Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
Re: Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
No nechcem byt konflitkny ale maciatko , co prispevok to kktina
Luboš: Určite chcela sex, nechceš si založiť vlastnú urazeneckú tému ? Musel to byť pre teba otrasný zážitok a na tvojej psychike to zjavne zanechá trvalé následky !
No ja som uprime dost dlho nad tym premyslal, a nevedel som co mam robit. Stihol som sa hned na nu tak letmo usmiat od uzasu, ale ona uz sa otocila a sla prec...mozno som mal ist za nou, neviem.
a možno sa ťa chcela rýchlo zbaviť tak nezdržovala formalitami ako je bloček či záruka 
-
uNreal_saTch^
Professional
Co prispevok, to perla... V skratke: cele tvoje posobenie na fore je v style "most wanted wannabe", skoda ze len wannabe...maciatko99 napísal:...kupovať Fabiu alebo Peugeot 207 je mi zbytočné, pretože momentálne som majiteľkou Ford Focus, takže by to bol pre mňa krok späť...
Tato tema to len potvrdzuje, pretoze neverim ze 95% zien (slovo zena je v tejto myslienke generalizovane, resp. tentokrat nevravim o tebe) takyto navrh nedostalo.
priprava pody, keby si sa nahodou s s dotycnou stretol? Nojo, uz mas isty pich vdaka tomuto postu, gratulujemp4ra napísal:Ja mam zase pocit, ze keby maciatko99 pride pre teba, alebo 90% chlapcov z tohto fora, ktori na nu nadavaju na jej buducom aute, ktore si ide kupit, a povie vam, ze podte na rande, a potom vam roztiahne nohy, ze by ste sa:
1. posrali strachom a zdupkali
2. bez vahania zasunuli, bez ohladu na to, co ste o nej pisali a hovorili predtym
3. spravili sa skor, akoby k doslo k prvemu bozku
Necital som celu temu, ale vyjadrim sa k prvemu postu.
Odkial si nabrala sexualne obtazovanie? Mojej priatelke raz nejaky mlady v obleku navrhol za vcasneho rana v Trnave, ze by ju "vytr*kal". Dolova. To uz si myslim, ze je skor pohorseniahodne, ako niekto, kto ta chcel pozvat na veceru pretoze si mu bola sympaticka. Ale ved co.. vsetci chlapi su prasata, ze? A nehovor, ze ti nezalichotil...
Odkial si nabrala sexualne obtazovanie? Mojej priatelke raz nejaky mlady v obleku navrhol za vcasneho rana v Trnave, ze by ju "vytr*kal". Dolova. To uz si myslim, ze je skor pohorseniahodne, ako niekto, kto ta chcel pozvat na veceru pretoze si mu bola sympaticka. Ale ved co.. vsetci chlapi su prasata, ze? A nehovor, ze ti nezalichotil...
-
uNreal_saTch^
Professional
ved zalichotil...a preto sa o to s nami musela podelit o ego-orgazmus :]]mi-chau napísal:Necital som celu temu, ale vyjadrim sa k prvemu postu.
-
maciatko99
Medium Star
Mi-chau, kde prosím ťa píšem o sexuálnom obťažovaní? Správne, nikde!
Tak naco ten sex strkas do nazvu temy? 
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Tato tema je najvacsia prehliadka komplexov a zavisti za dlhu dobu...krasne
.
-
Hotwire
Addict
prosimta a co jej akoze mame zavidiet? 
-
Clean_Up
Professional
Lebo slovo SEX zaujme každého. Hoc by si dal názov temý: Chcem kúpiť auto (SEX), tak by si mal na tú tému 100x viac zobrazení, ako keby si to napísal bez toho slova, SEX.
maciatko99 » Stále čakám odpoveď na správu, ktorú som Ti poslal.
maciatko99 » Stále čakám odpoveď na správu, ktorú som Ti poslal.
