Stretko
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: STRETKO
...modré tico bude behať po TT v utorok...tak kto vlastne ide? Aby som vedel, s kým dohodneme čas a miesto...alebo dohodneme radšej len čas, miesto dáme napr. železničná stanica a kam si pôjdeme sadnúť sa dohodne potom...inak aj na stanici je jeden skvelý šenk...tam ten dole...
Ja sa prispôsobobím, do TT je to fakt na skok. Ale v utorok som cely deň do večera v BA, takže to sa ešte uvidí
Staničný bufet nie je zlý, môžme ten vonku na stojáka. Jogurťáky (gin, um) tam majú pod euro.
Staničný bufet nie je zlý, môžme ten vonku na stojáka. Jogurťáky (gin, um) tam majú pod euro.
V piatok v TT mam skolu do 19-20:00, takze mozem az po tomto case. A kde? Nech povedia miestni. Ja v TT toho vela nepoznam.
-
Grim
Darca
...kam pôjdeme dohodneme potom...ja navrhujem aby sme sa stretli o 18:00 aby sme z toho aj niečo mali, lebo niektorí (ja) budú odkázaní na autobusy a vlaky...
-
lollo
Professional
hmm zeby som dosiel v piatok do TT?
len potom ako sa do BA naspat dostat, ech uvidime ako sa podari ak by nieco piste ss malo kedy tu zavitam
lollo ja pojdem z TT do BA tiez 
-
Grim
Darca
...zmena plánu, pôjdem na aute...som strašne pohodlný...tak kde sa stretneme?...navrhnite niečo...
-
lollo
Professional
viem sa dotrtkat do TT len problem je v tom ze ja okrem stanice nic nepoznam
cize ak mi niekto povie ze v meste
tak si mozem fukat praskovy cukor do zadku
-
Grim
Darca
...takže na stanici hore pri vchode? Ten vchod pri moste...napr.?...
-
Peter_Retep
VIP
co tak Cajka? pripadne stanicak 
-
Grim
Darca
...šak kam pôjdeme sa potom dohodneme...teraz ide o to, aby sme sa vlastne našli...
-
lollo
Professional
okay moze byt tam hore na moste
dufam ze nebudem kok a najdem to(raz som tam bol a i to za tmy) mal by som dojst vlakom... keby nieco mozem poslat cislo do SS aby sme sa nehladali ako male deti
No nic chalani mne sa nebude dat, zabavte sa 
Len tak informatívne..
Čo tam zvyknete riešiť na tom stretku ?
-
t0m4s3
Admin
Co pride - sex, drogy,alkohol a na dalsom urcite aj tvoje prednosti 
No klebety z fora, pripadne poohovarame sasov z fora a tak. Potom sa obvykle prechadza na temy o ktorych sa bavia bezni ludia
Pripadne je to opacne, vzdy to zalezi na zostave, ked ideme viaceri ktori sa pozname a pride niekto novy, tak je najprv krizovy vysluch a tak 
Poslite mi niekto zo zucastnenych na seba telefonne cislo do SS, kedze zrejme vas nestiham na stanici medzi bezdomovcami
Dik.
Aha.. tak tá posledná téma určite nebude dlho trvať, tam nie je moc čo na preberanie..t0m4s3 napísal:Co pride - sex, drogy,alkohol a na dalsom urcite aj tvoje prednosti
Zaujímavé, koľkí sa zvyknete ako stála zostava stretávať ?GothaR napísal:No klebety z fora, pripadne poohovarame sasov z fora a tak. Potom sa obvykle prechadza na temy o ktorych sa bavia bezni ludiaPripadne je to opacne, vzdy to zalezi na zostave, ked ideme viaceri ktori sa pozname a pride niekto novy, tak je najprv krizovy vysluch a tak
Btw. Súčasťou stretka bolo už aj nežnejšie pohlavie alebo je to vyhradené len pre mužskú spoločnosť?
No ako kedy, teraz sme v Prahe boli 2x po sebe na tom istom mieste kvoli parkovaniu, ale vacsinou sa to riesi operativne podla toho co kto kde pozna a tak.
Zajtra sa držte na tom stretku, dúfam že sa neprimontujete niekde kde sa stretnú fanúšikovia Slovanu so Spartakom... ak o tom neviete zajtra sa v TT hrá derby...tak potom bacha. Myslím že aj odchádzanie fanúšikov na vlak a fanúšikovia vo vlaku budú zaujímaví ...