Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Grim napísal:...to by som sa napísal...na papier a ceruzky (resp. perá) by išlo viac financii ako na benzín...
ver tomu, ze urcite nie ;) a mal by si z toho velku radost, rovnako ako aj ja :D este ked ma spinave auto, tak zadne okno pouzijem na napis "parkuje ma idiot" :D

btw co hovorite na vcerajsiu buracku vozidla RZS a osobneho auta v BA na Krizovatke Radiova - Roznavska? automaticky vodic osobneho auta nedal prednost vozidlu RZS.. som sanitkar, ale DZS ale jedno vam poviem... zachranari jazdia ako prije***, bez rozumu, ako keby bola cesta ich, nie vsetci, ale drviva vacsina mladych...
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Alebo zobrať kus drôtu a vyriť mu to na kapotu, čo tam pero a ceruzka :D Ušetríš a určite si to zapamätá oveľa lepšie :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Fuxxo: robieval som to v predoslej praci ked nam niekto zaparkoval pred dverami... (bolo tam miesta aj inde, o 10metrov..)
Chytili a zadohili papier na zem. Tak som si ich pockal a fotil ich auto. Mal blbe reci a potom uz aj ja, ale uz tam neparkoval.. :D
Sem tam sme ich aj naschval zablokovali (bol to areal) a potom s uskrnom krutili hlavou ze nevieme koho auto.. :D

k sanitarom. Minule bol jeden v telke ze ludia neuhybaju a tak. Ze stale jazdia ak je dvojprudovka v strede. Naposledy som sa stiahol ku kraju a skoro ma presiel sedlak.. on si to supol do protismeru, kde bolo viac aut ako v nasich pruhoch.. nepochopil som.. ale stretavam skoro vzdy dobrych soferov sanitky.. ludia pomaly reaguju, to je pravda, potom sa tazsie soferuje, aj ked mas majaky a sirenu..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ak vás dnes v Bratislave ohrozoval nejaký debil na modrom Ticu, tak to som bol ja...prepáčte... :|
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

plusminus napísal: ... k sanitarom. Minule bol jeden ...
takto aby som to uviedol na spravnu mieru :D

SANITAR a SANITKAR su dve odlisne veci :D dufam, ze nemusim vsvetlovat, co znamena to prve, ci? :psssst:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

dnes som videl nieco neskutocne .. medzi obcami som isiel 90 a z vedlajsej cesty ktora je kolmo mi tam vletel typek na starom peugeote cize sa rozbiehal z 0km/h .. skocil som na brzdu a hovorim si ze v pohode .. co uz .. idem si tak za nim par minut v meste a zrazu to ztrhol vpravo a obehol auto zprava co odbacalo vlavo , to by bolo v pohode keby som nesiel za nim a keby som to nemusel ztrhnut aj ja .. trosku nepozornosti a som v nom ! proste cisty magor , bez smerovky a ked aj bez tak nech aspon nejako evidentne a nie zrazu nech sa ten za nim ( ja ) aj posere .. ok ako tak som to strhol a idem si dalej .. no to nie je vsetko , skoro som padol zo sedacky ked som videl co urobil dalej , typek pred nim vyhodi smerovku vpravo a tento K E K E T !!!! ho obehne zprava .. ja pozeram z otvorenou hubou , este ze si to odbacajuci vsimol a neodbocil ... vcera som isiel medzi obcami a predomnou sa vlieklo auto asi 70 tak lava smerovka a idem , ked boli moje predne svetla zaroven jeho zadnych vyhodi smerovku vlavo a zacne odbacat .. v momente ako zacal odbacat vyhodil tu smerovku !! .. stihol som skocit na brzdu chvalabohu .. neskutocne aky kkti mozu dostat papiere
plusminus
King
King

pekny zazitok :)
inak mna tiez tie smerovky dost vytacaju, na moste Lafranconi (BA) tetuska s napojom z McDonalda, hlava zaklonena! obieha bez smerovky zlava do prava a opacne.. jasne ze mi to nedalo (kedze mala aj zapnute hmlovky - zadne - asi neive ako sa vypinaju, dovod nebol ziadny.) Supol som to pred nu, ako inak bez smerovky. CocaCola div ze jej nevytiekla do oka :D
..zablikal som jej zadnou hmlovkou.. bez vysledku... no co aspon ma zazitok teta.. mozno jej to raz dojde..

ja byt policajtom, stat nema problem s prazdnou pokladnicou..
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

http://halbot.haluze.sk/?id=5335
hehe mozno uz to tu niekde je ale toto by na niektorych mozno platilo :D
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Nepozna niekto z Bratislavy tmavy bavorak so znackou KK (kezmarok)... uz druhy krat som ho videl na trase patronka - dubravka. Ten kreten si kludne ide cca 150, ignoruje semafory, jazdi si po stredovej ciare. Prvykrat som ho videl asi pred tromi mesiacmi a nechapem ako moze mat este vodicak.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

takychto "kretenov" moze byt hocikolko...trochu vseobecny pojem...tmavy bavorak :roll: skus napisat aspon aka to bola rada...pripadne daj dalsie info...lebo takto je to bezpredmentne...keby mas aspon fotku

a ked ho pravidelne stretavas, opis si jeho SPZ alebo si ho nakameruj pocas jazdy..ked mas nanho take tazke srdce
Esence
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Esence »

Arogantní vodiči na cestách ?

