Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
Re: Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
Myslim, ze cela tato diskusia by sa uz mohla pomalicky presunut do sekcie "Vtipy" 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skor do kosa, to uz ani vtipne neni...
Ono táto téma nebola zlá, len tým že zakladateľku niektorí užívatelia nepovažujú za sympatickú či už pre jej názory, alebo iné veci tak sa to rozbehlo dakam inam. Takéto veci sa ale dejú, no je rozdiel ak Ťa niekto seriózne osloví a pozve Ťa na večeru, a je rozdiel ak Ti niekto fakt že do očí navrhne či by si si s ním nešla trochu užiť.. Trošku ma mrzí že niektorí užívatelia si aj z vážnej veci vedia spraviť srandu 
dlho som sa prehovaral ze sem nenapisem ale ked uz ta tema pojde do kosa tak..autorka je riadne slahnuta ona je sokovana ze ju pozval na drink sodoma gomora..ze si sa nechala pozvat http://www.hojko.com/problem-vo-vztahu-t152299.html od rovnako neznameho blbca a podviedla ho to ti na zaciatku ani nevadilo sak co vonal mal kravatu a tvoj stary robil biznis..z totych dristov co tu pises citim ze sa snazis ukazat v dobrom svetle ake si neviniatko a ze chces silou mocou stareho spat a este sa cudujes ze ta odmieta a reves koli tomu lol..das si sem fotku a neviem co sa ti hlave premieta ja si myslim ze si tu chcela vytvorti nejaky fanklub a par blbcov aj tak zareagovalo naopr dajaky saso ti uz aj pisal ze ta chce cisty traged..naco tato tema?len si potrebovala zahrat divadielko na fore..hypoteka je asi pisana len na teba co preto ho cches naspet?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tato tema je jedna z najlepsich tragikomedii, ake poznam
ale nech to zas raz nesmerujem niekam inam - sex je komodita ako kazda ina a da sa teda pouzivat ako uplatok, ako narok na zlavu, ako vsimne, ako parkovne, ako .... bla bla ... pokial je to na dohodne oboch stran - ked ne-é, tak je to obtazovanie, ale rozhodne nieje nejake obtazovanie to, ze chlap slusne ponukne zene stretko a veceru, lebo mu je sympaticka, ze vam neznamy chlap povie ze vyzerate uzasne a podobne
...
ale nech to zas raz nesmerujem niekam inam - sex je komodita ako kazda ina a da sa teda pouzivat ako uplatok, ako narok na zlavu, ako vsimne, ako parkovne, ako .... bla bla ... pokial je to na dohodne oboch stran - ked ne-é, tak je to obtazovanie, ale rozhodne nieje nejake obtazovanie to, ze chlap slusne ponukne zene stretko a veceru, lebo mu je sympaticka, ze vam neznamy chlap povie ze vyzerate uzasne a podobne
Podla mna ste sa moc zaujali na autorku ako taku. Ked si precitam zase prvy prispevok v teme, tak nikde nepise o obtazovani, ani o tom, ze bola pozvana na sexualnu sluzbu za zlavu. Na co tolke domyslanie a offtopic, k comu to vedie?
Vazna vec by bola vtedy, keby ju predajca chytil za zadok, alebo za stehno, a nejak ju fyzicky obtazoval, pripadne by sa na nu velmi lepil. Nikde nepisala, ze jej do oci povedal, ze si chce uzit. A aj keby to povedal, tiez z toho netreba robit tragediu, proste v duchu sa zasmiat, ze je to ale chudak, otocit sa a ist prec, trosku sa treba ponad taketo veci preniest.kafiatko napísal:Ono táto téma nebola zlá, len tým že zakladateľku niektorí užívatelia nepovažujú za sympatickú či už pre jej názory, alebo iné veci tak sa to rozbehlo dakam inam. Takéto veci sa ale dejú, no je rozdiel ak Ťa niekto seriózne osloví a pozve Ťa na večeru, a je rozdiel ak Ti niekto fakt že do očí navrhne či by si si s ním nešla trochu užiť.. Trošku ma mrzí že niektorí užívatelia si aj z vážnej veci vedia spraviť srandu
Ale Lub0$, vsak nic vazneho na zaciatku temy nebolo napisane, len to, ci ma niekto podobnu skusenost. Par jedincov to plnohodnotne pochopilo a vyjarilo sa k teme. Par zavistlivcov a pubertakom to vsak nestacilo a zacali si domyslat to co sa im hodilo a nafukovat celu temu na uplne inu uroven.
