Pravdupovediac nakopol ma jeden maďar tento víkend v Krompachoch na Plejsoch, mal prilbu so štítom, takže nepotreboval lyžiarske okuliare. Niečo podobné som potom ešte videl u ďalších dvoch ľudí. Tak sa mi to zapáčilo, že by som to veľmi rád zohnal. Štít chcem hlavne preto, že nosím dioptrické okuliare a nemám dobré skúsenosti s klasickými lyžiarskymi okuliarmi. Kúpou takejto prilby by som zabil dve muchy jednou ranou.
Problém však je, že som teraz trochu surfoval a veľa takých prilieb som nenašiel. Vlastne som našiel len jednu, avšak tá cena..
http://www.dropzone.sk/product.php?id_product=671
Ten maďar mal niečo takéto (bez toho oblúku na bradu), ale tí druhí mali menší štít s výrezom na nos. A takúto som nikde nenašiel.
Stretli ste sa v nejakom obchode s niečim takýmto? Aký máte názor na tento druh prilby?
Prípadne ľudia s dioptrickými okuliarmi.. ako riešite lyžovačku a lyžiarske okuliare? Kolegyňa si kúpila špeciálne lyžiarske okuliare od Bollé, pod ktoré sa dajú dať aj klasické okuliare, ale čo ja viem? Občas nosím aj šošovky, ale keďže mám tvrdé kontaktné šošovky, nie sú až tak pohodlné a mal by som strach s nimi lyžovať.