League of Legends
Re: League of Legends
Dneska som si po dlhom čase zahral s Mordekaisrom a ejho quadra kill a na konci 15/3/19 (neskutocny jebac, nielenze je nezabitelny, ta ultimatka mrda za 50% HP s troskou AP a to je strasne proste)
Aby som este nieco povedal... Feednute Yicko je koniec, mal si stastie ze si mal proti sebe debilov co ti to dovolili... Nevidel som osobne v ranked este nejaky team co dovolil yicko sa feednut na taku uroven aby bolo nezvladatelne...
Inak co som to cial Master Yi na AP? To je nejaka ko*ot najvaciseho kalibru nie?
Aby som este nieco povedal... Feednute Yicko je koniec, mal si stastie ze si mal proti sebe debilov co ti to dovolili... Nevidel som osobne v ranked este nejaky team co dovolil yicko sa feednut na taku uroven aby bolo nezvladatelne...
Inak co som to cial Master Yi na AP? To je nejaka ko*ot najvaciseho kalibru nie?
VSetko zalezi ake veci mas( prve killi ak su tvoje, potom je to malina).. ja som hral za mallza a s ultimatkou som fidleho dal na jednu ranu, co bol taky slaby oproti mne... tak isto aj ked mas dobre veci, napriklad s tryndom co hravam, tak kludne na 2-3 rany som daval
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prisahám, že sa teraz nemýlim, ako to bolo na predošlej strane 
Aj podľa mna je to riadna konina. Ale raz som takeho Yiho stretol, a na konci daval alpha strikom 800hp len tak dole
Ale neoplati sa to podľa mna.
Inač, kupil som si Twisted Fade. Skvelý champ
Ten jeho spell "Pick a Card" je úžasný a 3. spell (Každy 4. attack niečo cez 130dmg+) + AD/AS Build = DMG jak sviňa 
//Malzahar je OP
Za toho som hral prvy krat, a skore: 10/3/10. Proste ta jeho dotka nahradza ignite.
///Feednuty Trynda = Koniec
Aj podľa mna je to riadna konina. Ale raz som takeho Yiho stretol, a na konci daval alpha strikom 800hp len tak dole
Inač, kupil som si Twisted Fade. Skvelý champ
//Malzahar je OP
///Feednuty Trynda = Koniec
-
lowmanek
Light Professional
No tak k tomu mordemu - uz som dlho nehral proti nemu, ale isty cas bolo obdobie kedy zanho hrali vsetci...vtedy som dost casto proti sebe chytal skillov, ktory maly hned odzaciatku mega HP run/mega resist runy a uz vtedy sa nedali zabit...potom este dostali par assistov/killov a na lvl 6 uz to towerdieoval bez problemov...a teda podla mna si morde vyzaduje aj trochu skillu 
k malzaharovi nie je moc co hovorit...uz prvy den co ho tam dali tak som vedel ze bude OP. proste ta ultyna stunuje podla mna az na strasne dlho a ten jed alebo co to je (mi tomu hovorime sracka na celo) ked mu zacne doplnat manu...dovidenia
trynda - hravam zanho hru co hru a uz len cakam kedy ho nerfnu...mam cryt dmg runy uz takmer vsetky (33%)...na lvl 6 to zacnem vytahovat a vzdy sa 1-2 killy podaria, potom si idem dat cervenu golemov vlkov a draka, nakupim a opat to strikujem
v late game s full eq som dal naj cryt zatial nejakych 1300 co je podla mna uz dost slusne
a ak si predstavite ze sa to na vas vrhne ak nieste nahodou s teamom tak ste v <> behom 5tich sekund 
A este k tomu chatu co sa vytvoril - hojko - nemyslel som ze sa to tak uchyti
ked tam poobede pridem su tam vzdy aspon 4 (co je podla mna na to kolko ludi to tu hrava vcelku dost). A davam este do pozornosti cesko-slovenski chat - czech a forum - www.forum.leagueoflegends.cz/
k malzaharovi nie je moc co hovorit...uz prvy den co ho tam dali tak som vedel ze bude OP. proste ta ultyna stunuje podla mna az na strasne dlho a ten jed alebo co to je (mi tomu hovorime sracka na celo) ked mu zacne doplnat manu...dovidenia
trynda - hravam zanho hru co hru a uz len cakam kedy ho nerfnu...mam cryt dmg runy uz takmer vsetky (33%)...na lvl 6 to zacnem vytahovat a vzdy sa 1-2 killy podaria, potom si idem dat cervenu golemov vlkov a draka, nakupim a opat to strikujem
A este k tomu chatu co sa vytvoril - hojko - nemyslel som ze sa to tak uchyti
aky postup volis pri nakopovani u tryndy?...