-
Soviet
Darca
Ono keby sa maciatko nesnazilo obhajovat, tak tato tema ma aku taku hodnotu, ale proti ludom na hojku sa tazko obajis, ked tu mas "aku taku" historiu
Jedine tak na pobavenie dobre.
A popravde, nic v takejto teme clovek ani nemoze ine rozoberat, kedze nas chlapov malokedy pozyvaju predavacky na veceru. Dokopy je tu par dievcat a tie sa az tak nevyjadria
A popravde, nic v takejto teme clovek ani nemoze ine rozoberat, kedze nas chlapov malokedy pozyvaju predavacky na veceru. Dokopy je tu par dievcat a tie sa az tak nevyjadria
-
Hotwire
Addict
heker mas pravdu ale nie uplne...to nema so zavistou nic spolocne...skor sa tu zabavame na "rozume" tej osoby...ale pravdu mas ze sa to dost zvrhlo mimo temu, a k tomu som okrem inych prispel aj ja tak sa ospravedlnujem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
heker - nepaci sa ti, ze sex je komodita ? alebo co konkretne ?
...
-
Janio
Zablokovaný
Son Goku to napísal perfektne. Som zvedavý čo mu nato odpíše (ak vôbec) A myslím, že ten blbek o ktorom píše son goku je heker, či sa mýlim ?
-
Shark NX
Addict
Narážky na rande (sex) v obchode alebo pri vybavovaní vecí
Decká ale vážne. To Vám až tak leží v žalúdku?
Je tu pár jedincov ktorí to riešia jak keby vymrdala s ich rodinou. Chlapci fakt, choďte riešiť či ma voda v hajzli izbovú teplotu. To bude pre vás užitočnejšie.
K téme som sa už vyjadril. Možno ho zbytočne zaškatulkovala, možno to mohlo dopadnúť úplne nevinne. Mohla sa vozit na Audi A4 2.0TDI vo fullke za 29000€ za to že si sadla s chlapikom na príjemnú večeru. A mohlo to dopadnúť tak, že by mal priblblé narážky, zdvihla by sa, zavolala by si taxík a na druhý deň by chlapíka nahlásila vedeniu.
Jednoduchá logika. Neskúsiš, nezistíš.
A ešte k neustálemu omielaniu "podvodu". Pokial to skončilo na puse, tak by som to fakt neriešil. Stávajú sa aj horšie veci typu "Podvadzam ho uz rok s jeho kolegom s práce. Ale pokial o tom nevie je to OK."
Je tu pár jedincov ktorí to riešia jak keby vymrdala s ich rodinou. Chlapci fakt, choďte riešiť či ma voda v hajzli izbovú teplotu. To bude pre vás užitočnejšie.
K téme som sa už vyjadril. Možno ho zbytočne zaškatulkovala, možno to mohlo dopadnúť úplne nevinne. Mohla sa vozit na Audi A4 2.0TDI vo fullke za 29000€ za to že si sadla s chlapikom na príjemnú večeru. A mohlo to dopadnúť tak, že by mal priblblé narážky, zdvihla by sa, zavolala by si taxík a na druhý deň by chlapíka nahlásila vedeniu.
Jednoduchá logika. Neskúsiš, nezistíš.
A ešte k neustálemu omielaniu "podvodu". Pokial to skončilo na puse, tak by som to fakt neriešil. Stávajú sa aj horšie veci typu "Podvadzam ho uz rok s jeho kolegom s práce. Ale pokial o tom nevie je to OK."
-
halabaster
Darca
Ach jaj. Podomyslali ste si tu pi*ov***, ktore autorka vobec nepovedala alebo ste ich pochopili po svojom, tak ako sa vam hodilo a zacali ste hon na 'carodejnice(u)'.
Kazdy predsa reagujeme na zazitky rozne. Rovnako aj maciatko reagovala na predajcu, tak ako reagovala. To ze vy by ste reagovali inac je vas problem. Nemusite sa tu do nej tak navazat. Ak vam lezi v zaludku to ze je mlada, pekna, uspesna ma pestri sukromny zivot no tak hold treba vstat od pocitaca, ist sa na hajzel vygrcat a bude vam lepsie. Nemusite sem potom pisat take sracky, ktore o vas a vasej osobnosti vela napovedaju.
