Arogantní vodiči na cestách ?
Je jasné, že každý, kto už prešiel určitý počet km sa s podobným druhom stretol ... Dá sa ich definovať aj jedným slovom ale pre môj uhol pohľadu to nestačí a rozdelím to na 2 skupiny ... 1: 99,70% ľudia čo si myslia, že na ceste sú sami a, keď sa niečo stane už ich to prejde. Bohužiaľ vo veľa prípadoch neskoro, taká je REALITA ! ... Obmedzením, nedodržiavaním predpisov a vyhlášky ktorú by mal, každý držiteľ vodičského preukazu poznať aspoň v tej miere, kedy neohrozujeme SEBA a všetkých okolo NÁS ... Tým myslím aj chodcov, cestná premávka je o Autách ale aj o dianí mimo auta ! Alkohol, nervozita, stres, uponáhľanosť to sú najväčšie problémy za volantom ... Potom je to vo veľkej miere EGO ľudí čo majú niečo iné ako Škoda 105 a chcú biť zaujímaví aspoň takto už keď nie tým, že pomôžu v núdzi (pre príklad). Vo veľkej miere ale stretnúť aj čerstvých vodičov ktorý svoju chybu spravili nedopatrením chýbajúca smerovka a pod. nemalo by sa to stávať ale tu ide o predvídavosť... a 2 skupina 0,30% do ktorej mi patrí aj kolega

a to udalosť tak nečakaná že ide o život ...ale aby to vyznelo humorne vysvetlím trochu podrobnejšie

...Kolegovi manželka čakala dieťa a mala určený termín, kedy sa mala dostaviť do nemocnice čo človek/osud (ako chcete) nechcel bolo to, že na jeho manželku to prišlo niekedy nad ránom okolo 5:00 ... (cca) Manželka prakticky rodí už doma kontrakcie a podobne sú neustále treba konať, ponáhľať sa. Sadli do auta cesta do nemocnice menej ako 5 minút ale čo sa nestane hliadka ho zastavila za nerešpektovanie viacerých predpisov (Áno o 5:00 zhruba

) plus rýchlosť v meste niečo okolo 80km/h ... Ako to dopadlo ? ... Polícia po zistení situácie neriešila dané porušenia pravidiel cestnej premávky prešli k služobnému autu a utvorili vodiace vozidlo a viedlo kolegovi auto ... Takže aj polícia sú len ľudia... Toď môj názor k danej téme ... PS: za porušenie rýchlosti a kadečoho iného /pásy etc. nedostal ani len pokutu

... Na ďalší deň ich navštívil na polícii po výmene kontaktov v nemocnici, a venoval im fľašku Hennessy (Neberte to ako reklamu

) s poďakovaním a správou, že sa stal rodičom ... Tak a tento prípad v 0,30% zo základu 100% chápem ... Ostatok by som nechal behať na kolobežke ...
/Ospravedlňujem sa za dĺžku príspevku nezvyknem takto prispievať ale pri káve sa mi tak zachcelo, že sám seba nechápem

Dúfam ,že som neporušil žiadne pravidlá daného fóra či už morálneho alebo iného kódexu. Prajem príjemný zvyšok dňa