Problém vo vzťahu
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém vo vzťahu
nechapem ako sama so sebou este dokaze zit, ako sa dokaze pozriet do zrkadla...a navyse to nam tu prezentuje tak akoby aj ona samotna bola obet nejakej krivdy, ktora "len zlyhala" ...
-
Janio
Zablokovaný
Skôr netreba myslieť vagínou...
-
Hotwire
Addict
a este, ked jej niekto napise objektivnu kritiku tak len odpovede typu "cakala som ze napisete toto cakala som ze napisete tamto"...asi chcela aby jej tu vsetci prejavovali sustrast aby sama seba mohla presviedcat ze neni az taka uboha...
-
LLucia
Star
Aaale, zase, nie je to vzdy take jednoduche. Uz ju nebite za to, co urobila. Dolezite je, ako sa rozhodne dalej. Myslim ze nechce vedome nikomu ublizovat, a ak je to (zase to asi vyznie trapne) "v mene lasky", tj ak skutocne miluje toho druheho a on ju, nemusi sa zamyslat nad vecami ako hypoteka, rodicia apod. Dvaja uprimne stastni ludia su viac ako jeden "urazeny". A pokial su si isti svojou laskou, rozhodnutie by pochopil aj jej sucasny priatel a moze byt tiez rad ze je to v takom mladom veku. Fakt ten byt a ostatne hmotne statky ci socialne pravidla netreba brat do uvahy, to je najmenej.
Maciatko je asi v situacii ze uz nemiluje sucasneho priatela a este nemiluje "noveho" ..... tu by mohla byt riesenim dlhsia pauza s oboma. A uprimne o tom povedat jednemu aj druhemu (tj ze potrebuje nejaky stand-by rezim na istu dobu, nemusi sa hned priznavat s neverou).
Maciatko je asi v situacii ze uz nemiluje sucasneho priatela a este nemiluje "noveho" ..... tu by mohla byt riesenim dlhsia pauza s oboma. A uprimne o tom povedat jednemu aj druhemu (tj ze potrebuje nejaky stand-by rezim na istu dobu, nemusi sa hned priznavat s neverou).
-
javatar
Hardcore addict
LLucia - mam pocit ze si necitala celu temu...
Janio, Schyzo - viem o pare co pocas chodenia chlap podviedol svoju priatelku, dokonca ho pritom nacapala a dnes su stastny manzelsky par s parom deti... nebolo to lahke ale ono sa to da... ja nikomu nehovorim ze by to mal spravit (vratit sa k podvodnikovi/cke) ale su pripady kedy je to dobre (aj ked je to tazke)
Janio - neviem podla coho usudzujes ze by bola neverna urcite zas... to ako ak som sa ja toho niekedy dopustil tak radsej uz nikdy nemam so ziadnou zenou budovat neaky vztah?
Janio, Schyzo - viem o pare co pocas chodenia chlap podviedol svoju priatelku, dokonca ho pritom nacapala a dnes su stastny manzelsky par s parom deti... nebolo to lahke ale ono sa to da... ja nikomu nehovorim ze by to mal spravit (vratit sa k podvodnikovi/cke) ale su pripady kedy je to dobre (aj ked je to tazke)
Janio - neviem podla coho usudzujes ze by bola neverna urcite zas... to ako ak som sa ja toho niekedy dopustil tak radsej uz nikdy nemam so ziadnou zenou budovat neaky vztah?
