Windows 7
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7
krankenwagen: Zapnes TuneUp, hore v menu das Seetings - General - Integrations... a tam to vypnes. Podobne s ato vypina aj v CCleaneri, ten je vsak aj v slovencine/cestine a tak by nemal byt problem to najst.
-
krankenwagen
Professional
Tuneup som mal uz davno odinstalovany ale nakoniec som to vyriesil vymazanim nejakych registrov podla navodu 
Chcel by som sa opytat ako riesit problem s ovladacmi..
..cuduj sa svete, po niekolkohodinovom googleni a spajani si suvislosti som prisiel na to, ze asus nepodporuje win7 na vsetkych strojoch.
O to viac ma stve, ze ide o max 3 roky stary stroj, na kt. som nainstaloval win7 ultimate 32bit. Kedze 7cka je o cosi inteligentnesia ako xp a vista, ovladace na zvuk, wifi ci dalsie veci som mal nainstalovane uz automaticky. Problem je vsak s grafikou. Snazil som sa najst tie spravne ovladace, ale proste na win7 zohnat fungujuce ovladace pre tento notebook je evidentne problem..Ide o stroj ASUS F5RL s GPU ATi RadeOn Xpress 200M.
Mohli by ste poradit ako toto riesit? Kedze na to nezaostrene windoze pismo bez fungujuceho catalystu sa neda pozerat..
btw, catalyst 11.2 nainstalovany - zmena? ziadna..ani ho len neviem spustit a vypusuje mi bludy typu, ze sa zrejme nespravne nainstaloval (asi kvoli nekompatibilnosti verzii, ze..)..
btw2, vdaka blbemu nastaveniu gpu mi nejde normalne este an taky solitaire, ktory navyse vypisuje, ze nemam dobre nastavenu kartu.
btw3, stiahol som medzitym Driver Genius, ktory mi ihned aj rozpoznal co mal, odporucil stiahnut AMD South Bridge drivery (ATi catalyst included), ale znova nic. 2 rozne verzie instalovane, efekt ziadny. Karta stale nedokaze dat viac ako hlupych 1024x768..dokaze vobec viac? Ak aj nie, obraz musi byt ostrejsi..
Viete poradit, odkial by som tieto ovladace mal stiahnut alebo mozem rovno zabudnut na win7 na f5rl a hodit tam spat xp pro? to by som bol nerad..ved sme kua v 21.st. .. je toto len vychcany marketing, aby som si kupil novy notas or wtf?
thx
EDIT: Aha. Stacilo zapnut updaty na win7 a po download/installig/restarting je uz problem vyrieseny. A to som si myslel, ze winupdate je na nic..
..cuduj sa svete, po niekolkohodinovom googleni a spajani si suvislosti som prisiel na to, ze asus nepodporuje win7 na vsetkych strojoch.
O to viac ma stve, ze ide o max 3 roky stary stroj, na kt. som nainstaloval win7 ultimate 32bit. Kedze 7cka je o cosi inteligentnesia ako xp a vista, ovladace na zvuk, wifi ci dalsie veci som mal nainstalovane uz automaticky. Problem je vsak s grafikou. Snazil som sa najst tie spravne ovladace, ale proste na win7 zohnat fungujuce ovladace pre tento notebook je evidentne problem..Ide o stroj ASUS F5RL s GPU ATi RadeOn Xpress 200M.
Mohli by ste poradit ako toto riesit? Kedze na to nezaostrene windoze pismo bez fungujuceho catalystu sa neda pozerat..
btw, catalyst 11.2 nainstalovany - zmena? ziadna..ani ho len neviem spustit a vypusuje mi bludy typu, ze sa zrejme nespravne nainstaloval (asi kvoli nekompatibilnosti verzii, ze..)..
btw2, vdaka blbemu nastaveniu gpu mi nejde normalne este an taky solitaire, ktory navyse vypisuje, ze nemam dobre nastavenu kartu.
btw3, stiahol som medzitym Driver Genius, ktory mi ihned aj rozpoznal co mal, odporucil stiahnut AMD South Bridge drivery (ATi catalyst included), ale znova nic. 2 rozne verzie instalovane, efekt ziadny. Karta stale nedokaze dat viac ako hlupych 1024x768..dokaze vobec viac? Ak aj nie, obraz musi byt ostrejsi..
Viete poradit, odkial by som tieto ovladace mal stiahnut alebo mozem rovno zabudnut na win7 na f5rl a hodit tam spat xp pro? to by som bol nerad..ved sme kua v 21.st. .. je toto len vychcany marketing, aby som si kupil novy notas or wtf?
thx
EDIT: Aha. Stacilo zapnut updaty na win7 a po download/installig/restarting je uz problem vyrieseny. A to som si myslel, ze winupdate je na nic..
