Maki napísal:ako citam prispevky vsetkych co sa do maciatka navazaju v kazdej druhej teme - len cakam kedy konecne dospejete a pochopite ze taketo veci sa deju a su pomerne normalne...
uf... no diať sa dejú, ale že by boli normálne? dúfam, že to nikdy nedospeje až do toho bodu, že sa budú takéto veci považovať za normálne
Ako moja mama hovorí: "Dievča moje, rozumiem ti, ale pomôcť ti nemôžem." (nikto ti tu nemôže pomôcť).
Na jednej strane rozumiem tej "chémii" - celý život som odsudzovala ľudí, ktorý hoci len raz, podviedli manžela, partnera... na druhej strane sa mi stalo, že tiež som stretla človeka, z ktorého "čosi" vyžarovalo a vedela som, že by stačilo len povedať a nebol by problém... ALE

... preto sme ľudia a nie zvieratká, lebo používame rozum (schválne nepíšem mozog) a uvedomujem si, že hoci mi pri tom chlapovi všetky hormóny udierajú do hlavy a aj inde, tak predsa mám doma (alebo na druhom konci baru) manžela, partnera... ktorého ľúbim aj srdcom, nielen "telom" a viem, že to správne nie je, že by ho to ranilo, a preto si radšej namiesto ďalšieho pohára vína objednám kyslý džús na prebratie...
... no ale stalo sa... pomôcť ti tu nepomôže nikto... nikomu neželám nič zlé, preto dúfam, že nech to s vami skončí akokoľvek, tak to bude šťastné riešenie pre oboch...