Je jasné, že každý, kto už prešiel určitý počet km sa s podobným druhom stretol ... Dá sa ich definovať aj jedným slovom ale pre môj uhol pohľadu to nestačí a rozdelím to na 2 skupiny ... 1: 99,70% ľudia čo si myslia, že na ceste sú sami a, keď sa niečo stane už ich to prejde. Bohužiaľ vo veľa prípadoch neskoro, taká je REALITA ! ... Obmedzením, nedodržiavaním predpisov a vyhlášky ktorú by mal, každý držiteľ vodičského preukazu poznať aspoň v tej miere, kedy neohrozujeme SEBA a všetkých okolo NÁS ... Tým myslím aj chodcov, cestná premávka je o Autách ale aj o dianí mimo auta ! Alkohol, nervozita, stres, uponáhľanosť to sú najväčšie problémy za volantom ... Potom je to vo veľkej miere EGO ľudí čo majú niečo iné ako Škoda 105 a chcú biť zaujímaví aspoň takto už keď nie tým, že pomôžu v núdzi (pre príklad). Vo veľkej miere ale stretnúť aj čerstvých vodičov ktorý svoju chybu spravili nedopatrením chýbajúca smerovka a pod. nemalo by sa to stávať ale tu ide o predvídavosť... a 2 skupina 0,30% do ktorej mi patrí aj kolega :D a to udalosť tak nečakaná že ide o život ...ale aby to vyznelo humorne vysvetlím trochu podrobnejšie :) ...Kolegovi manželka čakala dieťa a mala určený termín, kedy sa mala dostaviť do nemocnice čo človek/osud (ako chcete) nechcel bolo to, že na jeho manželku to prišlo niekedy nad ránom okolo 5:00 ... (cca) Manželka prakticky rodí už doma kontrakcie a podobne sú neustále treba konať, ponáhľať sa. Sadli do auta cesta do nemocnice menej ako 5 minút ale čo sa nestane hliadka ho zastavila za nerešpektovanie viacerých predpisov (Áno o 5:00 zhruba :lol: ) plus rýchlosť v meste niečo okolo 80km/h ... Ako to dopadlo ? ... Polícia po zistení situácie neriešila dané porušenia pravidiel cestnej premávky prešli k služobnému autu a utvorili vodiace vozidlo a viedlo kolegovi auto ... Takže aj polícia sú len ľudia... Toď môj názor k danej téme ... PS: za porušenie rýchlosti a kadečoho iného /pásy etc. nedostal ani len pokutu :) ... Na ďalší deň ich navštívil na polícii po výmene kontaktov v nemocnici, a venoval im fľašku Hennessy (Neberte to ako reklamu :) ) s poďakovaním a správou, že sa stal rodičom ... Tak a tento prípad v 0,30% zo základu 100% chápem ... Ostatok by som nechal behať na kolobežke ...

/Ospravedlňujem sa za dĺžku príspevku nezvyknem takto prispievať ale pri káve sa mi tak zachcelo, že sám seba nechápem :P Dúfam ,že som neporušil žiadne pravidlá daného fóra či už morálneho alebo iného kódexu. Prajem príjemný zvyšok dňa
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Header napísal:takychto "kretenov" moze byt hocikolko...trochu vseobecny pojem...tmavy bavorak :roll: skus napisat aspon aka to bola rada...pripadne daj dalsie info...lebo takto je to bezpredmentne...keby mas aspon fotku

a ked ho pravidelne stretavas, opis si jeho SPZ alebo si ho nakameruj pocas jazdy..ked mas nanho take tazke srdce
Bol to starsi rocnik, podla mna tak od 1995 do 2000.. Rad 5 alebo 3. Ono je tazke lovit celu SPZ, ked je to len bzium a uz je daleko predomnou, ked ho nabuduce uvidim tak sa mozem pokusit zapamatat si celu spz. Kameru v aute bohuzial nemam. Ale myslim, ze kto jazdi tou oblastou pravidelne, tak prenho je to dostatocny opis a moze ho poznat, pretoze takeho magora som este nevidel a to jazdim po BA denne.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

