola nútená ísť na verejné WC si to vyčistiť..
Aby toho nebolo málo, tak s navlhčeným trikom a fľakom sme sa rozhodli ísť na zmrzlinu.. Sadli sme si k fontáne, len tak kecali, až kým dotyčný sa nepokúsil mi dať kúsok zmrzky na nos.. Pokus - omyl alebo zhoda náhod..
Mne v tom spadol mobil pod jeho nohy, tak som sa vtedy nahla a celou hlavou nabúrala do jeho zmrzliny.. :lol:
Ach trpka.. Teta na verejnom WC si musela určite niečo o mne pomyslieť, raz s okakaným výstrihom som ju pri vchode zdravila, potom opäť so zmrzlinou na čele..
Tento deň patrí ku tým najhorším v priečinku RANDE, ale určite ku tým najvtipnejším, ale zato nezabudnuteľným na celý život..

Pochváľte sa aj vy so svojimi zážitkami :-) , rada si niečo prečítam a možno sa aj spoločne zasmejeme..

//Poprosím, ak by bolo možné, zdržte sa príspevkov OT..
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Najlepšie vs. najhoršie rande v živote.

Príspevok od používateľa hughito »

Našťastie som nič také ako rande v živote nemal. Neviem si to ani predstaviť. :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

teraz sa chvalis alebo stazujes? :)
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D.I.K. »

asi chváli ale nechcel bi som také nič zažiť :D :D dobrý trapas
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

Najlepsie: neviem, vsetky mali nieco do seba, skoro na vsetkych co som bol sme sa s dievcatom smiali, rozpravali atd. takze ziadne rande s WAU efektom sa nekonalo
Najhorsie: bol som s jednou truľou ktorá bola introvertný typ...necekla ani slovo, len na mna tuzobne pozerala co poviem, prikyvovala mi na vsetko, proste mal som monolog a ked som sa ju snazil nejako zapojit do diskusie tak ako keby sa bala rozpravat. Nakoniec ma chcela silou mocou bozkavat ale s hentakou babou som ani nemal zaujem. Proste moje monologove rande bolo asi to najhorsie
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

peter no tak sa bála je tam toho... Vždy je to tak, že niekto je komunikatívnejší
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no najlepsich som mal asi kopec... jedno ktore si tak specialne spominam bola oslava vyrocia - uplne prekvapenie bolo ze som dostal svoj vtedajsi vytuzeny darcek (vtedy som si chcel kupit vodnu fajku - este dobre ze som si ju nekupil :D ), co poriadne potesilo

no a najhorsich mam tiez asi kopec - posledne blbe bolo na valentina (mam teraz priatelku 2000km od seba tak to bolo take skype-rande, ak sa to rata) - no a dopadlo tak ze sa so mnou 3 dni poriadne nerozpravala...

ale neako si to nezapamatavam ze best/worst rande ever...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no u mna to je vsetko na jedno kopyto cize sedy priemer ale pamatam si na svoje prve ako na najvtipnejsie... skoncil som v kvetinaci 2x2 metre, holka na mne a asi 15 ludi naokolo na nas pozeralo ze co sa deje... :D
wrtulka33
Light Star
Light Star

Maki napísal:no u mna to je vsetko na jedno kopyto cize sedy priemer ale pamatam si na svoje prve ako na najvtipnejsie... skoncil som v kvetinaci 2x2 metre, holka na mne a asi 15 ludi naokolo na nas pozeralo ze co sa deje... :D
A čo sa dialo v tom kvetináči ? :lol: resp. prečo ste sa tam ocitli.. :) ??
Maki
Darca
Darca

dostal som vtedy prveho francuzaka v zivote(holka bola skusenejsia a iniciativnejsia - hold mal som 15) a akosi sa na mna zvalila, ja som to neustal a skoncili sme v kvetinaci... a pokracovali... nic vazne, ale tie pohlady ludi stali zato

