Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
aha, tak ti odporucam si skocit do nejakeho srotoviska a pozriet sa na nejake brzdove kotuce ... Ak sa vies raz do tyzdna dostavit do posilky kludne ti to staci ...ja cvicim len piatok, sobota, nedela a preto ze nie som este dospely a mam skoliozu tak to neprehanam no na nejakych cvikoch si dam zalezat ...tak ako pre rozvoj bicepsu, chrbatu tak aj hrudniku pomoze ked budes cvicit vsetko ... Vela ludi necvici nohy, a to je chyba ...ked cvicis aj nohy popri hornych partiach, tak tie horne partie ti rastu rychlejsie, kvoli tomu je dobre cvicit aj nohy
kto nedrepuje, nežijeee!
tak to som potom mŕtvola 
Jokky: Ako to tu tak čítam, tak jednoznačne sa neriaď podľa damiamarla, ten produkuje kvalitnú mýtotvorbu.
Lol ...nechapem o co píšešhughito napísal:Jokky: Ako to tu tak čítam, tak jednoznačne sa neriaď podľa damiamarla, ten produkuje kvalitnú mýtotvorbu.
Jokky: Napíš jasne a zrozumiteľne svoj stav, svoje ciele, svoje otázky.
neviem čo je zle na tom čo som povedal ...jeho otázka znela že chce kúpiť závažia a lavičku na bench press ...moj známy robí v Bystrici v takomto obchode a ceny nie sú malé ...ja som mu odporučil si to vyrobiť ...ja som si tiež vyrobil obojručnú činku z brzdových kotúčov a som s tým spokojný ...ako jokky písal že si ich vyrábal z betónu, tak isto som si to robil aj ja a tak som mu odporučil moje riešenie, to ako sa on rozhodne je už jeho vec, a zle mu nechcem ..
Ja som reagoval hlavne preto, lebo tie tvoje tréningové metódy, no.. 
tak tom asi máš pravdu, ale mohol by si byť konkrétny ..zvyknem niečo inak napísať ako to myslim 
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
cvicit raz za tyzden je hlupost
nechcem zakladat nove vlakno, no ale by ma zaujímalo, teda by som chcel aby vas tu čo najviac postlo link na obrazok, ake by chceli mat svaly a napisali svojho idola ...ak to tu uz bolo tak sory, vsetko som tu necital ...
Tak moj vzor je Arnold Scwarzenegger asi ako každého a ešte Jay Curler ..
A predstavoval by som si vyzerat asi takto, no skoda ze nemam jeho vysku ..tu je par screenov Dwayna Johnsona
http://hotcelebrity.name/wp-content/upl ... ohnson.jpg
http://starzlife.com/files/2011/02/The-Rock-in-WWE.jpg
http://tahititatou.com/db_therock-front-021.jpg
Tak moj vzor je Arnold Scwarzenegger asi ako každého a ešte Jay Curler ..
A predstavoval by som si vyzerat asi takto, no skoda ze nemam jeho vysku ..tu je par screenov Dwayna Johnsona
http://hotcelebrity.name/wp-content/upl ... ohnson.jpg
http://starzlife.com/files/2011/02/The-Rock-in-WWE.jpg
http://tahititatou.com/db_therock-front-021.jpg
hughito: No ja som sa chcel len opýtať či niekto nepredáva závažia a Bench press lavičku. (ale už som asi niečo našiel na inzerátoch)
damiamarl: Viem že to nieje najlacnejšie, ale tomuto športu sa chcem venovať dlhšie, takže by sa mi to vrátilo.
damiamarl: Viem že to nieje najlacnejšie, ale tomuto športu sa chcem venovať dlhšie, takže by sa mi to vrátilo.
koľko ťa vyšla lavička + všetky závažia, kupuješ aj niečo na nohy?
Ešte to nemám, ale zatiaľ sme sa dohodli na cene:
160kg závažia - 128€ (1kg - 0,8€)
Lavica + Tyč-180 CM + 2x 40CM + poistky - 120€
Takže všetko za 248€.
A na nohy nemám nič, budem cvičiť drepy + Beh.
160kg závažia - 128€ (1kg - 0,8€)
Lavica + Tyč-180 CM + 2x 40CM + poistky - 120€
Takže všetko za 248€.
A na nohy nemám nič, budem cvičiť drepy + Beh.
-
P3Bo
Guru wannabe
Dve otázky ktoré sme rozoberali vo fitku.
Ako je to so spaním po tréningu ? Resp. Tréning pred spaním.
Vplýva ganja negatívne na cvičenie?
Ako je to so spaním po tréningu ? Resp. Tréning pred spaním.
Posilovanie
Trener hovoril ze chlast a fajcenie maju velmi zly vplyv na formovanie svalov. Neako viac som sa oto nezaujimal kedze nefajcim ani nepijem.
spanie po tréningu je prospšené, budovanie svalov sa deje pochopitelne hlavne počas spánku keď sú aktívne len vegetatívne funkcie a telo sa má čas zaoberať budovaním a opravovaním poškodených svlaov, keďže sa nemusí "starať" o nič iné
akékolvek fajčenie je neprospešné, zaťažuje organizmus a ten slabne a teda nie je schopný reagovať dostatočne kvalitne a tým že je oslabený je znížený aj potenciál plnohodnotného budovania svalovej hmoty...či má ale ganja nejaké špecifické vplyvy neviem, akurát som počul, že tým, že to nejde cez filter to viac zasiera plúca, takže by som to videl ako ešte horšiu alternatívu k fajčeniu čo sa vplyvu na telo športovca týka...
akékolvek fajčenie je neprospešné, zaťažuje organizmus a ten slabne a teda nie je schopný reagovať dostatočne kvalitne a tým že je oslabený je znížený aj potenciál plnohodnotného budovania svalovej hmoty...či má ale ganja nejaké špecifické vplyvy neviem, akurát som počul, že tým, že to nejde cez filter to viac zasiera plúca, takže by som to videl ako ešte horšiu alternatívu k fajčeniu čo sa vplyvu na telo športovca týka...
Ganja sama o sebe negativne nevplyva na cvicenie ako aj toluen, heroin, pervitin, extaza, nikotin, alkohol a tak dalejP3Bo napísal:
Zato fajčenie travy to je už ina vec
damiamarl: Keď tak Cutler.
Filipito: Chlast je vysoko negatívny, ganja menej, ale jedná sa o fajčenie, takže ako bolo spomenuté, akékoľvek fajčenie jednoducho cvičenie pozitívne neovplyvňuje.
A spánok po tréningu na škodu byť nemusí, ale podľa mňa to nie je nič nutné. Dôležité je, aby človek mal kvalitný, aspoň osem hodinový spánok cez noc.
Filipito: Chlast je vysoko negatívny, ganja menej, ale jedná sa o fajčenie, takže ako bolo spomenuté, akékoľvek fajčenie jednoducho cvičenie pozitívne neovplyvňuje.
A spánok po tréningu na škodu byť nemusí, ale podľa mňa to nie je nič nutné. Dôležité je, aby človek mal kvalitný, aspoň osem hodinový spánok cez noc.
-
P3Bo
Guru wannabe
upresním to takto, ak je 22:00 a idem si zacvičiť a o jednej pôjdem spať stojí ten tréning za to ?