sry ze sa pytam, ale som celkom noob v tychto veciach, ale co presne znamena feednuty a nerfnuty a OP? Logicky tusim, ze feednuty bude ako (upgradovany, vylepseny) , nefrnuty , ze mu znizia alebo zmenia kuzla, ci? a ten OP, ze je moc silny?

sry ze sa pytam, ale som celkom noob v tychto veciach, ale co presne znamena feednuty a nerfnuty a OP? Logicky tusim, ze feednuty bude ako (upgradovany, vylepseny) , nefrnuty , ze mu znizia alebo zmenia kuzla, ci? a ten OP, ze je moc silny?
OP - owerpowered, a teda ku*va silný, lepší ako ostatný.... V podstate nieje nikto OP lebo sú vyrovnaný ale to vela ludí nevie pochopiť. A vôbec je to zložité, napr. keby si hral 1v1 a ty by si mal ashe (prepáč leko že si ju zase beriem do úst) proti warwickovi, ano mohol by si tvrdiť že je OP lebo na férovku by ťa dal 
Feednuty - máš 10/0, všetci ostatný nemajú ani po 3 killy a máš nakúpené také itemi že by si mohol dávať instant killy, presne ako ty s malzharom na fidla, ale proste hodíš mu bublinku a je* kým dojde k veži je mrtvy. Ja som sa najviac nafeedil za kassadina, mal som 46 killov, ale kassa je svina veď silence,neuveritelny burst dmg a teleport v jednom champovi, čo by to mohlo byť?
inak feednuty je doslova preložené nakŕmený, nažratý. Pokial máš nad 30 killov tak si overfed
. Ale v podstate by to balo byť FEDnutý lebo toto sloveso je nepravidelné a minulý čas je fed, nie feeded.
Nerfnuty - po patchi ti znížia dmg lebo sa šeci čo na vlada nemajú sťažujú že je OP
A k tomu TF, už neviem kto písal že si ho kúpil, tak podľa mňa silný vôbec nieje, jediné jak sa dajú nachytať killy je portovať sa k skoro mrtvym nepriatelom a zabiť ich.
Ten bol už asi 4 krát nerfnutý, najprv sa hrával na AP, potom na AD, potom iba hybrid, tedaz zase niečo..... Ale celkovo nieje slabý a hráva ho málo ludí, je taký stredno silný. A hlavne zozačiatku ťažký.
Feednuty - máš 10/0, všetci ostatný nemajú ani po 3 killy a máš nakúpené také itemi že by si mohol dávať instant killy, presne ako ty s malzharom na fidla, ale proste hodíš mu bublinku a je* kým dojde k veži je mrtvy. Ja som sa najviac nafeedil za kassadina, mal som 46 killov, ale kassa je svina veď silence,neuveritelny burst dmg a teleport v jednom champovi, čo by to mohlo byť?
Nerfnuty - po patchi ti znížia dmg lebo sa šeci čo na vlada nemajú sťažujú že je OP
A k tomu TF, už neviem kto písal že si ho kúpil, tak podľa mňa silný vôbec nieje, jediné jak sa dajú nachytať killy je portovať sa k skoro mrtvym nepriatelom a zabiť ich.
jo feednty trynda je koniec... neznasal som to kedysi... ale neviem ale zda sa mi ze mu nerfli ultimatku, lebo (teraz fakt neviem) si myslim ze pred tym sa s rankom zvacsovala doba toho Endless Rageu a teraz je konstantnych 5sec co neni tak strasne vela...