Spociatku sem pisal svoje dlhorocne skusenosti zo vztahov Janio, potom tu zacal trotlovat so svojimi utocnymi megapicovinami nejaky ScHyzo-frenik. Obaja maju s Janiom spolocne ze sa navazaju do maciatka vo viacerych jej temach.
Nakoniec, ked vidim, ze uz sem pise aj Son-Goku, tak cakam kedy vyjadri svoj postoj aj qwerty.
Zato, ze sem zena napise o svojich pocitoch (vztahoch a aute), vy ju doje***. Je mi z vas zle. Asi vstanem od pc ja a pojdem sa vygrcat.
Ste len zasrany sraci, z ktorych hovoria vase doterajsie skrachovane vztahy a zavist.
Kazdy predsa reagujeme na zazitky rozne. Rovnako aj maciatko reagovala na predajcu, tak ako reagovala. To ze vy by ste reagovali inac je vas problem. Nemusite sa tu do nej tak navazat. Ak vam lezi v zaludku to ze je mlada, pekna, uspesna ma pestri sukromny zivot no tak hold treba vstat od pocitaca, ist sa na hajzel vygrcat a bude vam lepsie. Nemusite sem potom pisat take sracky, ktore o vas a vasej osobnosti vela napovedaju.
Spociatku sem pisal svoje dlhorocne skusenosti zo vztahov Janio, potom tu zacal trotlovat so svojimi utocnymi megapicovinami nejaky ScHyzo-frenik. Obaja maju s Janiom spolocne ze sa navazaju do maciatka vo viacerych jej temach.
Nakoniec, ked vidim, ze uz sem pise aj Son-Goku, tak cakam kedy vyjadri svoj postoj aj qwerty.
Zato, ze sem zena napise o svojich pocitoch (vztahoch a aute), vy ju doje***. Je mi z vas zle. Asi vstanem od pc ja a pojdem sa vygrcat.
Ste len zasrany sraci, z ktorych hovoria vase doterajsie skrachovane vztahy a zavist.
-
maciatko99
Medium Star
Ale sa váš tu zišlo, ktorým, ako napísal Halabaster nado mnou, ležím v žalúdku. Udivuje ma, ako sa pár osôb dokáže zamerať voči konkrétnej osobe s cieľom ponižovania, urážania a neviem čoho všetkého. Téma bola založená za účelom o ktorom som písala hneď v úvode, teda to, či aj vy máte skúsenosť s návrhmi, nečakaným pozývaním alebo obťažovaním. Miesto toho sa to zvrtlo na osobné inektíva a celá táto téma stratila zmysel. Padlo tu pár zaujímavých príspevkov, ale neskôr to nestálo za nič.
co tu trepes ona sa pohorsovala doslova ze ju pozval ty si sa do nej buchol a teraz ju tu mienis obhajovat za kazdu somarinuheker napísal:Podla mna ste sa moc zaujali na autorku ako taku. Ked si precitam zase prvy prispevok v teme, tak nikde nepise o obtazovani, ani o tom, ze bola pozvana na sexualnu sluzbu za zlavu. Na co tolke domyslanie a offtopic, k comu to vedie?
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2011, 13:10)
je to on sak sa uz podpisal mne do karmy asi som udrel na citlive miestoJanio napísal:Son Goku to napísal perfektne. Som zvedavý čo mu nato odpíše (ak vôbec) A myslím, že ten blbek o ktorom píše son goku je heker, či sa mýlim ?
-
halabaster
Darca
Son-Goku: ostal si verny tvojej povesti tu na fore. Keby bol tvoj trolling aspon trocha zabavny ako Janiov, tak by som to bral. Tvoj je vsak vrcholne trapny a tvoj kktizmus priam z tvojich prispevkov srsi. Vrat sa radsej do kategorie hry a nesmrad tu.
Ospravedlnujem sa nahodnym citatelom tejto temy, za hrube vyrazy co tu pouzivam, ale pisem tak ako si kto zasluzi a aby to dotycny pochopil. Son-Goku je tu znamy svojimi vulgarizmami na adresu roznych uzivatelov, ktory s nim nesuhlasia alebo upozornia na jeho kretenizmus. Takze sa snim bavim na jeho urovni.
Nie som do maciatka buchnuty, nikdy som ju nestretol. O jej nazoroch si mozem mysliet co chcem, nebudem jej v teme vsak nadavat alebo ju urazat.