// edit: tak som si spomenul aj na najhorsie... pekny slnecny den, vybrate krasne miesto, holka sa tesila, ja som sa tesil... bezim si do auta po slnecne okuliare a auto nikde... pozeram ze to snad nie... volam holke, ta nedvihala... tak som rozmyslal ze co skor, ale dohoda je dohoda, bezal som tam, stretli sme sa, priblizil som jej situaciu, ospravelnil som sa... a este bola taka zlata a sla so mnou na policiu aby som sa dozvedel ze auto mi neukradli, iba odtiahli kvoli blokovemu cisteniu ulice (1800kc vprdeli, brnaci poznaju mozno, rande pokazene, a tak) - dokopy sme to sice nedali ale sme super kamosi doteraz, a smejeme sa na tom stale ked si na to niekto z nas spomenie...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

maki :D na jedno kopyto, asi to bude tým, že si iný vzťah nemal ? (ako si sa aj sám vyjadril, že si na ženy po prvom vzťahu zanevrel ? :D)
No a jasné, že bolo najvtipnejšie, najlepšie, najhoršie, najsmutnejšie, najkrajšie keď si iné ani nemal :lol:

Jaj makáč, ako vidím tak makáš a dobré si ma pobavil :smt046
Jj, klikaj ignore list tu je na hovno... A určite si so to už prečítal, vždy si to prečítaš, pretože si zvedavý :D (Vedel som, že sa pozrieš)

// Nezáleží na dĺžke, ale na výkone...
Maki, kto mlčí, ten svedči ?
Maki
Darca
Darca

Tento príspevok napísal Janio, ktorý je vo vašom liste ignorovaných. Zobraziť príspevky. - oplati sa mi to rozkliknut? mam o tom iste pochybnosti

janio: tak som sa na to pozrel a musim sa iba smiat... na tvoj vylev ani nejdem reagovat, ja viem svoje.. :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

osobne nechapem preco v kuse riesite nejake blbosti. na to tu mate SS. alebo sa stretnite, vylozte vtaka na stol a kto bude mat vacsi tak vyhral. Kokos ved ste dospeli ludia tak komunikujte s nejakou urovnou.
wrtulka33
Light Star
Light Star

to Janio:
Porozprávaj nám niečo aj o tvojom RANDENÍ, že sa buď pobavíme alebo niečo nové naučíme.. :)
Ak nie, tak sa nevyjadruj k iným príspevkom.. Nemyslím to zle, ďakujem.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tlacitko DELETE :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

možno mal blbe obdobie a čo ? ak je vpohode , bavite sa atd. kominakcia tak isto vpohode tak prečo nie , ak otom nechec hovoriť tak to nebudem siliť a počkam neskor ked bude vás vzťah asi na nejakom vačšom levely, ale o tomto wrtulka asi v tejto téme písať nechcela :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tlacitko DELETE :wink:
wrtulka33
Light Star
Light Star

ephramko napísal:myslis si, ze je normalne, ked ma niekto tazke zivotne obdobie, tak si zacne ziletkou rezat hlboke rany po tele? tebe sa to tiez stava, ked mas blbe obdobie ?
Ja verím, že Ťa trápia problémy Tvojho milého.. Verím, že ma ťažké obdobie a keď si už niekto chce siahnúť na život, tak potrebuje odbornú pomoc, ale prosím neriešte to tu :). Už len preto, že ste si všimli tento drobný červený nápis. Ďakujem :smt006
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Uz sa tesim na ten flame, ktory tu bude treba premazar.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nie, nerežem sa ale ty nevieš čo si zažil , možno niečo prečo sa chcel zabiť .Ako vravím neviem čo sa stalo,možno ho odvrhla rodina lebo je homosexual možno to stým nema nič spoločne ja fakt neviem ale určite by som sa snim neprestal(v mojom prípade snou) stýkať len kôli tomu , respektive by som sa snažil sním otom porozprávať a ty kedže sa pohybuješ v okolí psychologie by si to mal chápať dvojnásobne
jednoducho ak je snim sranda,všetko vpohode tak takýto človek je asi stýchto depresií vonku a chce sa baviť aj ked jazvy už nezmiznu a preto ti aj možno povedal že spadol lebo sa asi hanbí alebo ti možno ešte natoľko nedôveruje

ale ako vravím , nezaujima ma čo bolo ale čo je teraz a ak som sniekym teraz štastny tak si to užívam a neriešim , ked otom bude chcieť hovoriť tak ti povie prečo to spravil

wrtulka prepáč :)

dalej to rozoberajme ak chceš už cez SS
Napísať odpoveď