Malzahaar - OP ultimatka na 1v1 v clashoch co ja viem... on tiez viac menej nemoze nic robit ked to casti ... ale 1v1 je to koniec
Inak vsimli ste si range toho blitzoveho natiahnutia? to je prosim pekne jak brutalne? Ten ko*ot natiahne z base middle turretu cez stenu (!!!) az ku lesu ty kokos to neni normalne... a vyhnut sa tomu tiez extra neda, ak ide trafit tak trafi a malo kedy to clovek ovplyvni... fuj
Malzahaar - OP ultimatka na 1v1 v clashoch co ja viem... on tiez viac menej nemoze nic robit ked to casti ... ale 1v1 je to koniec
Inak vsimli ste si range toho blitzoveho natiahnutia? to je prosim pekne jak brutalne? Ten ko*ot natiahne z base middle turretu cez stenu (!!!) az ku lesu ty kokos to neni normalne... a vyhnut sa tomu tiez extra neda, ak ide trafit tak trafi a malo kedy to clovek ovplyvni... fuj
-
Emkej
Light Professional
no s tým blitzovým hookom to nieje také jednoduché trafiť ak si ľudia dávajú trošku pozor a tryndová ulti trvala pred nerfom 6 sec ale myslím, že mu zvýšili base crit rate
-
lowmanek
Light Professional
K tomu eq za tryndu..idem najklasickejsi aky moze byt 
Tak ale najskor runy, etc
Runy si kupujem vsetky do Crytical damagu(pozor nie crytical striku)
Masteries mam 21 0 9 a odporucam vylepsit v offense 10% cryt dmg
Summoner spelly mam Exhaust a Ghost
A EQ: zacnem s Brawler's Gloves (8 cryt strike) + 2 lahvy na zivot
potom kupim boty podla enemy, bud Berserker's Greaves, Mercury's Treads alebo Ninja Tabi
dalej Zeal a Cloak of Agility
potom bud poskladam prvy bud Infinity alebo Phantom
ak mam uz oboje tak dam dokopy najskor Bloodthirster alebo Frozen Mallet a potom druhe
k poslednemu itemu sa dostanem naozaj malokedy ale ten je uz naozaj podla enemy, ako sa dari, atd. ale zvacsa je to Madred's Bloodrazor
Tak ale najskor runy, etc
Runy si kupujem vsetky do Crytical damagu(pozor nie crytical striku)
Masteries mam 21 0 9 a odporucam vylepsit v offense 10% cryt dmg
Summoner spelly mam Exhaust a Ghost
A EQ: zacnem s Brawler's Gloves (8 cryt strike) + 2 lahvy na zivot
potom kupim boty podla enemy, bud Berserker's Greaves, Mercury's Treads alebo Ninja Tabi
dalej Zeal a Cloak of Agility
potom bud poskladam prvy bud Infinity alebo Phantom
ak mam uz oboje tak dam dokopy najskor Bloodthirster alebo Frozen Mallet a potom druhe
k poslednemu itemu sa dostanem naozaj malokedy ale ten je uz naozaj podla enemy, ako sa dari, atd. ale zvacsa je to Madred's Bloodrazor
podla mna je blbosť naňom stavať hocičo iné okrem crit itemov. Predsalen od critu sa odvíja celý trynda...A veru ultimu mal 6 sekúnd sa aj mne zdá....
-
aruN
Professional
da sa tomu uplne lahko vyhnut, ako kazdemu skillshotu, treba to len ocakavatJake napísal:jo feednty trynda je koniec... neznasal som to kedysi... ale neviem ale zda sa mi ze mu nerfli ultimatku, lebo (teraz fakt neviem) si myslim ze pred tym sa s rankom zvacsovala doba toho Endless Rageu a teraz je konstantnych 5sec co neni tak strasne vela...
skoda ze tam nemas nazov uctu
funguje vam hra?nechce ma pripojit na server..
omg vedy ti to pise ze je to plne pise ti aj kolko mas pockat to tam nevidis tu casomieru ?Son-Goku napísal:funguje vam hra?nechce ma pripojit na server..
nie to mi nepise.pise mi:the game has crashed.pls try to reconect a stale to sekne a opet pise to iste
Konecne tam hodili novu rotaciu 
-
aruN
Professional
nemam, zostrihal som to v skicari, presviedcat ta tu nebudem, svoje viem, inac ak si vsimnes, tak tam je prehodene poradie hier, takze je tam vidno robotuAxelik.m napísal:skoda ze tam nemas nazov uctu
nemam, zostrihal som to v skicari, presviedcat ta tu nebudem, svoje viem, inac ak si vsimnes, tak tam je prehodene poradie hier, takze je tam vidno robotu 
omg a naco si to tu daval hentak to vie kazdy xD
to musi byt pekne za sebu
[quote="aruN"]
omg a naco si to tu daval hentak to vie kazdy xD
to musi byt pekne za sebu
[quote="aruN"]
-
lekoklatik
VIP
@Arun - ako všetci vidíme, hral si proti lamám. Tiež mám zopár takých hier. Prosto narazím na team, kde sú nezhody, zle volené hero combo, etc...
