Arabi - moslimovia
Re: Arabi - muslimovia
mam taky neurcity strach, ze stryko Barak Husein sa rozhodne umravnit hlavne staty OPECu a to dopadne velmi zle...
saudska arabia dnes zvysila produkciu ropy na najvacsiu hodnotu v historii...nezabudajte na to, ze saudska arabia je velmi dobrym spojencom USA a cena ropy je momentalne na rekordnych urovniach...ze by sa len niekto pod tajomstvom "demokratickych revolucii" snazil zbavit starych nepohodlnych politickych babok a zaroven pri tom poriadne zarobit na rope ?
inak pred nejakou dobou v cine na internete zablokovali slovo Egypt...
som zvedavy co robia teraz...
inak pred nejakou dobou v cine na internete zablokovali slovo Egypt...
No ja som skôr zvedavý, ako sa vykryštalizuje situácia v Líbyi. Ten stav tam je najdramatickejší.
kadafi padne...otazke je skor kolko ludskych zivotov to bude stat...
keby sa Slovaci zacali burit, tak aspon mame vyhodu...kedze armada ma len par starych tankov a tusim, ze 2bojaschopne stare stihacky...
keby sa Slovaci zacali burit, tak aspon mame vyhodu...kedze armada ma len par starych tankov a tusim, ze 2bojaschopne stare stihacky...
ale zase tie 3 ci 4 Mi 24 Hind s riadenymi raketami a tazkym gulometom a par Mi 17 schopnych niest neriadene rakety by vedelo u nas narobit v demostrujucom dave paseku 
kadafi padneephramko napísal:kadafi padne...otazke je skor kolko ludskych zivotov to bude stat...
som predsa homosexual...podla pinheada sa homosexuali spajaju so zidmi a tymi ich supertajnymi organizaciami, ktore sa snazia ovladnut svet a zdegenerovat spolocnost...takze ako tajny clen supertajnej organizacii mam supertajne informacie z prvej ruky, ze kadafi padne...lebo "MY" to tak chceme...
Kadafi pojde dole, nielen preto, ze ako uvadza vtip homosexuali vedia vsetko, ale aj preto lebo je to psychopat... zije v beduinskom stane, ma ochranku tvorenu 30 pannami, a X dalsich uletov, podobajucich sa na vystrelky "sialenych" cisarov Rime... a po 42 rokov blbosti musia mat obyvatelia Libyje viac nez dost toho nezdraveho cloveka...
ak za nim bude stat armada tak nepadneephramko napísal:
som predsa homosexual...podla pinheada sa homosexuali spajaju so zidmi a tymi ich supertajnymi organizaciami, ktore sa snazia ovladnut svet a zdegenerovat spolocnost...takze ako tajny clen supertajnej organizacii mam supertajne informacie z prvej ruky, ze kadafi padne...lebo "MY" to tak chceme...
egypt...nalavo koran, napravo kriz...tak aka nenavist proti krestanom v egypte ?
http://www.hojko.com/post1587494.html#p1587494ephramko napísal:egypt...nalavo koran, napravo kriz...tak aka nenavist proti krestanom v egypte ?
ale aj ja tuzim spoznat meno toho dusevne choreho a mentalne retardovane jedinca, ktory si vymysla nenvisti moslimov voci krestnom a nepravdy o diani vo svete.
potom to fakt niektori jemu podobni beru vazne, chovaju tchory kamenne a urazaju ludi, ktori dianie videli a nie len o nom citali od obmedzenych blogerov, nazvyvajucich sa "nezavislimi" reportermi a usmiestnujucimi svoje bydlisko do krajiny ktora sa im v case pisania takeho panfletu hodi...
v kosove vypalili kostoly asi zlodeji ze 
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
A v Iraku po moslimoch strieľajú teletubies, že? 

na tom balkane asi tiez moslimovia sami naskakali do masovych hrobov a aj sa sami zakopali... 
tebe dnes nezabral xanax? Kosovo nie je o nabozenstve... nemoze byt ved cele severne Albansko je katolicke. moslimski Albanci chodia do mesity a krestanski do kostola a nie je problem... ze som si to, ja blbec, nefotilSon-Goku napísal:v kosove vypalili kostoly asi zlodeji ze
problem bol ten, ze to bol chory nacionalizmus jednej aj druhej strany. teda ja UCK aj milicii. tam nebol dobry ani zly.
A ze v Bosne a urobil Milosevic z moslimov nepriatelov cislo jedna, aj ked do vtedy zili skoro polstorocia v pokoji vedla krestanov a pravoslavnych a v 2001 rovnako urobil Bush nie je vina nabozenstva ale idokratov veducich vojny.
a hlavy si tam rezu medzi sebou hinduistiP3Bo napísal:A v Iraku po moslimoch strieľajú teletubies, že?

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2011, 18:00)
mam pocit ze najvecsiu nenavist voci ostatnim nabozenstvam tu siri len a len islamjackb napísal: tebe dnes nezabral xanax? Kosovo nie je o nabozenstve... nemoze byt ved cele severne Albansko je katolicke. moslimski Albanci chodia do mesity a krestanski do kostola a nie je problem... ze som si to, ja blbec, nefotil
problem bol ten, ze to bol chory nacionalizmus jednej aj druhej strany. teda ja UCK aj milicii. tam nebol dobry ani zly.
A ze v Bosne a urobil Milosevic z moslimov nepriatelov cislo jedna, aj ked do vtedy zili skoro polstorocia v pokoji vedla krestanov a pravoslavnych a v 2001 rovnako urobil Bush nie je vina nabozenstva ale idokratov veducich vojny.
hm, a vies mi ukazat jeden nabozensky konflikt od konca tridsatrocnej vojny? teda cisto vojna nabozenstva proti nabozenstvu? nie americanov voci domnelim teroristom, nie vojny o nezavislost a podobne?
Tak reformácia sa ešte tiahla dlhšie, ale v podstate máš pravdu. Náboženstvo nahradil nacionalizmus.jackb napísal:hm, a vies mi ukazat jeden nabozensky konflikt od konca tridsatrocnej vojny? teda cisto vojna nabozenstva proti nabozenstvu? nie americanov voci domnelim teroristom, nie vojny o nezavislost a podobne?
su to zatial len male konflikty ale je ich vela aj napr v egypte zautocili na krestanov..v afrike moslimovia tak isto prenasleduju proste tam kde maju vecsinu..hovorim vojna nie je ale konflikty su v azii a afrikejackb napísal:hm, a vies mi ukazat jeden nabozensky konflikt od konca tridsatrocnej vojny? teda cisto vojna nabozenstva proti nabozenstvu? nie americanov voci domnelim teroristom, nie vojny o nezavislost a podobne?
no ale v Egypte sa nakoniec spojili a na juhu Srbska ziju moslimovia bez toho aby boli v konflikte s ortodoxnymi tvoriacimi vacsinu a tamojsi praktikuju vieru viac ako ti na druhej strane samozvanej hranice...
je to vzdy o ludoch. ti su dobri alebo zli, nabozenstvo nie je rozhodujuci cinitel.
je to vzdy o ludoch. ti su dobri alebo zli, nabozenstvo nie je rozhodujuci cinitel.