jasne, chapem.... ked chodi jak k.... tak je tazko sa naraz sustredit na dianie v premavke a popri tom este aj opisovat SPZ..... ale ked tadial chodi pravidelne tak raz sa ti to urcite podari.....ja osobne mam na takychto pretekarov celkom dobru pamat a ked vidim nejakeho samovraha co robi v premavke bordel tak neviem preco ale vzdy mi tak stupne adrenalin a dokazem si zapamatat este aj typ kolies ake ma :lol:
markus
Light Professional
Light Professional

pre Esence
tvoj kolega nebol arogantny(nie ze by si to ty nevedel) ale pouzil auto v stave nudze, vtedy mozes sadnut za volant aj ked mas vypite(zase nie ze nevies stat na nohach)
plusminus
King
King

inak.. ked to mal 5km.. od odtecenie plodovej vody nie je v samotnemu porodu cca 30 az 60min ?
ako sa pise vyssie, stav nudze.
Dnes som dal kamikazze aj ja, neznasam prazsku, ked tam stoja policajti ako dnes a vseeetci sa vlecu 45 na 70 tke.. ok, niekto si tabulu nevsimne, kua ale je tam 4x !!! tak som mysickoval jak drak dnes :)
hold, co narobis ...

p.s. inak sa dnes nieco v centre BA deje ? kopec volne postavajucich policajtov + kopec hliadok v autach.. okolie slovenskeho rozhlasu a nbs..
Esence
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Esence »

markus napísal:pre Esence
tvoj kolega nebol arogantny(nie ze by si to ty nevedel) ale pouzil auto v stave nudze, vtedy mozes sadnut za volant aj ked mas vypite(zase nie ze nevies stat na nohach)
Pochopiteľne toto mi je jasné preto ho neodsudzujem z daného činu, a preto som uviedol to mizivé %, ktoré tolerujem ... :)
plusminus napísal:inak.. ked to mal 5km.. od odtecenie plodovej vody nie je v samotnemu porodu cca 30 az 60min ?
Ja nie som doktor :) Uviedol som len zhruba o čo šlo čo mi povedal kolega (popísal). Myslím, že v danej situácii neriešiš ... ááá mám ešte podla knižky 25 minút /chápeme sa :) ...Ale viem ako si to myslel :plus:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Ing.Zoidberg napísal:dnes som videl nieco neskutocne .. medzi obcami som isiel 90 a z vedlajsej cesty ktora je kolmo mi tam vletel typek na starom peugeote cize sa rozbiehal z 0km/h .. skocil som na brzdu a hovorim si ze v pohode .. co uz .. idem si tak za nim par minut v meste a zrazu to ztrhol vpravo a obehol auto zprava co odbacalo vlavo , to by bolo v pohode keby som nesiel za nim a keby som to nemusel ztrhnut aj ja .. trosku nepozornosti a som v nom ! proste cisty magor , bez smerovky a ked aj bez tak nech aspon nejako evidentne a nie zrazu nech sa ten za nim ( ja ) aj posere .. ok ako tak som to strhol a idem si dalej .. no to nie je vsetko , skoro som padol zo sedacky ked som videl co urobil dalej , typek pred nim vyhodi smerovku vpravo a tento K E K E T !!!! ho obehne zprava .. ja pozeram z otvorenou hubou , este ze si to odbacajuci vsimol a neodbocil ... vcera som isiel medzi obcami a predomnou sa vlieklo auto asi 70 tak lava smerovka a idem , ked boli moje predne svetla zaroven jeho zadnych vyhodi smerovku vlavo a zacne odbacat .. v momente ako zacal odbacat vyhodil tu smerovku !! .. stihol som skocit na brzdu chvalabohu .. neskutocne aky kkti mozu dostat papiere
no jo bol to pako ale z toho co pises mi vychadza ze si aspon 2x nerespektoval bezpecny odstup ;)

edit: markus tak to hej mas pravdu :D ale tak nema co nadavat, ak by narazil bol by hlavnym vinnikom on
markus
Light Professional
Light Professional

bezpecny odstup je taky aby si stihol zareagovat, co on zrejme dodrzal kedze nebural
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

jasne ze aj ja porusujem veci a mozno som ten odstup nedodrzal ale robit hento ? omfg .. ja casto porusujem pravidla tak ze ma 50ka nudi tak si obzeram mesto a ked sa pozrem pred seba stoji tam autobus .. toto sa mi casto stava raz som dokonca proste na mokrej ceste s ABSkom (nastastie som ho mal . v terajsom aute ho nemam) zastal asi fakt milimeter od BMW .. uz davno by som povedal ze som v nom ale este som sa smykal a nic .. mal som kurevske stastie. viem ze to je na nic ale nedokazem sa ovladat a ked sledujem pred seba cez mesto 50 a idem zaspavam od nudy ..
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

50-ka je aj bude kktina...
Napísať odpoveď