Nový bazár

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Filipito
Darca
Darca

Upozornenie: Zmena bazáru a pridávania inzerátov

Príspevok od používateľa Filipito »

Kde? Nejak nechapem co to ma spolocne. Tvoj predaj folii zagg neni komercny ze, alebo to prislusenstvo k iphonom :)
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Upozornenie: Zmena bazáru a pridávania inzerátov

Príspevok od používateľa hakker »

nerieste pixoviny ale zamerajte s ana doladenie bazaru...kazdy privita nieco...100 ludi 100 chuti ...
mne osobne chyba u ceny zadat dohohou
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Upozornenie: Zmena bazáru a pridávaniu inzerátov

Príspevok od používateľa Son-Goku »

hojko napísal:Son-Goku: Vsak predsa sa daju pisat komentare k inzeratom, ci nie??? Je mozne, ze nie su nastavene prava, takze ak to nejde, tak daj vediet a nastavim to.

ramaya: Tie CD/DVD este premyslime a mozno upravime. Cena je audiotrackova vec, takze sa treba skusit obratit na neho, nepoznam ten script tak ako on. Odkazy na WL a BL su v pravidlach pre kupujuceho, ak ma pamat neklame, moze sa to vsak este upravit a dat to viditelne pre kazdeho aj s predajom uctov.
hojko toto som mal http://www.hojko.com/bazar/darujem-zele ... u-i20.html na mysli ale vidim ze to tak funguje ako pri starom tak je ok
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hakker napísal:nerieste pixoviny ale zamerajte s ana doladenie bazaru...kazdy privita nieco...100 ludi 100 chuti ...
mne osobne chyba u ceny zadat dohohou
http://www.hojko.com/post1599851.html#p1599851
icefiresr napísal:Trosku od veci su ale ostatne kategorie, mohlo to naozaj zostat iba pri IT/technike/SW/PC atd..
vo vianočnej ankete sa vyjadrilo 61,6% užívateľov že chcú rozšírenie aj na iné oblasti ako iba IT, takže tu nie je o čom diskutovať. Darmo píšeš že ostať pri IT, a darmo to napíše 10 ďalších. Rozšírenie na iné kateogorie sa odhlasovalo v súťaži kde sa zapojilo 343 ľudí
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mordecai napísal:audiotrack - bolo by mozne pridat odkaz na bazar do fora, na hlavnu stranku tak ako to bolo v starom bazari?
ide mi hlavne o to, ze ked si niekto otvori nejaky inzerat, aby sa nemusel vracat cez Spet v prehliadaci, alebo klikat na odkaz v hl. menu

ps: taktiez by potesilo, keby sa v nahladoch inzeratov na hl. stranke bazaru zobrazoval pocet reakcii na dany inzerat (a nielen Zobrazene)

myslim toto podla screenov:
máš to tam, reakcie sa mi teraz nechce robiť, lebo by bolo treba celý template prerobiť o jeden stlpec. Ak ma veľmi výrazne prehlasujete tak spravím, ale stále si myslím že to netreba
Mordecai
Darca
Darca

Re: Nový bazár

Príspevok od používateľa Mordecai »

audiotrack - netvrdim, ze to je nevyhnutne, no da sa podla toho aj usudit kolko je reakcii na dany inzerat, alebo v pripade novo zalozenych inzeratov ( 0 reakcii ) sa dost ludi rozhoduje, ci bude reagovat, alebo nie (sila zvyku)

napr. niekto zalozi inzerat so zaujimavym HW, cena je v podstate viditelna uz na hl. stranke, no ak vidim, ze reagovalo uz povedzme 15 ludi (resp. je tam debata o pocte 15 prispevkov) tak uz nemusim mat "zaujem" - cize to povazujem za taky "pre-selekt" vyberu

samozrejme, ze pokial to je narocnejsie na spracovanie, tak na tom nejak extra netrvam. bol to len navrh
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

- Mohol by sa pridať aj prefix K/V

- Neviem ako ostatní , ale ja by som privítal sprísnenie pravidiel pre bazár , keby bol absolútny zákaz obchodovania cez SS , maily a telefón. Pri porušení basa a BL , pri druhom porušení ban. To mi asi neprejde :)
Všetko by sa malo kôli transparentnosti písať do témy , bez možnosti editácie príspevku. Cez SS by sa už len dohodli detaily - adresa , spôsob platby. Lebo potom sa to nedá vôbec dokázať kto koho ako ošmekol , keď na to nie je žiadny dôkaz v danej téme a robí to len zlú krv.

- V poslednej dobe sa stali prípady , že došlo k neserióznemu jednaniu aj od osôb , ktoré sú vo White Liste. Navrhujem ešte jeden nový list. Mohol by sa volať Diamond List a platili by preň extrémne podmienky - minimálne 15 pozítívnych reakcií na predajcu , minimálne 3 roky registrácie na fóre a predaj aspoň jednej veci drahšej ako 50€.

- Na zvýšenie motivácie k serióznemu jednaniu by mohla byť raz do roka aj nejaká tombola :) pre ľudí z WL a DL , z nejakými maličkosťami.

- Čím menej podvodov tu bude tým viac sa zvýši návštevnosť bazáru , ľudia sa budú menej báť obchodovať a v budúcnosti môžte pri dostatočnej návštevnosti uvažovať aj o platenom topovaní alebo aj upovaní.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ramaya napísal:- Mohol by sa pridať aj prefix K/V

- Neviem ako ostatní , ale ja by som privítal sprísnenie pravidiel pre bazár , keby bol absolútny zákaz obchodovania cez SS , maily a telefón. Pri porušení basa a BL , pri druhom porušení ban. ..........