-
Hotwire
Addict
ak to niekto urobi raz tak je velka sanca ze to urobi znova, zvlast v takom pripade ako je tento kedy jej k tomu stacili naozaj prizemne dovody....a este mu furt vyvolavala nech to spolu urobia, ako posledna lacna stetka (sry za vyraz)...a javatar chapem ze to obhajujes kedze sam si sa toho dopustil, ale tym padom sa s tebou nemam o com bavit lebo je z toho zjavna tvoja zaujatost pripadom
a budovat vztah s inou pravdaze mozes, len si uz radsej pls daj KUREVSKY pozor na to nech hlboko nesklames dalsiu osobu 
edit:btw nadavky v karme niesu zakazane? ak hej tak spravte daco s typkom co mi tam prave nadaval, dik

edit:btw nadavky v karme niesu zakazane? ak hej tak spravte daco s typkom co mi tam prave nadaval, dik
-
javatar
Hardcore addict
no ja by som to zaujatostou nenazval - skor sa delim o skusenosti - to ze na nu nenadavam a (mozno naivne) verim ze ludia sa vplyvom takychto udalosti menia (a mozu sa aj k lepsiemu) zo mna nerobi zaujateho - zvazujem len sirsiu skalu moznosti ako ty (kedze vidim ze mozne to je)
Každý ma na to svoj názor ale podľa mňa podviesť partnera znamená vedome mu ublížiť.... a ak niekho milujem nebudem mu zasadzovať rany pod pás.
-
Janio
Zablokovaný
javator no schyzo to vystihol a ja len dodám, že to usudzujem aj podľa toho čo tu píše, každý, kto sa na ňu pozrie ju chce len pretiahnuť s takými myšlienkami to zase speje tam kde spravila. A to ešte neviem ako sa správa v reale... No keď žene k šťastiu treba oblek a parfum, tak to aby som vyrazil do ulíc...
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
LLucia nehnevaj sa ale väčšiu hlúposť som ešte nepočul. Keby mali tí dotyční páni aspoň štipku rozumu tak ju pošlú úprimne kade ľahšie. A ona potom môže zotrvávať v tom "stand-by" režime tak dlho ako by chcela.LLucia napísal: Maciatko je asi v situacii ze uz nemiluje sucasneho priatela a este nemiluje "noveho" ..... tu by mohla byt riesenim dlhsia pauza s oboma. A uprimne o tom povedat jednemu aj druhemu (tj ze potrebuje nejaky stand-by rezim na istu dobu, nemusi sa hned priznavat s neverou).
Inak tiež ti doporučujem pred tým ako niečo napíšeš prečítať si celú tému aby si potom následne písala k veci.
-
Soviet
Darca
Ludia, vsak pochopte aj fakt, ze ona to aspon svojmu chalanovi oznamila a snazi sa proti tomu bojovat a ziskat si ho spat.
Kdez to na slovensku mas velmi vela parov, kde akoze je vsetko OK a pritom jeden zahyba druhemu, ale nikdy mu to nepovie. Aj medzi mojimi znamymi to tak je.
5 rocny vztah ma chalan a dievca ani netusi, ze pomimo mal x dievcat a aj ich bude mat
Nevravim o ludoch, ktory maju milu a pritom idu za rozkosou do bordelu. Vsak z coho ziju stetky, ked kazdy je verny?
Toto co tu maciatko riesi je este maly odvar a aspon mala "gule" to dotycnemu oznamit a skoncovat rozkos, ktora jej v tej dobe prisla ako nieco perfektne..
Verim aj v to, ze niektory odtialto, ktory budu mat dlhsi vztah s dievcatom (dakych 5r+) podlahnu inemu masku ak sa vyskytne. A darmo vravite nie, kym nieco take nebudete mat prezite.
Kdez to na slovensku mas velmi vela parov, kde akoze je vsetko OK a pritom jeden zahyba druhemu, ale nikdy mu to nepovie. Aj medzi mojimi znamymi to tak je.
5 rocny vztah ma chalan a dievca ani netusi, ze pomimo mal x dievcat a aj ich bude mat
Toto co tu maciatko riesi je este maly odvar a aspon mala "gule" to dotycnemu oznamit a skoncovat rozkos, ktora jej v tej dobe prisla ako nieco perfektne..
Verim aj v to, ze niektory odtialto, ktory budu mat dlhsi vztah s dievcatom (dakych 5r+) podlahnu inemu masku ak sa vyskytne. A darmo vravite nie, kym nieco take nebudete mat prezite.