-
Hotwire
Addict
vsak to je kazdemu jasne ze ten nazov je prvoplanovy ako titulky clankov na azete....slecna maciatko99 chcela ohurit 
-
Janio
Zablokovaný
P4ra nesúď podľa seba druhých ľudí ok ? To, že by si sa ty posral, alebo podviedol svojú polovičku, neznamená žeby to spravil každý... A Čo s tým má spoločné jej auto ? Mačiatko sa na tomto fóre len chváli. "Chcem si kúpiť toto a toto" "Toto je môj pes (skôr pouličná zmes) "Priateľ ma nechal a neozval sa mi" (Och ty chúďa) Ja s obyčajnou Škodovkou 120 budem väčší pán ako ona na nejakej audine 
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2011, 15:14)
Clen odpoveď nečakaj... Keď som sekol s fórom tak mi tu do pošty vypisovala, dristy a ako predmet "No čo?" Ale keď odpíšem tak nemá ani trošku charakter aby sa k tomu vyjadrila pekne cg...
Vigor drsty, ako tak pozerám tak jediný kto tu závidí si ty.(a tuším aj hojko) Ja jej nemám čo závidieť, snáď iba to, že si veľa užije na nejakej D1...
// Schyzo inak rada, klídek, lebo ťa bude prirovnávať ku mne a ku qwertymu, že sme indivídua

Ehm ehm, ste mi oddrbali červený pixel
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2011, 15:14)
Clen odpoveď nečakaj... Keď som sekol s fórom tak mi tu do pošty vypisovala, dristy a ako predmet "No čo?" Ale keď odpíšem tak nemá ani trošku charakter aby sa k tomu vyjadrila pekne cg...
Vigor drsty, ako tak pozerám tak jediný kto tu závidí si ty.(a tuším aj hojko) Ja jej nemám čo závidieť, snáď iba to, že si veľa užije na nejakej D1...
// Schyzo inak rada, klídek, lebo ťa bude prirovnávať ku mne a ku qwertymu, že sme indivídua
Ehm ehm, ste mi oddrbali červený pixel
-
maciatko99
Medium Star
Mi-chau, ak nedokážeš rozlíšiť slová ako je rande a sex, tak to s tebou nie je dobré a predpokladám, že máš ešte aj problémy s čítaním. To, kde je uvedené slovo sex, tak to je predmet tejto témy, ktorú som založila. Použila som slovo rande ako hlavný predmet témy, ten druhý bol označený v zátvorke a je to slovo sex. Nikde som sa nezmienila o tom, že by to bolo v mojom prípade tak, či onak. Bola to básnicky položená otázka pre členov tejto stránky, aby sa mohli venovať dvom otázkam (problematikám) - 1. Narážky na rande v obchode alebo pri vybavovaní vecí; 2. Narážky na sex v obchode alebo pri vybavovaní vecí. Verím, že už si tomu pochopil aj ty a nabudúce budeš čítať pozornejšie, miesto toho, aby si ma chytal za slovíčka a domýšľal si čo sa ti hodí do koncepcie.
Tým, ktorým som zabudla odpísať na správy, tak som to už napravila a odpísala.
Tým, ktorým som zabudla odpísať na správy, tak som to už napravila a odpísala.
Uvedomujes si, ze si prave napisala "najskor citaj, potom pis" na 5 riadkov? A to si to uz raz dokonca naznacila v predchadzajucom poste. S tebou by som veru na rande nesiel ani za auto.
-
maciatko99
Medium Star
Uvedomujem, ale čakala som lepšiu reakciu od teba, nie niečo takéto chabé.
-
Hotwire
Addict
s nou na rande nemozes, sak ona je uz zadana, maju kupeny byt, planuju svadbu a maju sa veeelmi veeelmi radi takze nemas sancu....teda ak by si nemal nejaky oblek a spravnu vonavkumi-chau napísal:Uvedomujes si, ze si prave napisala "najskor citaj, potom pis" na 5 riadkov? A to si to uz raz dokonca naznacila v predchadzajucom poste. S tebou by som veru na rande nesiel ani za auto.
Maciatko vies co je sexualne obtazovanie? Ked chyti chlapa nejaky iny chlap za gule. A ani mu za to nic neplanuje dat. Kto sa potom cervena viac?
Ale o tom niekedy inokedy 
-
pryja
Darca
Sexualne obtazovanie je napriklad aj to, ked niekto vo vytahu nestoji celom vpred, ale obzera si ta z profilu. Vraj. V Amerike. U nas neviem