Neviem, či už tu je taká téma, nič mi ale nevyhladalo. Prípadne, ak áno, tak ju kľudne zmažte.
Zaujímalo by ma, ako vyzeralo vaše najlepšie, prípadne najhoršie rande, ktoré ste kedysi zažili..
Tak začnem tým lepším:
Medzi moje najkrajšie rande patrí asi to prvé, ktoré som pred 3-ma rokmi zažila:
Po roku a pol písaní na nete som konečne pozvanie do kina nakoniec prijala..
Samozrejme, ako každá žena chce ohromiť čo najviac a tak hneď ako som ráno rozlepila oči, už som sa venovala príprave na tento deň D. / nákupy- aby som nemusela ísť "nahá", keďže som žena a my ženy máme vždy problém, čo na seba.. narucovanie omietky atď - atď..
Tesne pred odchodom som si stihla vypočuť pár rád od starších a skúsenejších (starká
Nastalo stretnutie:
Bolesti brucha, oficiálne zoznámenie, neviditeľný kvet, prechádzka - miestami zavial vánok ticha a nakoniec sme prišli pred kino..
Ešte ako nesmelí jedinci sme sa riadili pravidlom šetriť slovami a tak kino prebehlo bez nejakého "násilného rušenia" filmu..
Po kine nastala príjemná prechádzka, posedenie na námestí, pekný rozhovor, smiech až sme celkom zabudli na čas..
Svoj posledný autobus som nestihla.. Vlaky k nám nejazdia a tak som bola odkazaná zavolať otcovi, aby prišiel po mňa na najbližšiu vlakovú zastávku do vedľajšej dediny..
To však nebol koniec pre mňa najkrajšieho rande, vo vlaku som zažila aj svoj Prvý bozk.
Takže, keď to zhodnotím bolo to pre mňa to najkrajšie..
Už len preto, že som práve zažívala prvé rande, prvý bozk, prvý vzťah - v ktorom som zažila aj iné doposiaľ nepoznané chvíle..
Medzi moje najhoršie a zároveň aj navtipnejšie rande patrí asi pozvanie von len tak na prechádzku..
Dotyčný prišiel po mňa pred jazykovku, kecali sme, šli do parku, kde okolo lietajúci vtáčik sa práve stihol napapať nevydržal a obsah svojho bruška vypustil z výšky priamo do môjho výstrihu .. Obaja sme sa nezdržali a vybuchli.. A tak som bola nútená ísť na verejné WC si to vyčistiť..
Aby toho nebolo málo, tak s navlhčeným trikom a fľakom sme sa rozhodli ísť na zmrzlinu.. Sadli sme si k fontáne, len tak kecali, až kým dotyčný sa nepokúsil mi dať kúsok zmrzky na nos.. Pokus - omyl alebo zhoda náhod..
Mne v tom spadol mobil pod jeho nohy, tak som sa vtedy nahla a celou hlavou nabúrala do jeho zmrzliny..
Ach trpka.. Teta na verejnom WC si musela určite niečo o mne pomyslieť, raz s okakaným výstrihom som ju pri vchode zdravila, potom opäť so zmrzlinou na čele..
Tento deň patrí ku tým najhorším v priečinku RANDE, ale určite ku tým najvtipnejším, ale zato nezabudnuteľným na celý život..
Pochváľte sa aj vy so svojimi zážitkami
//Poprosím, ak by bolo možné, zdržte sa príspevkov OT..