papier na navrhovanie plosnych spojov

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

papier na navrhovanie plosnych spojov

Príspevok od používateľa Runes »

Chlopi nemate to dakto doma bola to taka stvorcekova siet ako mas klasicky papier "mm" len rozmer stvorcekov bol priamo prisposobeny na suciastky ze co ja viem 5stvorcekov bol odpor, kazdy 2 stvorcek bol na nozicku IO atd atd. idealne by bola oskenovana A4 abo som to rovno mohol tlacit na A4 bo inak sa to tam pri tom nepatrnom zmansovanie zvacsovani do....
110mat110
Light Professional
Light Professional

Re: papier na navrhovanie plosnych spojov

Príspevok od používateľa 110mat110 »

neviem ci ti to pomoze, ale stryko robi plosaky v PC cez nejaky program (fakt neviem ako sa vola) a potom to vytlaci na foliu a fotoplosak... je to fakt presne
skus pogooglit
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no neboj tolko gramotny som :-D ale ja momentalne pracujem na speci plosaciku ktory ma speci rozmer a speci umiestenia suciastok a mam ho vlasten aj navrhnuty len to potrebujem dostat do riadkov po ked prikladam suciastky vznikaju tam odskoky.

BTW rozpetie ma vraj byt 2,54mm

//autoeditácia príspevku (21 Feb 2011, 20:20)
Prílohy
B663003Ed01.pdf
(25.95 KiB) 28 stiahnutí
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Skočíš do papierníctva a vypýtaš si jednoduchý "milimetrový papier". A ten program: Eagle :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

omg si zober mm papier a priloz suciastku a uvidis ci ti budu sadat piny do stvorcekov, uz som to nasiel a postol som to este vcera do mojho predchadzajuceho prispevku ked dakto bude cet si to stiahne. Bo neviem ty si to asi este nerobil abo co proste ten papier ked das tak napr 5 bodiek je presne rozmer odporu cize nemusis prikladat suciastky ako sulin ale rovno bodkujes spoje a tahas prepojenia. A Eagle poznam Formicu poznam a este aj neviem co mam ale to mi je ted nanic bo toto ma presny rozmer a riesim to proste speci speci speci sposobom a pohybujem daktorimi vecami podla konstrukcie cize ten papier ceruzka a guma.
Napísať odpoveď