Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
quasimoto
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

rsc napísal:Suhlas, fajn vyber :wink: .

Ak by si netrval na Japonskom, ale daco z europskej produkcie, potom osobne by som bral BMW 7 rad alebo Mercedes S-ko (teda ak nie su uz prilis velke a otazka je samozrejme, kolko si ochotny do noveho auta investovat).
no myslim ze BMW 7er a MB S-Klasse su uz vyssia trieda ako spominani Japonci. Aj cenovy rozdiel tam bude dost vyrazny, pokial viem, europske auta su v USA podstatne drahsie
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Les ak chces byt frajer tak si kup BMW M3 sice to nie je velke auto ale myslim ze ty si ho dovolit mozes. U vas je benzin lacnejsi...
BTW toto auto je mojim snom ... ked budem velky .. .:)
Prílohy
BMW-M3-ACschnitzer-preview1.jpg
BMW-M3-ACschnitzer-preview1.jpg (103.83 KiB) 961 zobrazení
NUMA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa NUMA »

ja mam bycikel :D msim rok pockat
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

quasimoto napísal: no myslim ze BMW 7er a MB S-Klasse su uz vyssia trieda ako spominani Japonci. Aj cenovy rozdiel tam bude dost vyrazny, pokial viem, europske auta su v USA podstatne drahsie
ja viem, ale ked Les chcel daco vacsie, tak ma napadli tito. Jasne, je to aj otazka penazi, no to uz je na nom. To bol len navrh.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Dakujem za pomoc !! Mercedes som uz vlastnil, kupil som CL v roku 92 ale uhorel mi. Mal som ho len dva tyzdne. A bolo to najdrahsie auto, ake som si kedy kupil.
Teraz mam vymedzenych max. $25.000 za ojazdene, nie nove auto.
Infiniti sa mi nepacia. Lexus GS ten by aj mohol byt.
BMW M3 aj mne sa paci ale su podstatne drahsie a ja nechcem mat starsie ako 4 rocne. A este k tomu som dost vysoky, tak by mi to vadilo. Niesom pre vysostne sportove auta, skor reprezentacne pohodlne a vykonne...
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

S Lexusom asi nespravis chybu, pretoze Lexus=Toyota=Spolahlivost :)
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

Auto mame fabiu ale chcem Porsche spyder.
harwi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa harwi »

ja si davam bud na suzuki swift 1.3 (na take male auto ta 1.3 mrte staci, bmw 8 primne na krizovatke a odisel som ovela sqor, sice ma o 10s hned dal, no to nemozno porovnat) alebo na 1.6 mitsubishi space star (velka pi*a)
Les
King
King

harwi napísal:ja si davam bud na suzuki swift 1.3 (na take male auto ta 1.3 mrte staci, bmw 8 primne na krizovatke a odisel som ovela sqor, sice ma o 10s hned dal, no to nemozno porovnat) alebo na 1.6 mitsubishi space star (velka pi*a)
ako si mozes byt isty, ze on sa s tebou chcel hned predbiehat? Mozno len dupol na plyn 3cm a ty na podlahu... :)

Mimochodom neznasam taketo "dokazovanie" si vykonu a akceleracie auta. Najlepsim riesenim je, nechat ho vyhrat aby sa trosku tesil... :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

harwi napísal:ja si davam bud na suzuki swift 1.3 (na take male auto ta 1.3 mrte staci, bmw 8 primne na krizovatke a odisel som ovela sqor, sice ma o 10s hned dal, no to nemozno porovnat) alebo na 1.6 mitsubishi space star (velka pi*a)
Nissan Micra (litrovy motor) vs. Stary medour to iste - 50m jasne v predu, odpich neni o com, ale dalej je to uz horsie :D Do kopceka nas zanechali ako male deti ...
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: ako si mozes byt isty, ze on sa s tebou chcel hned predbiehat? Mozno len dupol na plyn 3cm a ty na podlahu... :)

Mimochodom neznasam taketo "dokazovanie" si vykonu a akceleracie auta. Najlepsim riesenim je, nechat ho vyhrat aby sa trosku tesil... :)
Ja si zas velmi rad takto "dokazem" vykon a tesim sa, ked som prvy alebo ked sa dakto snazi a nemoze ma dobehnut :D. Neni nad pocit, vidiet vsetkych v spataku hooooodne daleko 8)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

rsc napísal: Ja si zas velmi rad takto "dokazem" vykon a tesim sa, ked som prvy alebo ked sa dakto snazi a nemoze ma dobehnut :D. Neni nad pocit, vidiet vsetkych v spataku hooooodne daleko 8)
xcem ta vidiet ked budes na krizovatke stat vedla nejakeho auta a on ta bude xciet dat tak ako ty jeho, potom to bude o niecom, nie takto predbiehat ludi co normalne jazdia a nenahanaju sa, to dokazem aj ja, na 1.4 55kW thalii rozbehnut a je to
Les
King
King

rsc napísal: Ja si zas velmi rad takto "dokazem" vykon a tesim sa, ked som prvy alebo ked sa dakto snazi a nemoze ma dobehnut :D. Neni nad pocit, vidiet vsetkych v spataku hooooodne daleko 8)
Urcite je to dobry pocit, ale co si o tebe pomyslia ti za tebou.. :) Rozbiehas auto tak, ze sa smykaju gumy?
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sundevil: a co som asi tym postom myslel??? Urcite nie prebiehat tych co idu 60 km/h po meste a 90 km/h mimo mesta...Len ked sa obcas vyskytne nejaky macher na krizke vedla mna, tak sa trosku ponahaname...Ale v ramci normy zas - vediet, kedy brzdit je rovnako dolezite ako vediet pridat plyn.

