No v poslednej dobe ma sere Katarina.. a teraz som hral hru kde bola feednuta.. nemozne ju zabit.. teda, dala nas 4 naraz .. nj poviete si ze noobs ale... kazdy skore 2,3 a ona 15 ..
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2011, 20:27)
btw akurat som si ju kupil, som zvedavy
Opak napísal:Le Blanc slabsia v late game? a to si ju akože hral?
slabšia, nie slaba ... väčšinou sa do late dostaneme len ak ma super magic res. + dost HP, tak to už nejde tak lahko... mu zoberiem za par sekund polovicu HP, ale potom ked cakam na cooldown, tak už to nie nic moc, hlavne co sa tyka poctu killov... tu Karthus, ci Trynda boli na tom ovela lepsie v late... ale zase late nehram az tak casto, nehram este ranked, casto je tu leave ci proste lami na jednej alebo druhej strane, a tak to konci do cca tych 40 min
Nie.
Rozumné dôvody (normálny človek by sa na niečo podobné neopýtal)
- hrdina ktorého si si kúpil ti nemá šancu v zozname prekážať
- hrdina ktorého si si kúpil nemusíš živiť, platiť za neho niečo alebo za neho dokonca pravidelne hrať
- hrdina ktorého si si vedome kúpil nijak neobťažuje, neuráža či neosočuje ostatných hráčov tým, že ho niekto ako ty vlastní
Ak teraz napíšeš "veď ok, ja som len chcel vedieť" tak bude rolovať po zemi.
Máš reálny dôvod, prečo si sa opýtal, či sa RIOT obťažoval písať kód na to, aby si užívateľ mohol odstrániť hrdinu ktorého si kúpil?
Pretože sa im snáď ani nesnívalo že by niekomu prekážalo mať v zbierke o hrdinu viac.
Ani predaj zakúpených rún nie je možný...
ozaj uz to bolo davnejsie (cca 2-3 tyzdne dozadu) co amikovsky server robil akciu pre tych co dlho na ich serveroch nehrali - dal im pantheona+ skin zadara (poslali mailom aktivacny kod). Skusili sme to aktivovat na EU a slo to... tak ak je tam nahodou niekto regnuty tak skontrolujte mail
Tak tak, ale nidalee je v podstate len dmg s jedným spellom heal, kyle je taký support skôr, nie celkom heal, sona je heal, soraka, taric su healy tiež, a janna je zase taký support skôr s heal ultimou.... AJ tak si mylsím že sona je OP, ešte som proti nej nevyhral hadam ani jednu hru, som rád že už skončil ten ošial, nie jak keď bola nová...skoro v každej hre ty kokos....
No tam keď trafíš na maximálnu dĺžku tak robíš 250% dmg tuším, čiže by sa dali aj instant killy dávať.....Ja keď som hrával nidalee tak som vždy mal velkú ap, ale s tým tigrom som moc nevedel, skôr všetky killy ako za človeka som dával....