Podla demografickych studii, prieskumov a ankiet to moze byt aj vyssie cislo. Na Slovensku je 41 percent rozvodov, hlavu ulohy hraju tri faktory: manzelia si nesadli povahovo, alkohol a nevera. Neni presne urcene, ktore percento kolko obsahuje, ale ak je to 41 percent, v niektorych okresoch to bolo dokonca az 60 percent, tak matematicky je kazda dvadsiata domacnost len 5 percent, pricom v tomto pri tychto manzelstvach by to bolo ako dovod na rozvod len nieco pod 2,5 percenta. To cislo vsak bude o dost vyssie.SchYzo napísal:2.ukaz mi jednu usporiadanu rodinu kde si manzelia na 100% doveruju aj po tom co "prekonali" neveru z jednej strany?? 3.to ze nevera je v kazdej 20tej domacnosti to mas aj nejak podlozene nejakou statistikou alebo je to len dalsi tvoj vyplod ako koniec koncov vsetko ostatne co pises?
Soviet to pekne zhrnul a napisal pravdivo, vy si zial davate len ruzove okuliare a utocite na autorku temy, nic viac a nic menej.
-
Hotwire
Addict
ja neutocim na nikoho, len som napisal co si o nej myslim 
A potrebujes to napisat v kazdej teme a dokazat si, ze si nieco viac a ze len ty mas pravdu? Pisat veci ako chudera, ubohost, nech mu da pokoj, doje*** zivot, charakter, vynucovanie statistik, pisanie ako s nou na rande mi-chau ist nemoze lebo nema oblek a vonavku a ine, ved to je uz ubohost a trapna zaujatost z tvojej strany. Pozri si posledne tvoje prispevky, snad 90 percent je venovanych len temam, ktore zalozila maciatko99.
-
Hotwire
Addict
nikomu nic nedokazujem a uz vobec nie sebe
ani netvrdoim ze len ja mam pravdu, to si napisal ty teraz....ako hovorim pisem len svoj nazor, ak sa ti to nepaci tak ma necitaj, myslim si ze nazor na jej osobu so mnou zdiela viacero ludi nie len ja sam...dalej povedz mi co je vacsia ubohost, ci neustale vyvolavanie tomu chlapovi aby sa spolu stretli alebo to ze ja ju za to kritizujem?
...a dalej z jej zalozenych tem ja pisem len do dvoch, tejto a tej s tym autom tak co mas za problem?
Necital som uplne celu temu ale takmer vsetky jej prispevky v tejto teme som precital. Nikde som nenasiel, ze mu neustale vyvolava. Podloz toto svoje tvrdenie a ukaz mi ten prispevok v ktorom je to napisane. Pises len do dvoch, tato tema, potom tema s tym vasim ,,sexualnym obtazovanim" co ste si domysleli a potom tema s autom, to su dve temy co?
-
Soviet
Darca
SchYzo: Ano nasere to kazdeho, ked sa taketo nieco dozvie. No zober si, ze on by dodnes stale nemal ani paru o tom, ze nieco taketo spravila, keby mu to neoznamila. Sice v inych temach mozno ma ine nazory na veci a pride ti povrchna atd, ale chcel by som vidiet ako ty osobe, ktoru naozaj milujes (aj ked neviem co to slovo znamena), oznamujes, ze si ju podviedol s inou.
Vacsinou sa taketo veci dozvedaju ludia od kamaratiek a blizskych a nie priamo z ust partnera. Cize za toto ma umna maciatko +.
Keby som mal kvoli takemuto cinu v dnesnej dobe kazdeho odsudzovat, tak neviem neviem. Pozri sa na mladez, kde dievcata do mesiaca prejdu 3 "vztahmi", lebo lubko je krajsi ako ferko a zdenko zas fajci a lubko nie. Dal by si sa do vztahu radsej s maciatkom, ktore je aspon uprimne a olutuje sa a mysli veci vazne, alebo s takymto dievcatom, ktore meni chlapov ako ponozky a vztah berie ako zabavenie sa a zabitie casu?
Ano je to kravina sa nato takto divat, ale v tejto teme neslo o to autorku odsudzovat, ale chcela vediet ako sa ma zachovat atd. Ona velmi dobre vie, ako vypada v ociach ostatnych a pochybujem, ze jej to pripominat netreba, takymto "podpichovanim".