Les: Mna nezaujima, co si myslia ti za mnou. Ak sa na mna zacne tlacit frajer s tunenym polom 1.2 a mysli si, ze ma len tak lahko predbehne, tak je na omyle. Nie, nerozbieham sa tak. Zas nedavam autu tak zabrat, nie som sprosty, aby som nicil gumy, zavesy, klby, spojku....
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

rsc napísal:sundevil: a co som asi tym postom myslel??? Urcite nie prebiehat tych co idu 60 km/h po meste a 90 km/h mimo mesta...Len ked sa obcas vyskytne nejaky macher na krizke vedla mna, tak sa trosku ponahaname...Ale v ramci normy zas - vediet, kedy brzdit je rovnako dolezite ako vediet pridat plyn.

Les: Mna nezaujima, co si myslia ti za mnou. Ak sa na mna zacne tlacit frajer s tunenym polom 1.2 a mysli si, ze ma len tak lahko predbehne, tak je na omyle. Nie, nerozbieham sa tak. Zas nedavam autu tak zabrat, nie som sprosty, aby som nicil gumy, zavesy, klby, spojku....
neviem, podla mna vie na krizovatke stlacit plyn na podlahu kazdy a nepovazujem to za rozumne sa takto bavit...

inak praveze ked za mnou ide daky vytuneny Golf, ked aj 10 rocny, tak ho radsej cim skor pustim, nemam rad ked sa na mna niekto lepi, nech si ide kludne aj ked ma slabsie auto, mne to zily neroztrha ani keby mal Fabiu HTP
Les
King
King

quasimoto napísal: neviem, podla mna vie na krizovatke stlacit plyn na podlahu kazdy a nepovazujem to za rozumne sa takto bavit...

inak praveze ked za mnou ide daky vytuneny Golf, ked aj 10 rocny, tak ho radsej cim skor pustim, nemam rad ked sa na mna niekto lepi, nech si ide kludne aj ked ma slabsie auto, mne to zily neroztrha ani keby mal Fabiu HTP
ja to robim presne tak, ale zalezi to aj velmi na veku vodica. Viem, ze mladsi su aj viac zvedavejsi... :)
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nj, kazdeho bavi daco ine...tiez nemam super karu, tak ked vidim niekoho, co sa tlaci na S60-tke, tiez mu nebudem zavadzat. Ale v priblizne rovnocennej kategorii sa rad "ponahanam".
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

rsc napísal:nj, kazdeho bavi daco ine...tiez nemam super karu, tak ked vidim niekoho, co sa tlaci na S60-tke, tiez mu nebudem zavadzat. Ale v priblizne rovnocennej kategorii sa rad "ponahanam".
hmm ok lenze taka zabava ponahanat sa patri na uzavrety okruh podla mna a nie na verejne cesty. Musis uznat, ze ked sa tak s niekym nahanas, riskujes ze to do zteba zozadu napali, alebo ze zacne predbiehat tam kde to nie je vhodne a doplati na to este aj niekto iny
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

quasimoto napísal: hmm ok lenze taka zabava ponahanat sa patri na uzavrety okruh podla mna a nie na verejne cesty. Musis uznat, ze ked sa tak s niekym nahanas, riskujes ze to do zteba zozadu napali, alebo ze zacne predbiehat tam kde to nie je vhodne a doplati na to este aj niekto iny
Pravdu mas. Keby bol na na Slovensku nejaky okruh, trebars aj maly (1,5-2 km dlhy) a bol by verejny, t.j. mohol by si si ho zaplatit na hodinku, dve, hned by som to prijal a tie koruny obetoval.

Ale zas nechcem tymto povedat, ze za kazdych okolnosti sa musim predbiehat. Ak subjektivne uznam podla povahy cesty a podmienok, ze tu sa da ist 150-160 km/h tak preco by som nesiel. Ak sa neda ist viac ako 50, nepojdem viac. Ak mam niekoho pustit pred seba, lebo moze on aj ja riskovat nejaku nehodu, pribrzdim a pustim ho. Takze zas si nemysli, ze som nejaky cestny pirat :D. Mam rad rychlu jazdu a aj bezpecnu.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

rsc napísal:Pravdu mas. Keby bol na na Slovensku nejaky okruh, trebars aj maly (1,5-2 km dlhy) a bol by verejny, t.j. mohol by si si ho zaplatit na hodinku, dve, hned by som to prijal a tie koruny obetoval.

Ale zas nechcem tymto povedat, ze za kazdych okolnosti sa musim predbiehat. Ak subjektivne uznam podla povahy cesty a podmienok, ze tu sa da ist 150-160 km/h tak preco by som nesiel. Ak sa neda ist viac ako 50, nepojdem viac. Ak mam niekoho pustit pred seba, lebo moze on aj ja riskovat nejaku nehodu, pribrzdim a pustim ho. Takze zas si nemysli, ze som nejaky cestny pirat :D. Mam rad rychlu jazdu a aj bezpecnu.
ved za to :wink: hlavne nech je bezpecna pre vsetkych
Napísať odpoveď