.......Na zvýšenie motivácie k serióznemu jednaniu by mohla byť raz do roka aj nejaká tombola :) pre ľudí z WL a DL , z nejakými maličkosťami.
-.
komunizmus a diktatura?
kto by poskyol ceny snad ty?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som myslel len nejaké maličkosti , napríklad s logom firmy - poháre , tričká a pod.
Neviem aká je návštevnosť tohto fóra za deň , ale možno by o takúto prezentáciu prejavila záujen aj nejaká firma. Keď sa to neskúsi , tak sa to nikdy nedozvieme , či by to fungovalo.

Sphinx - možem sa opýtať ako si to myslel s tou diktatúrou ? Nejak ti nerozumiem ... Transparentnosť obchodovania je podľa teba diktatúra ? Ja s tým nemá žiadny problém písať všetko do témy. Nepotrebujem sa tajne dohadovať cez SS.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ramaya napísal:Neviem aká je návštevnosť tohto fóra za deň ...
včera 15800 návštev (z toho 11 822 jedinečných návštevníkov), 82 622 zobrazení stránok
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ramaya napísal: minimálne 3 roky registrácie na fóre
Len tak náhodou si si vybral tri roky aby si sa aj ty do tejto skupiny dostal ? Keď je niekto blb tak mu dĺžka registrácie nepomôže.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ramaya: Bazar je odjakziva vzdy len bazar. A nechapem ako chces donutit, aby sa obchody neuskutocnovali cez telefon. Vsak to je najserioznejsie jednanie, ked mas cislo volajuceho a aj osobne sa s nim po telefone dohodnes. Praveze ja neznasam, ked nieco musim riesit pomocou sprav, lebo dakto ma cislo, ale hambi sa zavolat a podobne veci.
Maximalne by sa mohlo spravit nieco v zmysle, ze ked niekto odpise pri jednotlivom inzerate uzivatelovi SS, tak by dakde pri tej ikone SS zasvietilo, pocet odpoveci cez SS.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

P3Bo - Prečo si sa sústredil len na tie roky ja som tam písal o 3 podmienkach, tak navrhni ty koľko rokov mne je to jedno , trebárs 4 alebo 5 ? Ja tých 15 pozitívnych reakciíí nebudem mať ani za 10 rokov :)

Mimochodom ešte som tu registrovaný len 2 roky a 9 mesiacov , takže naspĺňam ani jednu podmienku.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Audio: Neviem ci to len mne, ale skusil som IE 8 (neprihlaseny) a vid screen. Moju odpoved hodilo volakam dole do menu.
Skusil som aj so/bez zapnutym "Compatibility mode"
Prílohy
photo.jpg
Mordecai
Darca
Darca

ramaya - lenze bazar nieje prioritou fora, je to doplnok (pre registrovanych, na moznost obchodu s HW)

- dalsi WL aka. Diamond list? naco? ak ta bude chciet niekto o*ebat, tak to spravi bez ohladu nato, v akom liste bude zapisany
- transparentnost obchodu, to je vec obchodujucich. ak sa niekto chce dohodnut mimo fora, budiz, ale nech sa aspon dotycny thread uzavrie, ked sa obchod uskutocni
- tombola? prepac, ale forum nie je zarobkovo cinne (myslim predajom v bazari), aby odmenovalo obchodujucich, skor by som uvazoval smerom platenych threadov - zvyraznenim a TOP-ovanim (ako si pisal)

ale skor by ste mali riesit vychytanie "much" noveho bazaru, ako riesit nejake sprisnovanie pravidiel (co na fore nie je mozne nejak extra ustriehnut)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Soviet - ten telefón je dobrý len pri osobnom stretnutí. Ale keď sa to posiela poštou , tak jednanie len cez telefón je riziko.
Ale ako sa hovorí keď ťa chce niekto oklamať , tak ťa oklame a nepomôžu ani tie najprísnejšie pravidlá.

Edit
P3Bo - keď už chceš niečo napádať od začiatku do konca , tak aké máš skúsenosti s Bazárom ? Koľkokrát si obchodoval cez bazár ?
-------------------------------------------------------------------
Bol to len môj návrh na zvýšenie bezpečnosti obchodovania. Vidím , že sa to stretlo len s negatívnymi reakciami , takže to všetko beriem späť , zabudnite na to :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ramaya: ku trom rokom máš bližšie než ďalej. Tvoja teória sa dá napádať od začiatku do konca a ja som sa vyjadril len k rokom lebo som sa k iba k tomu chcel vyjadriť. A zavrhujem akékoľvek časové/karmové/rankové hodnotenie užívateľov v bazáre na čo slúži WL a BL ak podľa niečoho zvolia tvoj navrhovaný Diamond , aký bude ďalší platinum ? (ešte šťastie z periodická tabuľka prvkov je veľká) Kto je nezodpovedný toho vyšmariť z WL.Načo mi je skrolovať zoznamy aby som vedel kto do ktorého memberského stavu patrí.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Soviet: dík, opravené
Mordecai
Darca
Darca

audiotrack - potvrdenie pridania inzeratu v Opere vid priloha:

//audiotrack: opravené, dávaš moc dlhý popis do kolonky "krátky popis".
Prílohy
screen2.JPG
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

@ramaya myslel som to tak ze nemozes diktovat niekomu aby nevolal nepisal .. kazdy sa dohodne podla sebe nech si aj holuby posielaju ak sa dohodnu ..
Napísať odpoveď