Nerozumiem, prečo by malo stále záležať na tom, koľko ste zabili/zomreli/asistovali.
Práve včera sme hrali s jedným Malzaharom, ktorý neustále pindal do toho že mu stealneme
hrdinu (kill), avšak on sám mal nakúpené ajajaj, v Soul Stealer mal 20 stakov a dával skoro IK.
"Slušne" sme mu vysvetlili a poprosili ho, že hráme ako team, tak nech nám pomôže dávať nepriateľov,
ale nech ich nechá dožrať nám, pretože tak sa to predsa hrá.
Kde inde môže hráč v teame zarábať ako na nejakom junglení, z času na čas zamordiť draka,
nakúpiť si samozarábajúce itemy a v nedposlednom rade, najvačší prísun peňazí, mordiť neprateľských hrdinov.
Mám veľa hier, kde mám 2/12/25 (tank) avšak sú vyhrané. tých 12 by tam nebolo, keby sa mi raz za čas podarilo
na nejakom zarobiť. Kým som nazbieral na Warmog, alebo Force of Nature, stálo ma to dosť smrdí,
kde však spoluhráči mohli mordiť nepriateľov, nakoľko sa vrhali na mňa.
etc...
Osobne sa mi nehrá dobre, keď som prežratý a nemám kam pchať item do batohu, pretože to nepriateľ povačšine vzdá.
Áno, je super dávať IK, no ako hovorím, vačšinou je to surrend.
Zo začiatku som sa z toho radoval, no teraz aj keď prehrám hru, 50-70 minútovú a viem že sme hrali dobre,
som spoko, lebo som si poriadne užil.
@Axelik.m - už druhý krát som ti nahlásil príspevok.
Prečítaj si pravidlá fóra, hlavne bod, kde sa hovorí o tom,
čo patrí do prílohy.
Nerozumiem, prečo by malo stále záležať na tom, koľko ste zabili/zomreli/asistovali.
Práve včera sme hrali s jedným Malzaharom, ktorý neustále pindal do toho že mu stealneme
hrdinu (kill), avšak on sám mal nakúpené ajajaj, v Soul Stealer mal 20 stakov a dával skoro IK.
"Slušne" sme mu vysvetlili a poprosili ho, že hráme ako team, tak nech nám pomôže dávať nepriateľov,
ale nech ich nechá dožrať nám, pretože tak sa to predsa hrá.
Kde inde môže hráč v teame zarábať ako na nejakom junglení, z času na čas zamordiť draka,
nakúpiť si samozarábajúce itemy a v nedposlednom rade, najvačší prísun peňazí, mordiť neprateľských hrdinov.
Mám veľa hier, kde mám 2/12/25 (tank) avšak sú vyhrané. tých 12 by tam nebolo, keby sa mi raz za čas podarilo
na nejakom zarobiť. Kým som nazbieral na Warmog, alebo Force of Nature, stálo ma to dosť smrdí,
kde však spoluhráči mohli mordiť nepriateľov, nakoľko sa vrhali na mňa.
etc...
Osobne sa mi nehrá dobre, keď som prežratý a nemám kam pchať item do batohu, pretože to nepriateľ povačšine vzdá.
Áno, je super dávať IK, no ako hovorím, vačšinou je to surrend.
Zo začiatku som sa z toho radoval, no teraz aj keď prehrám hru, 50-70 minútovú a viem že sme hrali dobre,
som spoko, lebo som si poriadne užil.
@Axelik.m - už druhý krát som ti nahlásil príspevok.
Prečítaj si pravidlá fóra, hlavne bod, kde sa hovorí o tom,
čo patrí do prílohy.