Nový bazár
Upozornenie: Zmena bazáru a pridávania inzerátov
Kde? Nejak nechapem co to ma spolocne. Tvoj predaj folii zagg neni komercny ze, alebo to prislusenstvo k iphonom 
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Upozornenie: Zmena bazáru a pridávania inzerátov
nerieste pixoviny ale zamerajte s ana doladenie bazaru...kazdy privita nieco...100 ludi 100 chuti ...
mne osobne chyba u ceny zadat dohohou
Re: Upozornenie: Zmena bazáru a pridávaniu inzerátov
hojko toto som mal http://www.hojko.com/bazar/darujem-zele ... u-i20.html na mysli ale vidim ze to tak funguje ako pri starom tak je okhojko napísal:Son-Goku: Vsak predsa sa daju pisat komentare k inzeratom, ci nie??? Je mozne, ze nie su nastavene prava, takze ak to nejde, tak daj vediet a nastavim to.
ramaya: Tie CD/DVD este premyslime a mozno upravime. Cena je audiotrackova vec, takze sa treba skusit obratit na neho, nepoznam ten script tak ako on. Odkazy na WL a BL su v pravidlach pre kupujuceho, ak ma pamat neklame, moze sa to vsak este upravit a dat to viditelne pre kazdeho aj s predajom uctov.
-
audiotrack
VIP
http://www.hojko.com/post1599851.html#p1599851hakker napísal:nerieste pixoviny ale zamerajte s ana doladenie bazaru...kazdy privita nieco...100 ludi 100 chuti ...
vo vianočnej ankete sa vyjadrilo 61,6% užívateľov že chcú rozšírenie aj na iné oblasti ako iba IT, takže tu nie je o čom diskutovať. Darmo píšeš že ostať pri IT, a darmo to napíše 10 ďalších. Rozšírenie na iné kateogorie sa odhlasovalo v súťaži kde sa zapojilo 343 ľudíicefiresr napísal:Trosku od veci su ale ostatne kategorie, mohlo to naozaj zostat iba pri IT/technike/SW/PC atd..
-
audiotrack
VIP
máš to tam, reakcie sa mi teraz nechce robiť, lebo by bolo treba celý template prerobiť o jeden stlpec. Ak ma veľmi výrazne prehlasujete tak spravím, ale stále si myslím že to netrebaMordecai napísal:audiotrack - bolo by mozne pridat odkaz na bazar do fora, na hlavnu stranku tak ako to bolo v starom bazari?
ide mi hlavne o to, ze ked si niekto otvori nejaky inzerat, aby sa nemusel vracat cez Spet v prehliadaci, alebo klikat na odkaz v hl. menu
ps: taktiez by potesilo, keby sa v nahladoch inzeratov na hl. stranke bazaru zobrazoval pocet reakcii na dany inzerat (a nielen Zobrazene)
myslim toto podla screenov:
Re: Nový bazár
audiotrack - netvrdim, ze to je nevyhnutne, no da sa podla toho aj usudit kolko je reakcii na dany inzerat, alebo v pripade novo zalozenych inzeratov ( 0 reakcii ) sa dost ludi rozhoduje, ci bude reagovat, alebo nie (sila zvyku)
napr. niekto zalozi inzerat so zaujimavym HW, cena je v podstate viditelna uz na hl. stranke, no ak vidim, ze reagovalo uz povedzme 15 ludi (resp. je tam debata o pocte 15 prispevkov) tak uz nemusim mat "zaujem" - cize to povazujem za taky "pre-selekt" vyberu
samozrejme, ze pokial to je narocnejsie na spracovanie, tak na tom nejak extra netrvam. bol to len navrh
napr. niekto zalozi inzerat so zaujimavym HW, cena je v podstate viditelna uz na hl. stranke, no ak vidim, ze reagovalo uz povedzme 15 ludi (resp. je tam debata o pocte 15 prispevkov) tak uz nemusim mat "zaujem" - cize to povazujem za taky "pre-selekt" vyberu
samozrejme, ze pokial to je narocnejsie na spracovanie, tak na tom nejak extra netrvam. bol to len navrh
- Mohol by sa pridať aj prefix K/V
- Neviem ako ostatní , ale ja by som privítal sprísnenie pravidiel pre bazár , keby bol absolútny zákaz obchodovania cez SS , maily a telefón. Pri porušení basa a BL , pri druhom porušení ban. To mi asi neprejde
Všetko by sa malo kôli transparentnosti písať do témy , bez možnosti editácie príspevku. Cez SS by sa už len dohodli detaily - adresa , spôsob platby. Lebo potom sa to nedá vôbec dokázať kto koho ako ošmekol , keď na to nie je žiadny dôkaz v danej téme a robí to len zlú krv.
- V poslednej dobe sa stali prípady , že došlo k neserióznemu jednaniu aj od osôb , ktoré sú vo White Liste. Navrhujem ešte jeden nový list. Mohol by sa volať Diamond List a platili by preň extrémne podmienky - minimálne 15 pozítívnych reakcií na predajcu , minimálne 3 roky registrácie na fóre a predaj aspoň jednej veci drahšej ako 50€.
