Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
grcanie sa objavuje pri obrovskej fyzickej záťaži, mňa to naštastie obchádza tiež, ale kamarátovi sa to stalo po tréningu BJJ, ako hovorím, ak sa cítiš že zvládaš odcvičiť ďalej, kľudne choď, trochu sa napi a ideš np ďalej, ak si myslíš, že máš dosť, nič sa nestane ak to necháš pre jeden deň tak, zasa netreba to moc riešiť, podľa pocitu
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Mne priso zle dvakrat, raz som skoncil a raz som docvicil. To je skutocne velmi individualne, aj podla cloveka a hlavne podla jednotlivej situacie. Je to cisto o tom, ako sa budes citit v dany moment.
čaute, chcel by som sa vas spýtať či je tento proteín vhodný pre začiatočníka. http://www.e-muscle.sk/proteiny/biotech ... -908gramov
a hneď s tým súvisi aj moja ďalšia otázka to či si proteinový nápoj môžem spraviť aj ráno, keďže na raňajky neprijímam veľké množstvo bielkovín
a hneď s tým súvisi aj moja ďalšia otázka to či si proteinový nápoj môžem spraviť aj ráno, keďže na raňajky neprijímam veľké množstvo bielkovín
Prečo by nebol vhodný pre začiatočníka? Každý proteín je vhodný pre začiatočníka.. ale podľa mna je predraženy a dosť.. za 35eur si kúpim 3kilovy proťak.. ty maš za 24eur.. trápnych 908 gramov .. ja mam za jedno euro - 86 gramov protaku.. ty 38gramov... čo je výhodnejšie?? tieto značky americke zarabaju na reklame, značke a tym padom si pridavaju ceny.. určite si ho kupit možeš, neubliži ti.. ale nie je to najlepšia voľba..Filipito napísal:čaute, chcel by som sa vas spýtať či je tento proteín vhodný pre začiatočníka. http://www.e-muscle.sk/proteiny/biotech ... -908gramov
Druha otazka.. možeš aj ráno... aj večer.. aj na obed.. hocikedy.. !
tak mi odporúč neaký ktorý má dobrý pomer cena/kg.
max 3 kg do tých 35-40€
max 3 kg do tých 35-40€
http://www.protein.sk/protein-power-300 ... p-932.htmlFilipito napísal:tak mi odporúč neaký ktorý má dobrý pomer cena/kg.
max 3 kg do tých 35-40€
napriklad
-
Point
Professional
zasa je celkom dolezite aj to ake to bielkoviny su.. za tu cenu spravis najlepsie ked si kupis toto 6.3.1
-
Point
Professional
neviem ci si to myslel ironicky alebo nie..ale mne zas veci od biotechu nikdy nesedeli
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 6:54)
neviem ci si to myslel ironicky alebo nie..ale mne veci od biotechu nejako nesadli
neviem ci si to myslel ironicky alebo nie..ale mne veci od biotechu nejako nesadli
-
Hellboy248
Guru wannabe
BioTech ma kvalitne veci, jedny z produktov ktore neobsahuju sracky
ziadna ironiaPoint napísal:neviem ci si to myslel ironicky alebo nie..ale mne zas veci od biotechu nikdy nesedeli
ja som nikdy nemal značku typu biotech a spol, proste sa mi nezda normalne platit niekedy aj 2krat viac len za značku
Posilovanie
To nechcem ani ja. Naco preplacat ked to iste mozem mat za lepsiu cenu, no nie?
tak každému podľa chuti, mne tieto lacné proteiny nechutia, príde mi to strašne chemické, tak si priplácam za chuť aby som nehodil po dvoch týždňoch užívania tyčku...
cim lacnejsie/neznackove tym vacsi sajrajt. to mam osobne overene.
Ja obľubujem tento: http://www.nutriexact.sk/suroviny-balen ... -g-4000-g/
Zdravím.
Nepredávate/nepoznáte niekoho kto predáva závažia, Bench lavicu a tyčky? (Aj domáca výroba)
Najlepšie Žilinský kraj. Lebo ako pozerám, tak inzeráty sú toho prázdne.
Nepredávate/nepoznáte niekoho kto predáva závažia, Bench lavicu a tyčky? (Aj domáca výroba)
Najlepšie Žilinský kraj. Lebo ako pozerám, tak inzeráty sú toho prázdne.
to sa ti skvor oplati chodit do posilky, tieto veci sa neoplatia pokial mas moznost navstevovat posilku ..odporucam si vyrobit pre posilovanie ..zvarte si 12 tyc a spravite tym taky duty kvader na ktorom mozete robit kliky, kliky na bradlach, zdvihy na plecia a na chrbat a vela dalsich, odporucam, mozno kus odveci ale o dobru radu sa rad podelim 
Práve že najbližšiu posilku mam asi 25min cesty len tam.
No ja som si urobil cca 20kg jednorúčku z betónu, ale teraz si chcem zriadiť nejakú v pohode posilku, kde budem tráviť volný čas.
No ja som si urobil cca 20kg jednorúčku z betónu, ale teraz si chcem zriadiť nejakú v pohode posilku, kde budem tráviť volný čas.
podla toho ako chces cvicit ti poradim ...chces ist na objem alebo si vytvarovat telo?? ..ja tiez cvicim doma a to mam len jednorucky, ale je vela cvikou vlasnou vahou a tie su efektivnejsie nez cinky ....ja som si tiez chcel spravit zavazia na bench ...ja som to chcel tak ze si zozeniem bzdove kotuce zo srotobiska a nainstalujem si uch na nejaku tyc, a bench lavicku si spravis v pohode ... Ja mam tiez daleko posilku, no teraz idem chodit a to raz za tyzden ....svaly mi rastu az moc a cvicim doma vlastnou vahou a dvoma 11 kg cinkami ..dolezite je aj to ci chces ist riadne na objem, alebo len si vytvarovat telo
No ja cvičím už asi 1,5roka ale to len tak "rekreačne" raz u kamaráta, raz v posilke, raz doma... Ale možno by som aj skúsil Bench press súťaž, čo som pozeral Top výkony, tak by som sa možno "niekde" umiestnil v kategórii Junior 15-16rokov. Trojboj nechcem, lebo zatiaľ necvičím Mrtvý ťah, a len pred nedávnom som začal cvičiť drepy.