Ahojte,
prosim Vas viete mi poradit ako na Win 7 nainstalovat slovencinu, cez Windows Update mi ju stale neponuka a stiahol som si jeden .exe subor, teda lang pack, ale ked ho spustim nic sa nenainstaluje.
prosim Vas viete mi poradit ako na Win 7 nainstalovat slovencinu, cez Windows Update mi ju stale neponuka a stiahol som si jeden .exe subor, teda lang pack, ale ked ho spustim nic sa nenainstaluje.
Máme tu prvý service pack 
Tých ešte bude, aj 10 rokov ext post opravujú v MS detské chyby...
-
morpheus277
Light Expert
vede by mi niekto pomoct ako odstranit tu hlasku o nepravom OS ked som naistalovat servis pack 1? remowe wat mi nejde
-
Grim
Darca
...kúpiť si legálny Windows a zmeniť licenčné číslo...
-
morpheus277
Light Expert
velmi pekne dakujem som bohaty.
-
Soviet
Darca
Najprv citaj pravidla a potom dakuj..
Cize SP1 ma v sebe nejaku Genuine vecicku ako bolo pri Xp a vacsina nelegalnych moze teraz nadavat?
Vcera som ho instalol na x64 Enterprise verziu a bez uplnych problemov vsetko prebehlo. Cize zatial spokojnost. Jedine som si vsimol, ze clovek bude musiet asi nanovo nainstalovat Slovencinu, ak si da SP1 (mne aspon opatovne sa zobrazili jazyky vo Win Update oznacene SP1).
Cize SP1 ma v sebe nejaku Genuine vecicku ako bolo pri Xp a vacsina nelegalnych moze teraz nadavat?
Vcera som ho instalol na x64 Enterprise verziu a bez uplnych problemov vsetko prebehlo. Cize zatial spokojnost. Jedine som si vsimol, ze clovek bude musiet asi nanovo nainstalovat Slovencinu, ak si da SP1 (mne aspon opatovne sa zobrazili jazyky vo Win Update oznacene SP1).
Win illegal je snadnou korisťou warezákov, je plný dier. Stojí to za tie problémy, keď sú aj legálne a gratis riešenia na net? A MS po tom ide!
-
hojko
Site Admin
jarda.j: Kde v stiahnutom Windowse mas diery o ktorych pises??? Ake problemy???
Hovorím o nedávno zverejnenej informácii o zaplátovaniu chýb vo W, detaily neviem. Isto to bude na MS www. A tie warezácke - tiež sa o nich píše na nete, mňa to osobne nezaujíma, ja mám od W95 až po Vistu všetky kúpené a W7 už nechcem, idem iným smerom. Hry ma nezaujímajú a všetko, čo potrebujem, je open.
Chcel by som sa opytat da sa njeko inak nainstalovat Windows ako nabotovanim CD cez bios ?
Málo informácií. Každý PC má CD/DVD, okrem netbookov, ale tie sa predávajú s nainštalovaným W7. A dá sa aj pripojiť CD/DVD externe. Proste maj v BIOSE nastavený boot v hierarchii CD/DVD-HDD a inštaluj.
-
vladenko007
VIP
MW2 napísal:Chcel by som sa opytat da sa njeko inak nainstalovat Windows ako nabotovanim CD cez bios ?
Ano ešte nabotovaním z USB Kluča alebo z druheho disku prípadne po sieti alebo obnovenie celeho image ktorí si ale samozrejme musíš pred tým cez nejaký program urobiť a to až po inštalácii.
Ale čo sa ti nevidí na inštalácii z CD/DVD?
A odporúčam inštalaciu WIN7 z USB klúča je to o dosť rýchlejšie ako DVD. Potrebuješ si ho len pripraviť.
Navod tu: http://pc.sk/microsoft-windows-7-instal ... bov?page=1
-
Pigesko
King
tiez by ma zaujimalo o akych dierach tu melies...jarda.j napísal:Win illegal je snadnou korisťou warezákov, je plný dier. Stojí to za tie problémy, keď sú aj legálne a gratis riešenia na net? A MS po tom ide!
a uvedom si, ze rozdiel medzi legalnou a nelegalnou verziou Winu je len v cene
Ahojte. Keď som na W7 ako administrátor tak môžem meniť možnosti napájania (ide o nezapínanie šetriča počas prezentácie). Chcem sa spýtať či sa toto isté dá urobiť aj užívateľovi, ktorý nie je administrátor. Dovolí mu robiť také zmeny??
klakla333: sú to osobné nastavenia, malo by to ísť