- Na zvýšenie motivácie k serióznemu jednaniu by mohla byť raz do roka aj nejaká tombola
pre ľudí z WL a DL , z nejakými maličkosťami.
- Čím menej podvodov tu bude tým viac sa zvýši návštevnosť bazáru , ľudia sa budú menej báť obchodovať a v budúcnosti môžte pri dostatočnej návštevnosti uvažovať aj o platenom topovaní alebo aj upovaní.
- Neviem ako ostatní , ale ja by som privítal sprísnenie pravidiel pre bazár , keby bol absolútny zákaz obchodovania cez SS , maily a telefón. Pri porušení basa a BL , pri druhom porušení ban. To mi asi neprejde
Všetko by sa malo kôli transparentnosti písať do témy , bez možnosti editácie príspevku. Cez SS by sa už len dohodli detaily - adresa , spôsob platby. Lebo potom sa to nedá vôbec dokázať kto koho ako ošmekol , keď na to nie je žiadny dôkaz v danej téme a robí to len zlú krv.
- V poslednej dobe sa stali prípady , že došlo k neserióznemu jednaniu aj od osôb , ktoré sú vo White Liste. Navrhujem ešte jeden nový list. Mohol by sa volať Diamond List a platili by preň extrémne podmienky - minimálne 15 pozítívnych reakcií na predajcu , minimálne 3 roky registrácie na fóre a predaj aspoň jednej veci drahšej ako 50€.
- Na zvýšenie motivácie k serióznemu jednaniu by mohla byť raz do roka aj nejaká tombola
- Čím menej podvodov tu bude tým viac sa zvýši návštevnosť bazáru , ľudia sa budú menej báť obchodovať a v budúcnosti môžte pri dostatočnej návštevnosti uvažovať aj o platenom topovaní alebo aj upovaní.
-
Sphinx
Addict
komunizmus a diktatura?ramaya napísal:- Mohol by sa pridať aj prefix K/V
- Neviem ako ostatní , ale ja by som privítal sprísnenie pravidiel pre bazár , keby bol absolútny zákaz obchodovania cez SS , maily a telefón. Pri porušení basa a BL , pri druhom porušení ban. ..........
.......Na zvýšenie motivácie k serióznemu jednaniu by mohla byť raz do roka aj nejaká tombolapre ľudí z WL a DL , z nejakými maličkosťami.
-.
kto by poskyol ceny snad ty?
Ja som myslel len nejaké maličkosti , napríklad s logom firmy - poháre , tričká a pod.
Neviem aká je návštevnosť tohto fóra za deň , ale možno by o takúto prezentáciu prejavila záujen aj nejaká firma. Keď sa to neskúsi , tak sa to nikdy nedozvieme , či by to fungovalo.
Sphinx - možem sa opýtať ako si to myslel s tou diktatúrou ? Nejak ti nerozumiem ... Transparentnosť obchodovania je podľa teba diktatúra ? Ja s tým nemá žiadny problém písať všetko do témy. Nepotrebujem sa tajne dohadovať cez SS.
Neviem aká je návštevnosť tohto fóra za deň , ale možno by o takúto prezentáciu prejavila záujen aj nejaká firma. Keď sa to neskúsi , tak sa to nikdy nedozvieme , či by to fungovalo.
Sphinx - možem sa opýtať ako si to myslel s tou diktatúrou ? Nejak ti nerozumiem ... Transparentnosť obchodovania je podľa teba diktatúra ? Ja s tým nemá žiadny problém písať všetko do témy. Nepotrebujem sa tajne dohadovať cez SS.
-
audiotrack
VIP
včera 15800 návštev (z toho 11 822 jedinečných návštevníkov), 82 622 zobrazení stránokramaya napísal:Neviem aká je návštevnosť tohto fóra za deň ...
-
P3Bo
Guru wannabe
Len tak náhodou si si vybral tri roky aby si sa aj ty do tejto skupiny dostal ? Keď je niekto blb tak mu dĺžka registrácie nepomôže.ramaya napísal: minimálne 3 roky registrácie na fóre
-
Soviet
Darca
ramaya: Bazar je odjakziva vzdy len bazar. A nechapem ako chces donutit, aby sa obchody neuskutocnovali cez telefon. Vsak to je najserioznejsie jednanie, ked mas cislo volajuceho a aj osobne sa s nim po telefone dohodnes. Praveze ja neznasam, ked nieco musim riesit pomocou sprav, lebo dakto ma cislo, ale hambi sa zavolat a podobne veci.
Maximalne by sa mohlo spravit nieco v zmysle, ze ked niekto odpise pri jednotlivom inzerate uzivatelovi SS, tak by dakde pri tej ikone SS zasvietilo, pocet odpoveci cez SS.
Maximalne by sa mohlo spravit nieco v zmysle, ze ked niekto odpise pri jednotlivom inzerate uzivatelovi SS, tak by dakde pri tej ikone SS zasvietilo, pocet odpoveci cez SS.