Vacsinou sa taketo veci dozvedaju ludia od kamaratiek a blizskych a nie priamo z ust partnera. Cize za toto ma umna maciatko +.
Keby som mal kvoli takemuto cinu v dnesnej dobe kazdeho odsudzovat, tak neviem neviem. Pozri sa na mladez, kde dievcata do mesiaca prejdu 3 "vztahmi", lebo lubko je krajsi ako ferko a zdenko zas fajci a lubko nie. Dal by si sa do vztahu radsej s maciatkom, ktore je aspon uprimne a olutuje sa a mysli veci vazne, alebo s takymto dievcatom, ktore meni chlapov ako ponozky a vztah berie ako zabavenie sa a zabitie casu?
Ano je to kravina sa nato takto divat, ale v tejto teme neslo o to autorku odsudzovat, ale chcela vediet ako sa ma zachovat atd. Ona velmi dobre vie, ako vypada v ociach ostatnych a pochybujem, ze jej to pripominat netreba, takymto "podpichovanim".
-
Hotwire
Addict
heker
edit: soviet aha takze ten jej priatel vlastne moze byt rad za to ze mu to vobec oznamila co, vo isto uplne meni situaciu
edit2: a este, chcela vediet ako sa ma zachovat to hej, ale ked jej 100x napisali tak len mala debilne reakcie typu "toto som cakala ze napisete" TAK CO DPC CHCELA?
+ ta tema s autom a sexualnym obtazovanim je jedna a ta ista tak sa nerob hlupy...maciatko99 napísal:Prešiel deň, dva, tri, neozval sa. Napísala som mu správu, ale neodpísal. Na ďalší deň drúhú, o deň tretiu. Potom som mu volala, ale ma zrušil. Napísala som mu o deň opäť, na čo mi odpísal, že chcel na mňa zabudnúť, ale že to puto čo ho ku mne priťahuje je silnejšie ako jeho profesionálny prístup a ego.
edit: soviet aha takze ten jej priatel vlastne moze byt rad za to ze mu to vobec oznamila co, vo isto uplne meni situaciu
edit2: a este, chcela vediet ako sa ma zachovat to hej, ale ked jej 100x napisali tak len mala debilne reakcie typu "toto som cakala ze napisete" TAK CO DPC CHCELA?
To co si vytiahol z textu je dost malo na to. Pisal si o tom, ze mu neustale vyvolavala. Ako tak citam, boli odoslane tri spravy a jeden krat mu zavolala, pricom ju aj tak zrusil. Tema o obtazovani a tema o aute je uplne ina, pretoze pisala do temy o kupe auta v casti auto moto. To co predvadzas voci jej osobe a snazis sa utocnit, zosmiesnit ju a arogantne sa spravat, tak to je na urovni 16-rocneho frcka, ktory mal za zivot dve baby, aj to jedna bola na zakladnej skole a ta druha ho nechala po dvoch mesiacoch. Srsi z teba antipatia.
-
Soviet
Darca
SchYzo: Ano moze byt velmi rad, ze mu to oznamila. A ovela viacej rad, ze to urobila hned po tomto incidente. Ja viem, ze ty by si radsej po par rokoch vztahu zistil, ze tvoja priatelka spava s inymi z ust napriklad tvojho kamarata, ktoreho stretnes po polroku na ulici. To ta urcite viacej potesi.
No neboj, aj ja som jej na zaciatku temy nieco horsieho napisal ak sa nemylim, ale ked vidim pokrok, tak to beriem inak, ako vtedy. Cize je mi fuk, co vtedy pisala, lebo recnit vie hocikto, ale cinit sa je uz ine. A ona sa cinila, ze sa to aj napriek nepeknym reciam tu, snazi polepit dokopy.
No neboj, aj ja som jej na zaciatku temy nieco horsieho napisal ak sa nemylim, ale ked vidim pokrok, tak to beriem inak, ako vtedy. Cize je mi fuk, co vtedy pisala, lebo recnit vie hocikto, ale cinit sa je uz ine. A ona sa cinila, ze sa to aj napriek nepeknym reciam tu, snazi polepit dokopy.