Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
tak potom si mal jasno uz predtym..
svojim sposobom ano ale chcel som vediet nazor inych
-
guess.whoo
Redeemer
-
D_I_C_K
Light Professional
to znamena ..? neoplati sa miguess.whoo napísal:minusy: znacka, hluk, prehrievanie, grafika
plus: cena
-
guess.whoo
Redeemer
za malo penazi malo muziky..do 500e toho sice vela nenavyberas, ale ak nie si nejako narocny tak nech sa paci
hehe, ftipálek, že lenovo nekvalitné a ideš brať Pavilion... vskutku zvláštna úvaha.shade000 napísal:no tak tie predchadzajuce stranky som praveze cital ale 100 percentne radsej hp, asus alebo acer ako napr lenovo, msi a podobne.......moj osobny nazor je ze su to dost nekvalitne notebooky
-
Silmer
Darca
znacka asus ti pride ako minus?, 100% lepsie nez nejaky acer, toshitba alebo aj hp.guess.whoo napísal:minusy: znacka, hluk, prehrievanie, grafika
plus: cena
//900
-
D_I_C_K
Light Professional
Tak skuste mi vy poradit rozumná cena ..500-+ € na vysokoškolské účely...tak azda tu je nejaký vysokoškolák..ale mohli by tam ist aj hry na nom..?tak pomožte..ja sa neviem vyznať..ide mi aj o kvalitu ..nie len o parametre..
-
guess.whoo
Redeemer
je to tvoj nazor, ja ti ho neberiem, ja si vsak myslim, ze toshiba aj hp robia kvalitnejsie booky ako asus, ktory nedokaze spravit poriadny ani notebook z radu ROG za 1600eSilmer napísal: znacka asus ti pride ako minus?, 100% lepsie nez nejaky acer, toshitba alebo aj hp.
//900
kvalitne spracovanie a vykon na hry do 500€ nejak moc nejde dokopy
... bud kvalitne spracovanie a slabsi vykon nevhodny na hry alebo trocha vykonnejsi (nie vsak na najnovsie hry) a slabsie spracovanie ... alebo ak chces oboje tak zvysit sumu
Rada pri kúpe Notebooku +/-350eur (+vlastné požiadavky)
Čaute, plánujem kúpiť menší noťas (možno aj mini-notebook).. ale neviem si vybrať zo žiadnych, vlastne som sa ani nerozhodoval, lebo sa ani nevyznám .. nechcem na tom hrať Battlefield BC2 ..
Najhlavnejšie čo na tom chcem hrať je Heroes of Might and Magic 3 a 4 .. a Warcraft 3 Frozen Throne .. potešilo by určite keby sa dala spojazdniť aspoň tá Heroes 5 ... a ešte aby obsahoval notebook OS, na ktorom tieto hry rozmakám ..
Ďalej by som chcel VGA , Wi-Fi ,... Cena: okolo tých 350eur
Ďakujem za všetky rady.
Najhlavnejšie čo na tom chcem hrať je Heroes of Might and Magic 3 a 4 .. a Warcraft 3 Frozen Throne .. potešilo by určite keby sa dala spojazdniť aspoň tá Heroes 5 ... a ešte aby obsahoval notebook OS, na ktorom tieto hry rozmakám ..
Ďalej by som chcel VGA , Wi-Fi ,... Cena: okolo tých 350eur
Ďakujem za všetky rady.
-
D_I_C_K
Light Professional
Re: Rada pri kúpe Mini-Notebooku +/-350eur (+vlastné požiadavky)
no Netbook sa ti podľa mna neoplatí...skor klasiku nejaky notebook s malou obrazovkou...
Re: Rada pri kúpe Notebooku +/-350eur (+vlastné požiadavky)
ale ja by som chcel nejaký taký kvalitnejší Mini-Notebook .. aj z pohľadu toho, že nehrám hry a vlastne využívam len net .. teda hry len také ako Warcraft III zaparíme s kamarátom .. a nechcem pre to kupovať veľký 4 KG notebook .. bude mi stačiť kľudne nejaký taký menší a hlavne aby rozmakal tie hry čo som napísal 
jednoznacne ten ASUS...paradny je, za taku cenu..a tie sandy bridge, mali by uz byt vymenene, takze toho sa neboj, aj aj keby neboli tak som cital ze u bookov tam vyuzijes ine sata porty ci co..proste sa nemas coho bat...nechcem zacinat hadku ale na radu guess.who by som nedaval...1500prispevkov ale vela toho nepobral, moj nazorshade000 napísal:prosim o pomoc neviem sa rozhodnut....notebook by mal sluzit hlavne do skoly kde pouzivame casto program AutoCad....takze treba pomerne vykonu grafiku + rad by som si na tom zahral nejake novsie tituly.....
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv7-4180ec-d184387.htm
http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-po ... 6g-w-b-7hp
http://www.alza.sk/acer-aspire-5745g-54 ... 189465.htm
viem ze momentalne su velke problemy co sa tyka technologie Sandy Bridge....
dakujem za radu + pripadne navrhnite nejake alternativy....
-
guess.whoo
Redeemer
ja cerpam iba zo svojich skusenosti a pobrate toho mam urcite viac ako ty 
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať na notebook maximálne do 750€. Požadované vlastnosti CPU: i5, GPU: najlepšie niečo podobne ATI 5650 nehneval by som sa na nVidiu (malo by to zvládať aj novšie hry), HDD: minimum 500Gb. Notebook by som využíval najčastejšie na hranie a požadoval by som aj nejakú slušnú výdrž batérie. Procesor určite nechcem iný a mám záujem o čo najvýkonnejšiu grafickú kartu. Prečítal som tu už pár strán ale nerozhodol som sa z toho, tak prosím napíšte mi už rovno nejaký odporúčaný notebook aj s vlastným názorom. A ešte jedna vec, určite nechcem niečo čo sa mi po mesiaci rozpadne 
-
guess.whoo
Redeemer
a mas nejaku preferovanu znacku? budes ho casto prenasat?
Preferovanú značku nemám pretože ma dosť mýlia názory iných. Bude to môj prvý notebook. A áno chcel by som ho prenášať, hlavne do školy by som ho chcel občas nosiť. Dávnejšie sa mi páčil MSI FX600 aj keď na neho nadávali že sa nadpriemerne ohýba.
-
guess.whoo
Redeemer
to je pravda..sam mam MSI, ale nevadi mi to nejak extra. ale neodporucil by som ho priatelom 
ale ako pozeram tak FX600 testovali v PC Space, ktorych povazujem za doveryhodnych a odporucaju ho.
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... X600-090CS
tu je aj recenzia, ktora o nom hovori v dobrom:
http://reviews.cnet.co.uk/laptops/msi-f ... -50000527/
ale ako pozeram tak FX600 testovali v PC Space, ktorych povazujem za doveryhodnych a odporucaju ho.
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... X600-090CS
tu je aj recenzia, ktora o nom hovori v dobrom:
http://reviews.cnet.co.uk/laptops/msi-f ... -50000527/
to urcite mas, ked odporucas lenovo ktore mali vadne displejeguess.whoo napísal:ja cerpam iba zo svojich skusenosti a pobrate toho mam urcite viac ako ty