P3Bo - Prečo si sa sústredil len na tie roky ja som tam písal o 3 podmienkach, tak navrhni ty koľko rokov mne je to jedno , trebárs 4 alebo 5 ? Ja tých 15 pozitívnych reakciíí nebudem mať ani za 10 rokov
Mimochodom ešte som tu registrovaný len 2 roky a 9 mesiacov , takže naspĺňam ani jednu podmienku.
Mimochodom ešte som tu registrovaný len 2 roky a 9 mesiacov , takže naspĺňam ani jednu podmienku.
-
Soviet
Darca
Audio: Neviem ci to len mne, ale skusil som IE 8 (neprihlaseny) a vid screen. Moju odpoved hodilo volakam dole do menu.
Skusil som aj so/bez zapnutym "Compatibility mode"
Skusil som aj so/bez zapnutym "Compatibility mode"
ramaya - lenze bazar nieje prioritou fora, je to doplnok (pre registrovanych, na moznost obchodu s HW)
- dalsi WL aka. Diamond list? naco? ak ta bude chciet niekto o*ebat, tak to spravi bez ohladu nato, v akom liste bude zapisany
- transparentnost obchodu, to je vec obchodujucich. ak sa niekto chce dohodnut mimo fora, budiz, ale nech sa aspon dotycny thread uzavrie, ked sa obchod uskutocni
- tombola? prepac, ale forum nie je zarobkovo cinne (myslim predajom v bazari), aby odmenovalo obchodujucich, skor by som uvazoval smerom platenych threadov - zvyraznenim a TOP-ovanim (ako si pisal)
ale skor by ste mali riesit vychytanie "much" noveho bazaru, ako riesit nejake sprisnovanie pravidiel (co na fore nie je mozne nejak extra ustriehnut)
- dalsi WL aka. Diamond list? naco? ak ta bude chciet niekto o*ebat, tak to spravi bez ohladu nato, v akom liste bude zapisany
- transparentnost obchodu, to je vec obchodujucich. ak sa niekto chce dohodnut mimo fora, budiz, ale nech sa aspon dotycny thread uzavrie, ked sa obchod uskutocni
- tombola? prepac, ale forum nie je zarobkovo cinne (myslim predajom v bazari), aby odmenovalo obchodujucich, skor by som uvazoval smerom platenych threadov - zvyraznenim a TOP-ovanim (ako si pisal)
ale skor by ste mali riesit vychytanie "much" noveho bazaru, ako riesit nejake sprisnovanie pravidiel (co na fore nie je mozne nejak extra ustriehnut)
Soviet - ten telefón je dobrý len pri osobnom stretnutí. Ale keď sa to posiela poštou , tak jednanie len cez telefón je riziko.
Ale ako sa hovorí keď ťa chce niekto oklamať , tak ťa oklame a nepomôžu ani tie najprísnejšie pravidlá.
Edit
P3Bo - keď už chceš niečo napádať od začiatku do konca , tak aké máš skúsenosti s Bazárom ? Koľkokrát si obchodoval cez bazár ?
-------------------------------------------------------------------
Bol to len môj návrh na zvýšenie bezpečnosti obchodovania. Vidím , že sa to stretlo len s negatívnymi reakciami , takže to všetko beriem späť , zabudnite na to
Ale ako sa hovorí keď ťa chce niekto oklamať , tak ťa oklame a nepomôžu ani tie najprísnejšie pravidlá.
Edit
P3Bo - keď už chceš niečo napádať od začiatku do konca , tak aké máš skúsenosti s Bazárom ? Koľkokrát si obchodoval cez bazár ?
-------------------------------------------------------------------
Bol to len môj návrh na zvýšenie bezpečnosti obchodovania. Vidím , že sa to stretlo len s negatívnymi reakciami , takže to všetko beriem späť , zabudnite na to
-
P3Bo
Guru wannabe
ramaya: ku trom rokom máš bližšie než ďalej. Tvoja teória sa dá napádať od začiatku do konca a ja som sa vyjadril len k rokom lebo som sa k iba k tomu chcel vyjadriť. A zavrhujem akékoľvek časové/karmové/rankové hodnotenie užívateľov v bazáre na čo slúži WL a BL ak podľa niečoho zvolia tvoj navrhovaný Diamond , aký bude ďalší platinum ? (ešte šťastie z periodická tabuľka prvkov je veľká) Kto je nezodpovedný toho vyšmariť z WL.Načo mi je skrolovať zoznamy aby som vedel kto do ktorého memberského stavu patrí.
-
audiotrack
VIP
Soviet: dík, opravené
audiotrack - potvrdenie pridania inzeratu v Opere vid priloha:
//audiotrack: opravené, dávaš moc dlhý popis do kolonky "krátky popis".
//audiotrack: opravené, dávaš moc dlhý popis do kolonky "krátky popis".
-
Sphinx
Addict
@ramaya myslel som to tak ze nemozes diktovat niekomu aby nevolal nepisal .. kazdy sa dohodne podla sebe nech si aj holuby posielaju ak sa dohodnu ..