Ospravedlnujem sa nahodnym citatelom tejto temy, za hrube vyrazy co tu pouzivam, ale pisem tak ako si kto zasluzi a aby to dotycny pochopil. Son-Goku je tu znamy svojimi vulgarizmami na adresu roznych uzivatelov, ktory s nim nesuhlasia alebo upozornia na jeho kretenizmus. Takze sa snim bavim na jeho urovni.
Nie som do maciatka buchnuty, nikdy som ju nestretol. O jej nazoroch si mozem mysliet co chcem, nebudem jej v teme vsak nadavat alebo ju urazat.
tak si to bol ty
mne je ta osoba ukradnuta nepisem do jej tem len tato tema bola zbytocne zalozena to sa tou prihodou chcela ukazat v krajsom svetle na fore..pozval ju na kavu a ona sa posrala..ze sa s tamtym cuchmala tak to uz problem nebol?
-
Janio
Zablokovaný
Halabaster ja mám taký dojem, že plačeš namiesto mačiatka
Máš veľmi krehké srdiečko :lol:Myslím, že by si si mal vyhoniť žížalku nad jej fotkami a prestať ju toľko obraňovať, pretože myslím, že to je zbytočné... 
Mimochodom prečo nám vravíš slová, ktoré patria tebe ? (trolling) asi tvoje korene pochádzajú od trollov... Alebo nevieš čo to znamená ? Inak ako vidím už si darco
O chvíľku tu budeš tak potrebný ako maki a ten čo má takého mafiána ako avatar, už neviem jak mu je meno...
Mimochodom prečo nám vravíš slová, ktoré patria tebe ? (trolling) asi tvoje korene pochádzajú od trollov... Alebo nevieš čo to znamená ? Inak ako vidím už si darco
-
Old Dirty Bastard
Guru
pomaly nadobúdam pocit, že všetky urážlivé príspevky v tejto téme smerujúce od chalanov k autorke sú len vrcholne trápnym spôsobom ako zmierniť svoju úbohú zronenosť..
že dotyčných chalanov vo vlastnom vzťahu partnerka podviedla a ešte sa z toho nevylízali, teraz si takouto formou našli obetného baránka a vybíjajú si na nej zlosť.. áno, podviedla partnera, poďme ju za to ukrižovať.. "uff, táto ženská podviedla svojho partnera! chudák, viem presne ako sa musel cítiť, to je úplne ako s mojou marienkou, dva týždne som potom preplakal.. nie nie, toto len tak nenechám, tej svojej som poriadnú facku nedal, táto si to ale odnesie!" myslím, že si to dostatočne uvedomila, už by aj stačilo, deti..
čo teraz dokážete tým, že budete dookola omieľať to, aká je mrcha.. taktiež sa tu všetci chalani tvárite, ako keby chromozóm XY nepodvádzal.. niečo nemysliteľné, čo? ešte som nikdy nepočul, aby chalan podviedol svoju partnerku
dúfam, že si aj do vlastných budete takto udierať..
k niektorým jedincom, ktorí zrejme nechápu formu prvého príspevku v téme a názov témy.. spomína sa tam aj sex, a? to znamená, že opisovala vlastné skúsenosti a narážala na to konkrétne stretnutie s predajcom áut, že išlo práve o neho? spomínala v súvislosti so sexom vôbec svoju osobu? b**a vám, veď len chcela vedieť, či nemajú skúsenosti so sexuálnymi návrhmi iní.. uviedla to ako príklad. keď založím tému napr. o nejakom aute, vidíte tam hneď automatický predpoklad, že ho vlastním? snáď ste to už v tých makovičkách dostatočne pochopili, stačí slovo "sex" a ľudia hneď blbnú, divné..
Grim: jediný kto si to myslí si ty.
k niektorým jedincom, ktorí zrejme nechápu formu prvého príspevku v téme a názov témy.. spomína sa tam aj sex, a? to znamená, že opisovala vlastné skúsenosti a narážala na to konkrétne stretnutie s predajcom áut, že išlo práve o neho? spomínala v súvislosti so sexom vôbec svoju osobu? b**a vám, veď len chcela vedieť, či nemajú skúsenosti so sexuálnymi návrhmi iní.. uviedla to ako príklad. keď založím tému napr. o nejakom aute, vidíte tam hneď automatický predpoklad, že ho vlastním? snáď ste to už v tých makovičkách dostatočne pochopili, stačí slovo "sex" a ľudia hneď blbnú, divné..
Grim: jediný kto si to myslí si ty.